- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
-
xAttilax
őstag
válasz
Geller72 #253454 üzenetére
Páncélt nem fog kapni és azért nem túl acélos az a torony, ha meg heat-et töltenek rá akkor végkép elfogy:
és itt a legoptimálisabb 9fokos szögben nézünk le. Szóval a hulldown bestia azért nem lesz.
De tény, hogy sokkal játszhatóbb lesz, lesznek olyan szituációk amikor kifejezetten OP (mikor csak lőni kell DPM-ből másokat).
A 320-as orosz med alfát mér rég emelni kellett volna, a mostani metában már sokszor kevés, főleg mikor 300 alatt van a roll. + hátsó torony többször nyűg mint előny.
Mondjuk szép buffot fog kapni de szerintem OP azért igy sem lesz. De ne legyen igazam, és sokszor menjek ki vele a garázsból. -
xAttilax
őstag
válasz
Geller72 #253436 üzenetére
De meg mindig jobb mint amikor a ht elindul a pálya közepe fele vagy csata közben a bázisra mert az Excel azt mondja…, vagy AFK, vagy yolo spotter….
plusz nagyon sok küldi meg a figyelmes és átgondolt játékot kíván. Összes Early, mert ott folyamatosan jó teljesítmény kell, ott nem fér bele ilyen kreténkedés. -
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #253429 üzenetére
Lehet ezen kattogni, de a mai metában szerintem teljesen felesleges. Játsszál clan wart, ha csapatjátékot szeretnél látni. random már jó ideje, sok éve nincs és nem kicsit képmutató ennek az ellenkezőjét állítani. Hiszen te is pontosan tisztában vagy ezzel. Vannak viszont rush idióták, akik rohannak megdögleni, lapító valakik hátul, semmire se használható játékosok nagy számban, még fedezéknek se jók, mert nem ott döglenek meg, ahol kéne
Ez a véletlen parancs nekem egy réteget a játékhoz, hogy nem simán csak csinálok valamit, hanem küldetést kell teljesítsek és megpróbálni megoldani a feladatot. Számomra így érdekesebb a játék, de nyilván lesznek akik majd ezen kattognak, hogy mekkora hülyeség, mert kb meg se értik az egészet.
-
xAttilax
őstag
válasz
Geller72 #253413 üzenetére
WOT?
"Engem már vagy 11 éve nem izgat a stat,sőt ha rossz kedvem van úgy csinálom a nyerj x csatát hogy bemegyek t8 ligtokkal és csak benyomom az automata padlógázt és iszkiri,majd köv tank amíg meg nem lesz a kívánt nyertes csata."
plusz a HSZed alatt is olvashatod, hogy keletkeznek az AFK-k
5ből 3x afk…Ezzel mit csináljon a wot? Kapsz 1-2 ilyen “játékost” és bukta. Most te kaptad őket… Mikor az első percben ezek halottak már nehéz nyerni.
-
-
-
-
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #226761 üzenetére
Szerintem már mindenki vágja, hogy Te vagy a legjobb a bukó csatákban is, nem lehetne mellőzni ezeket a posztokat? Vagy legalább az OFF topikba rakni? Az direkt erre lett kitalálva.
-
Warton
őstag
válasz
Geller72 #226678 üzenetére
T3-6-on nem lehet creditet farmolni. Olyan kevés a bevétel, hogy csak funból érdemes forogni ezekben a tierekben. Credit farmolás = T8 prémium tank és pont. És ha lehet akkor pont ne tierlimites, mert azok alaplőszerének kicsi az átütése. Amik szerintem nagyon jók és véleményt is tudok róluk mondani: Progetto, Lis. Kötvényboltosok közül Patriot vagy Liberté. Ezekkel többnyire az alaplőszerrel is el lehet boldogulni. 600+ csatám van a Progettoval és nem nagyon emlékszem mikor lőttem vele utoljára goldlőszert. Amik nekem nincsenek, de jónak tűnnek: Scorpion, Defender, Bourasque.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #226667 üzenetére
Mivel mind a két fiókon Te játszottál, szerintem szerencsésebb lenne egyben nézni a statisztikát. Úgy pontosabb képet mutatna, mivel viszonylag kevés csataszámnál (akár pár száz db) bőven lehetnek +- kilengések. Ezért nem is érdemes nézni napi/heti/havi szinten a WR-t (játékszámtól függően), mert ilyen rövid távon nem fog pontos képet mutatni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #226662 üzenetére
már meg irtam hogy be fejeztem ezt a témát. semmi értelme vitatkozni ezen. te azt gondolod hogy semmi közöd hozzá én meg azt hogy már pedig van. vannak játékosok 60% feletti wr el nyilván többet tesz a csatákban mint az akinek 40%. ezen vitatkozhatsz de akkor is így van. másik accountod nyilván már akkor kezdted amikor már javában nyomtad a játékot szóval nincs értelme összehasonlítani. nekem is van második accountom amin alig van csata és stat alapján még szép hogy jobb.
-
Barret001
addikt
válasz
Geller72 #226642 üzenetére
Tudom konteó,de a wot dönti el nagyrészt,hogy milyen lesz a csatád kimenetele.Nézz rá a winrét grafikonodra...Hullámvasút,mint a föld átlaghőmérséklete időben visszamenőleg. Most egy darabig nem fogok nyerni,hiába jó a wn8.Aztán megint jön egy nyerő széria. Abban a néhány meccsben kell brillírozni,mikor van esélyed lehozni a meccset.Na ehhez kell a jó játékos! És ők ezért ugranak ki az átlagból. Sokszor ők is szopnak,de az a néhány meccs amit le tudnak hozni,feljavítja az eredményességüket.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #226642 üzenetére
már régebben is meg lett írva a válasz. minél jobb vagy annál nagyobb eséllyel múlik rajtad a csata kimenetele. természetesen vannak csaták amik így is úgy is vesztesek lesznek függetlenül a tudásodtól , de arányaiban a tudásod határozza meg a középértéket. ha senkinek semmi köze nem lenne a csatához akkor nem lennének olyan játékosok akiknek 60% felett van a wr-e. nyilván azokat a csatákat amiket te elvesztenél ő azokat is megtudta nyerni. ennyi a titok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226636 üzenetére
Máskor sem magas a színvonval, de tényleg előbújt most mindenki, akinek van accja. Prokhorovka, 2 tank meg jobbra az úthoz, abból az egyik az arty. Ketten mentünk középre. Mindenki más a hegyre.
Ja és ellenfél is6b ahogy felspotolt rámtámadt ilyen pitbull módszerrel, csak néztem, hogy honnan jönnek ezek a barmok.
A csata teljesen sima bukó volt, ráadásul sz.r érzés mikor körbevesznek.Ha nincs szerencséd és ilyen csapattársakat kapsz, akkor simán bukhatsz zsinórban akármennyit.
Ja, igen a svéd prémiummal voltam, megvettem 4,6e pénzért. Tulajdonképpen tetszik a tank, nagyon jó a duma, az énekes nyomja a szöveget találatnál. Kredit termelése viszont siralmas, drága a javítás, drága a lőszer, de fogok vele játszani. Egy jó átlagos tank.
-
zodo
nagyúr
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #226602 üzenetére
kit érdekel a cw?? xD nem mellesleg szerintem a cw taktikák közt is van olyan amit más taktikával simán megfoghatsz régebben nem egy fura taktikám vált be pedig sokan néztek hogy ez mi. ha ott hagyod a hegyet is simán védhető a bázis mert nem tudnak lejönni anélkül hogy ne kapnának golyózáport amíg te simán fedezékben vagy. ráadásul a halálsoron nem is látnak rád a hegyről. az meg hogy ők gondolkodnak a te csapatod nem az meg megint más. ti is bezúzhattatok volna a bázisra. amíg vánszorognak a hegyre ti lazán átmehettetek volna a síneken az ő bázisukra. és még gyorsabbak is lettetek volna mert nem kell hegyet mászni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226589 üzenetére
Eljutottunk bizony és ez óriási probléma, csak ez olyan, mint a forgalmi dugó. Senki nem látja, hogy milyen óriási a probléma, hiszen mindenki szív a dugóban. A saját szerepét se érzi benne, mert ő se ül tömegközlekedésre, hanem növeli a dugót kocsival makacsul.
Az arany lőszer se mindenható, de az biztos, hogy a legjelentősebb szerepe van abban, hogy ilyen trágya minőségű turbó csaták vannak.Az is a gond része lehet, amit a dezgamez rinya videóban láttam egyszer. Arról panaszkodott, hogy 40m kredittel licitált a t22-re és nem kapta meg. Ott elmondja, hogy milyen iszonyatosan sok kredit van a játékban, tízezres nagyságrendű emberke licitált csak erre a tankra sok tízmillió kreditet. 1 trillió kreditet szívott ki legalább csak ez az egy tank a rendszerből.
Nyilván az van, hogy egyre több az olyan ember, akinek különösebben fejleszteni valója már nincs, kredit meg jön bőven és nincs mire költenie. Ezért elégeti arany lőszerre, abba nem gondolva bele, hogy ezzel is szépen hozzájárul a csaták minőségének a romlásához. Neki joga van arany lőszert használni, ahogy mindenki másnak is és felborul a játékmechanika és a patikamérlegen kiegyensúlyozott tankok vergődnek.Most minden tankbemutatóban elhangzik az arany lőszer átütése, mint lényeges adat. Régen meg ha meg is említették, akkor ott volt mellette, hogy sokba kerül. Az volt, hogy két tankra konkrétan emlékszem, quicky beszélt róluk. A t49 könnyű tank amikor bejött, a nem derp ágyúnak relatív olcsó volt az arany lőszere és quickybaby mondta, hogy limitált mennyiséget el lehet lőni vele. Próbálgatta is, hogy kb mennyinél jön ki nullszaldóra.
A másik a super pershing volt, ahol óriási különbség volt az arany lőszer és alap lőszer átütése között és póbálgatta, hogy mennyi arany lőszert használhat el csatánként. Elég sokat, arra emlékszem.Na ez az óvatoskodás manapság nincs. Streamereknél látható, fele arany, legalább, hiszen sebezni köll gyerekek. Aztán amikor a siemka beveri a tankját arannyal, akkor azért vesznek egy mély levegőt, skill azt szokta mondani, hogy ezt most a csapatért benyelte, de közben ideges lehet. Amúgy skill szerintem az, aki nagyon okos arányban használja a lőszertípusokat, pedig megtehetné simán, hogy full arany meg pár he, ahogy a nagymenők csinálják.
-
Barret001
addikt
válasz
Geller72 #226585 üzenetére
Aki jól játszik,simán kigazdálkodja a drága lőszer árát.Meg lehet venni,tehát megveszi. Ha meg át kell tárazni,az idő,lecsúszhat a sebzésről.Továbbá a halandó játékosokkal előfordul,hogy rossz lőszer van betöltve! Én is járok úgy néha,hogy lövés után nézem,hogy mi volt ez a 20-as sebzés?
Kis kaliberrel repesz..
-
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #226576 üzenetére
A robbanást el is fogadom de a gyujtas csak több lehet mivel ha nem volt hp akkor nincs ami égjen .😀Már ezt is sokan mondták hogy 10 csatát nem érdemes nézni. Nekem is van hogy 10 ből 1 win de van olyan amikor meg 10/10 win . Én nem tudok panaszkodni mert 59% wr em van az elmúlt 30napban , 66,6% elmúlt 7 napban, 24 órában 53%
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226577 üzenetére
Nekem 30%-os WR-em volt indításnak a char future-n, most felment nagy nehezen 40%-ra, de csak azután, hogy erősen goldoztam az utolsó 4-5 csatában. nem is annyira a WR miatt, de hogy mindenki aranyat lőtt rám, az már sok volt nekem.
Ez mondjuk egy tier6 csata, papír tankra, okádják az arany lőszert, mert idióta és mert azt hiszi megteheti. Aztán szépen bepipul a másik fél és ő is visszaokádja az aranyat, sőt megemeli a következő csatában és elkezdi ő is okádni.
Az a gond ezzel és ezt csak nagyon kevesen látják be, hogy teljesen felborítja a játékot az ilyen mértékű arany lőszer használat és a legtöbb sirámnak a forrása. Úgy van vele mindenki, mint a dugóban, hogy miért akar mindenki autózni és szívni? Menjen mindenki más busszal, hogy ő kényelmesen autózzon, csakhogy amikor mindenki megengedheti magának az autózást, akkor mindenki szív kollektíven mert túlcsordul a pohár. Jobban járna mindenki, ha csak mérsékelten használná mindenki az arany lőszert, de ezt már nem lehet megfordítani.
Láttam dakillzor streamjét, van tank, amiben csak arany lőszer van neki meg pár HE.
Utána meg vinnyog, hogy miért vannak 5:15 csaták és nem érti.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226563 üzenetére
Nagyon jó kamo, jó látótáv, magas dpm, orosz tankhoz képest jó ágyúkezelés. Ennyit tud ez a tank, de nekem tetszik, hogy nem nagyon bírják körbe autózni és bizonyos helyeken, ha hull down pozíciót lehet vele találni, akkor meg tudja keseríteni az ellenfél dolgát.
Ki lehet próbálni, ennyit mondtam csak, de ha 1200 kötvényt valaki jobban tudja használni, akár másik tankra (bár gondolom azért kérdezte, mert a többi, ami érdekli már megvan neki) az se rossz megoldás. -
phoenix1989
őstag
válasz
Geller72 #226568 üzenetére
Itt nincs linkelt csata csak kép. Helyezkedés , időben reagálni visszamenni vagy előre stb erről beszélek. Ettől játszol jól és vagy hasznosabb a csapatnak és nyerhetsz többet.
Az meg hogy irtani akartad őket ,hát te magad irtad egyik lövés gyújtás másik robbantás. Szóval csak szerencséd volt és ezért lett a sebzesed is annyi amennyi.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226558 üzenetére
Adhatsz egy esélyt a k91-nek. Tudom, hogy sokan szidják, de most csináltam meg vele a dupla pattintós küldetést hull downban. obj430u meg tortoise osztott (arannyal természetesen). Nekem megvolt a 3k sebzés vele, sima lőszerrel természetesen.
Tényleg nem könnyű vele játszani és nem mondanám, hogy tudok is jól játszani vele, de gyors, b.szó ágyúja van, még ha az alfa nem is elrettentő erejű, de a 3k feletti dpm már elég korrekt. -
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #226523 üzenetére
Igen, 30mm, de mivel arty és HE ezért jó eséllyel nem fogják eltalálni a tetődet olyan szögben hogy bevigyék, talán csak a CGC, de őszintén amilyen pontatlan az a szutyok annak még sokkal jobban RNG mint a többivel. Grillénél azért jobb na
703 2-t valami 100 meccsből nekem 1x vitte be felülről az arty pedig a fele tank 20mm felülről nézve, a harmada meg 30
-
Swinegod
őstag
válasz
Geller72 #226520 üzenetére
Nem fogja bevinni csak a seggét max tényleg tökéletesen a torony oldalát nagyon nagy pen highroll-al
330 pen de legalább APCR, azért az jobb mint a Grillének mondjuk ennél a hangyaszarabb több HEAT. Grillélnél ez egy sokkal jobb tank lehet szerintem. Sidescrapelni lehet ha úgy van, max nem lősz, a dpm sokkal jobb, APCR gold, ténylegesen van torony, 35% camo festéssel és camo skillel. tanks.gg szerint 0,31, bia + vent máris 0,29, kaja és 0,28, az azért elég jó, feltéve ha tényleg ennyi a valóságban... Rád nézek, egész tetves svéd TD ág -
válasz
Geller72 #226485 üzenetére
Rám is jellemző volt eddig, hogy előre gondolkodom és a célpontnak megfelelően bekészítem a HE-t, de most már kb. felesleges. HE nerf óta 10-ből talán 1x, ha elérem az alap lőszer sebzésének felét a HE-vel, pedig azt gondolnám, hogy átüt most.
Berongyolt az STG-m elém egy SU-130PM, mikor már uccsó voltam a csapatból. HE-vel kiszedem és a haverja is alacsony HP-s, magammal viszem még a két mókust, erre gyönyörű szembőltorony találat ellenére leszedett belőle 200HP-t. -
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #226482 üzenetére
A szeptember 6-án véget érő BP után ha nem váltom be a tokeneket - bízva abban, hátha tesznek be a következő szezonra egy új, használható tankot esetleg ismét sok tokenért, mint a KP volt - akkor megmarad, növelhető lesz tovább a következő szezonban, vagy elbukom illetve a WG automatikusan szeptember 6-a után átváltja kötvényre!? Amúgy szerintem a kötvényre váltás jó opció annak, akinek már minden olyan tank megvan, amit ki akart venni. Aztán kötvényből lehet lila felszereléseket venni a kedvenc tankokra.
-
manu75
aktív tag
válasz
Geller72 #226482 üzenetére
Kunze Panzert is 3.5 millióért lehet eladni, de nem szabad még mindig ez a legjobb tank a játékban.
Egyébként tényleg nagyot tud ütni az arty, de kb. 250 játék alatt egy ilyenre emlékszem. Legbabább az mikor két arty is téged lő és megvan parancsnoki skillnek a lokátor. Ki lehet térni a tankkal előle, és osszák el egymás közt a nulla sebzést.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226430 üzenetére
Honnan tudja a játék, hogy gunmarkolsz éppen és szivatni kell téged?
Én beírnám a közös csetbe, hogy nem gunrmarkolsz, csak játszogatsz, hátha azt is figyelik
dokeee: van lehetőség fiktív név használatára a csatában. sokan alkalmazzák. A menüsorban lehet valahol bekapcsolni, egyszer láttam. Én mondjuk azért takarom ki főleg a nevet, mert megígértem a volt tulajnak, hogy megváltoztatom, de még eddig sajnáltam rá a 2500 aranyat. Inkább nem terjesztem, az olcsóbb.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226395 üzenetére
Ez igaz, csakhogy a játékosok is milyenek tier5-6-ban? tisztelet a kivételnek. Fedezéket nem használnak, megállnak lövéseknél (mondjuk ez a borzalmas karakterisztikájú ágyúk meg képzetlen legénység miatt is lehet, mármint, hogy muszáj).
A futkosó tankokat nehezebb eltalálni valóban, de az erős túlzás, hogy minden tank futkosó típusú tier-5-6-ban, de több van, valóban, mint feljebb.
Onnan indult a beszélgetés, hogy miért dominánsabbak az artyk kis tierben és szerintem kb össze is szedtük az okokat.
Nekem ez a löfos csípi nagyon a szemem. Szerencsére a legtöbb tier5-6 prém tankomon már fenn van az arta skill és azzal viszonylag könnyű kijátszani, mert magas ívben és lassan érkezik a skuló. Nem merik nerfelni, mert prémium tank, pedig kéne. Volt 3-3 löfos oldalanként, hát élmény volt az a játék, de nem a jobbik fajtából. -
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226393 üzenetére
A kukásautóba bele is veri a gw tiger a maximum, 900-1000 sebzést, így a nerf után. Alap lőszerrel, nem a nagyobb sebzésű HE, mert azzal 1200-1300 sebzést is láttam már, csak még intuitionnal együtt is, általában nem az van betöltve vagy mire betöltene, meg már nem látható a célpont, ezért sajnos nehéz előre kalkulálni úgy, hogy akkor legyen betöltve a nagyobb sebzésű, amikor papír tank jön. Ja meg, hogy el is találja.
A kukásautó böszme nagy célpont, azokat meg lehet könnyen tépni artyval.
A kunze panzerbe is hatalmas nagyokat b.sznak az artyk, meg van még pár hasonló gyengén páncélozott tank.Itt az eloszlásról van szó. tier4-8-ban rengeteg gyengén páncélozott tank van és sok van belőlük a csatában. Tier 7-10-ben (ahol egy gw tiger "dolgozik") meg sokkal kevesebb, meg tier7-t se gyakran lát, de az egy másik kérdés.
Meg még egy dolog, ami jelentős különbség lehet, hogy tier5-6ban nem sok tankon lehet fent az arty jelző skill. Feljebb ez is egyre gyakoribb.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226391 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy a 300-as sebzésre nem tudsz válaszolni. Bárki más lő meg, akkor van esélyed visszalőni. Kivéve persze amikor az artyt támadja valaki. Mondjuk ez is vicc, hogy rámfordul az arty és azonnal lő és eltalál. Mi ez már? Olyan szórása lehet ilyenkor az artynak, mint a képernyő maga.
Én meg ki kell várjam a teljes szűkülést, különben mellé megy... nonszensz ez az egész
Tier5-6-ban azért tudnak nagyobbat ütni az artyk, mert ha megnézed m44 átütése 39, gw tigeré meg 53. Az M44 lő ilyenekre gyakran, hogy cromwell, leo, meg a többi papír tank. A gw tigernek meg jutnak a tie8-10 szörnyetegek.
-
manu75
aktív tag
válasz
Geller72 #226298 üzenetére
Nekem mindkettő megvan, obj140-nél zavart, hogy nagyon sok lőszerrekeszt kap, T62a-nál ez nem volt ennyire érzékelhető. Szerintem egyedi véleményem lesz, de én sokkal jobban preferálom még most is a T62-őt. Ezzel több, mint 900 csatám van az obj140 kb. 400. Bár ahol ezzel találkoztam mindenki 140-re esküszik, én mégis a T62-re voksolnék. Talán a 140-nek jobb a front páncélja, de van két ellőhető kupola. A T62-nél kicsit nehezebb a kupolát eltalálni.
-
nomic
aktív tag
-
mcwolf79
veterán
válasz
Geller72 #226227 üzenetére
Nem értem ezt a rinyálást emiatt a tank miatt . Konzolon már legalább fél éve bent van (valami kampány alatt lehetett először megszerezni ). Nem OP , nem borította fel a high tier játékot. Egyedül a torony front erős viszonylag a lövegpajzsnál , minden máshol simán beüthető .
-
hulp01
senior tag
válasz
Geller72 #226227 üzenetére
Muhaha, és tuti lesz olyan idióta százával, aki ezért ennyi pénzt kiperkál. Én sem változtatnék semmit az üzletpolitikámon és a hozzáállásomon a WG helyében, ha ennyi befektetett munkával is dől a lé.
Neki akartam állni a maratonnak, de délelőtt megnéztem Skill és QB videóját a tankról és inkább úgy döntöttem, hogy nem kell. Skill szerintem kicsit túlzásba vitte a dolgot. Elhiszem, hogy vacak a tank, de már eleve úgy ült neki játszani, hogy utálja, tök mindegy mit tud a tank. Ez nagyon érződött az egész videón. Ezért megnéztem QB videóját is, de sok jót ő se mondott róla. Szóval ezt kihagyom. Ami végképp meggyőzött, és nem az érzelmekre hat, hogy farmolásra tök nem alkalmas a tank. Persze mindketten a prém fiókos verziót emelték ki, de azért én rápillantottam az engem jobban érdeklő standard credit-hozamra is. Hát egy vicc. Szóval egy prémium tank, ami nem alkalmas a farmolásra, a hülye legénység kiosztás miatt képzésre se igazán, de legalább drága.
Azt viszont el kell ismerni, hogy a Sabaton skin eszméletlen jól néz ki. Emiatt kicsit sajnálom, hogy nem lesz meg. -
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72 #226218 üzenetére
Ember, a lövések késhetnek, én is q anyázok gyakran miatta, de ahhoz már sok vodka kéne, hogy azt feltételezzem, hogy az ellenfél felrakott egy isteni pajzsot, ami nem enged lőni engem. Ehhez még korán van nekem vagy még kevés a sör.
Ez egyszerűen lag, hálózati hiba vagy a WG spórolt a szerveren vagy elb.szott valamit a kódban és nem kommunikál normálisan a kliens és a szerver.
Ebben a témában nincs több, szidom én is a WG-t gyakran, de csak olyanokért, amikről tényleg tehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest