-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolter
junior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Bad Pritt #217684 üzenetére
en se ertem mit kell foglalkozni randomban a masikkal. nem kell randomozni es ennyi. a neveben is benne van, random a jatekosallomany is. lehetnek hulyek, 5 evesek, fogyatekosok is. senkinek semmi koze hozza. ha kitol vagy basztat a masik akkor attol fugg milyen kedvem van, vagy vissza basztat vagy otthagyom. egyre inkabb az otthagyom ervenyesul. van rengeteg tankom, jatszok, kilonek, ulok at egy masikba, aztan van hogy nincs hulye van hogy sok van. leszarom. tudomasul veszem h random. majd ha olyanom van megyek cw-zni, ott nincs hulye.
-
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #217695 üzenetére
Kezdjük el óvodás módra, hogy "de igen, de nem, de igen, de nem"?
Nem kell önbíráskodni, tologatni, chaten debilezni, stb, hanem meg kell várni a csata végét, hogy legyen replay és rászánni azt az 5 percet, hogy nyiss egy ticketet. Ki fogják vágni pár napra az ilyet, ennyire egyszerű.
Épp most ugatott be egy yolo ebr, mert kilőtték a csata legelején és le top debilezett. Írtam is neki, hogy "stop cry kid" amire persze berágott és folytatta tovább a csata végéig. Utána folytatta privátban is amire szintén csak annyit írtam, hogy "stop cry kid" és letiltottam. Ment a ticket replay-jel és screenshotokkal együtt. További dolgom így már nincs vele, majd rendezik a sorsát. Túrja elő a barbie babáját és játsszon azzal amíg letelik a banja
-
Kolter
junior tag
Silean2
medve.bundás beküldte:Tehát a riggelés létező dolog.Az egy rendkívül szomorú hír, hogy nemcsak hogy létezik a csalás, de számodra az természetes is + Téged nem is érdekel.
Érdekes, mennyire nem kedveled Séf Zolikát, meglepő volt olvasni a véleményedet (tuti megalapozott, nem is vitatom).
Te esetleg nem készítenél egy-két videót? Szívesen megnézném.
Silean2: Nem teljesen. A tény, hogy van, az nem érdekel/nem is érdekelt sosem, mert mint írtam két típusa van és embere válogatja, hogy mit hoznak ki belőle. Régen mi is csináltunk olyat, hogy összeszámoltunk mert épp olyan 260 küldi volt, amit nem lehetett könnyen megcsinálni, de ha nem jött össze, akkor nem jött össze. Mindenki játszotta a saját csatáját. A baj ott kezdődik, mikor a videóban látottak szerint cselekszik valaki (kitolja a tankot, direkt loseolja a csatát, stb). Azonban, hogy idézzem magam:
Értelemszerűen nem etikus, mert ezzel rontod nem csak a saját csapatod, de az enemy csapatának a játékélményét is. Tehát röviden, pont olyan, mintha artyznál.Eleinte néztem a videóit, streamjeit, de mióta átment ebbe a "leírtam milyen" stílusba, azóta nézhetetlen.
Hosszú kihagyás után másfél hónapra visszatértem a játékhoz, de fel is adtam. Már nem az én ingerköszöbömnek való ez a retardgyűjtő, e-miatt részemról maximum ilyen lightos FS19, Spintires meg Witcher videókat láthatnál
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
(forrás WOT INFO) -
-
Kolter
junior tag
És még a csalásról nem is beszéltem ( összeszámolás). A csaló team játékosa bekerül a saját csapatba. És kitologatja a tankokat a másik részen lévö csapattársai elé. Miért nem tesz semit a WG. A wot infon is van ilyen be is ismerte nyiltan. De vajon mi történt . Kibanolták azokt akki számon kérték rajta a csalást. A neve a wotinfon Silean2. Top blu player nyíltan elismerte hogy csal . Gondolom nem fogja magát vissza stat hajhászás közben, igénybe vesz bár milyen csalást . Van az a régi mondás akki hazudik , az csal. És wot infon ezek moderálnak ill kiképzők . Mit lehet várni ettől a játéktól.Míg a nyíltan csalókat sem bünteti meg, üzleti érdekből.
-
zodo
nagyúr
válasz
D1Rect #217682 üzenetére
Értem a lényegi részét csak nem értek vele egyet.
Tudom elfogadtam a szabályzati feltételeket.Pug
Szopattam?
Egy light tank aki a medium és heavy sor mögött campel/élősködik (utóbbi mikor csak akkor bújt elő ha úgy érezte sebezni tud) aztán a béna megindulásának vagy sebzés kapzsiságának köszönhetően épphogy csak él aztán meg szeretné nyerni a csatát.
Hát ez kérlek a CSAPAT hátráltatása ill. ha úgy veszem a Győzelem hátráltatása is!"Kemeny dologok lehetnek a fejedben"
Ja, nem bírom a retardokat.
-
Kolter
junior tag
válasz
Bad Pritt #217684 üzenetére
És ki nem áll bosszút az öt kitoló vagy blokkoló játékoson.Itt az igazságtalan auto banrol beszéltem .Nem a szituációról , hisz azt nem is ismerem.Amíg vannak olyanok akik még egyenesen sem tudnak meni tier X meccsen . Folyton bele menek a másikba Pl.célzás közben . Ne csodálkozzon WG amíg nem tesz semmit addig mások megoldják.
-
Gyuri27
félisten
Szerintem meg a base camper botok érdemlik meg. Ha lightot hozok spotolok. Ha heavyt akkor a dühöngőbe megyek. De ezeknek mindegy mit hoznak. Az a lényeg a piros vonalról lehessen sniperkedni.
Az más kérdés, hogy 300+-ról még a goldnak sincs annyi penje mint egy fos td-nek. Így át se fogja ütni.
Nem wot sajátosság ez amúgy. Hots stb stb.
Hoz valamit és csinál valamit. Igaz nem a szerepkörének megfelelő. Igaz teamplay 0, teamsupport 0. Az a lényeg hogy 20 iq pistike 2-el többet sebezzen snipermódba mint amúgy és jól szórakozzon.
Úgy vágnám ki az ilyen botokat mindenhonnan, hogy csak zörög.
Biztos találni olyan játékokat ahol nincs csapat. Lehet egyedül faszthegyezni befordulva egy sarokba. Olyat kell keresni.
Régebben mig volt tk az ilyenbe azért belevágtam párat. Azt az egy óra bant a sokadik után meg kibirtam. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Kolter #217681 üzenetére
Ne azt bannolják ki akki a WG beavatkozás hiányában maga tesz igazságot.
Mi az, hogy maga tesz igazságot?Te miről beszélsz? Ember, ez egy alsó kategóriás ingyenes játék, amit tokkal-vonóval tudtak mobilra portolni, te meg itt elkezdesz gulágozni.
A játék minőségét a játékosok hozzáállása rontja valóban, de ebbe beletartoznak a felsőbbrendű okoskodók, önbíráskodók ugyanúgy, mint a hülyék. Ha belépsz a játékba, egy dolgod és csakis egy dolgod van: hogy te játssz jól. Minden mást le kell szarni, te vagy meg ellenséges tankok vannak és ennyi. Amint elkezdesz a csapattársakkal foglalkozni a saját teljesítményed, így a csapatod teljesítménye romlik és ez szimplán egy tény.
Ha van egy-egy olyan meccsed, amiben van egy hülye, akkor elengeded és továbblépsz (a fenti esetben még csak nem is volt hülye a másik fél amúgy), de azt nem akarom elhinni, hogy ti konstansan idiótákat tapasztaltok, mert akkor vagy bevonzzátok őket, ami szomorú, vagy alacsony az ingerküszöb egy low budget free to play játéknál.
A wot közössége (beleértve a fejlesztőket) a beta óta a toxikus skála rosszabbik felén helyezkedik el, aki ezt nem bírja, az keressen minőségibb játékot. -
Kolter
junior tag
Sok ember csak azért megy fel a szervere hogy FPS játékot játszon. Messzire sza..ik arra hogy mi a taktika ill. tematika.nekimegy a másiknak nonstop , blockot fog vissza tolatásnál, arty val lövi a saját tankját.Ez a játék minőségét rontja, Azt várom el a WG supportol hogy ezeket szűrje ki a játékból. Ne azt bannolják ki akki a WG beavatkozás hiányában maga tesz igazságot. De mivel nincs aktív support igazából , az automatikus algoritmus figyelő ezt nem tudja.
-
zodo
nagyúr
válasz
D1Rect #217678 üzenetére
Ilyen hozzáállással akkor a csatainduláskor lökdösődőket reportolni kellene mert akadályoznak a győzelemben mivel miattuk nem érek a kulcs pozícióba?
Az a baj hogy már régen megy a leszarom de mindig jön egy újabb gyökér akinél elpattan a cérna. Az ilyen paraziták miatt lett kivéve a közös chat, csapattárs sebzés de nekik áll a játék.
-
Kolter
junior tag
válasz
AlexHerceg #217674 üzenetére
A blitzkrieg taktika megalkotója mint nyilván te is tudod Heinz Guderian (könyve (1937)Riadó! Páncélosok), A fö taktika elemet a harckocsizó ezredekre építette ki. Aminek a háború kezdetben a gerincét a panzer 2 és 3 tankok alkoták. Miközben átroboktak az ardenek erdejein(komoly 30 -40 km/h-val ) , megkerülve a maginot vonalat . A német gyalogos és tüzérség 200-300 km lemaradt. Hisz a vontatás és előrenyomulás 70% ló vontatta eszközök adták.Igy igazából a harckocsik taktikai (nem fizikai, hisz a maginot vonal elen elvéreztek volna ) ,és a luftwaffe (Stuka) öszehangolt támadásának sikere hozta meg a korai győzelmeket.Persze ahhoz kelet az impotens szövetséges hadvezetés is.
-
Annyit megy a sírás a Defender miatt, hogy vettem egyet én is.
Köszi a tippet. -
AlexHerceg
tag
válasz
Kolter #217664 üzenetére
Szia.
.
Írtad: "Ezen belül is a második világháboru esményeit. Föleg a tank csatákat (blitzkrieg)."
.
Én is azért kezdtem el még az 'őskor'ban ezzel játszani, mert megtetszett ez az egész közeg.
Azzal nyilván te is tisztában vagy, hogy a 'Blitzkrieg' kifejezés nem elsősorban tankcsatákat jelent -mint írtad-, hanem harcászati újdonsága sokkal inkább az összfegyvernemi -az összfegyvernemi harcot a benne részt vevő csapatok egyesített erőkifejtésével, a harckocsik, a gyalogsági harcjárművek, a tüzérség, a légvédelmi eszközök, a helikopterek, valamint más fegyverzeti és technikai eszközök alkalmazásával vívják meg- és a légierő, a haditengerészet összehangolt gyors csapásában rejlett.
Csak a pontosítás kedvéért, ha már szakmázunk
.
#noattack -
3
senior tag
válasz
Kolter #217664 üzenetére
Még jó, hogy bosszant, hiszen egyrészt a WG a béna játékosoknak egyre gyorsabb fejlődési lehetőséget ad, másrészt a fizetős játékosokat és a sokat játszókat szükségtelen előnyökhöz juttatja (a játéknak fejben kellene eldőlni, nem a plusz százalékokon), harmadrészt pedig a WG sem a tankokat, sem a játékmechanikát nem balanszolja korrekten.
Nagyon keményen megy. Amikor csattogós lepkézek, átjár az erő, boldognak és szinte legyőzhetetlennek érzem magam.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217663 üzenetére
Szerintem senkit nem érdekel, hogy érdekel-e téged, mit gondolok. Sőt, szerintem az sem érdekel senkit, hogy én mit gondolok. Néhányan kedvelik a (néha)napi összefoglalóimat, és olykor hasznosak az aktuális eseményekről tájékoztató linkjeim. A többi gondolataim 99,99%-ára magasról tojik mindenki. Max. az bántja őket, hogy megzavarom a békés, makulátlan köreiket.
-
Kolter
junior tag
Engem azért ragadot meg a WG mer szeretem a történelmet .Ezen belül is a második világháboru esményeit. Föleg a tank csatákat (blitzkrieg).Mikor elkeztem játszani(7év) , ez a játék magával ragadot. De mamár csak boszant. Azt csinálsz amit akarsz hisz valoszinüleg felnöt ember vagy . a csattogóslepke meg biztos keményen megy(tier x csattogó full epic) .
-
Kolter
junior tag
válasz
Thrawn #217658 üzenetére
47 évesen , nem mondanám hogy kids . Bárcsak úgy lenne. Én Is tudom hogy felesleges de valahol ki kell adni azt ami foglalkoztat. És kíváncsi vagyok a forum közönségének a reakcióira. Mások is írnak ide ilyeneket. És nem kell elfogadnom a unfaire játékot. Hisz én is fizető játékos vagyok , elvárom a szolgáltatás minőségét.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217656 üzenetére
Látom, szerkesztetted. Nem mondtam, hogy a soraim érdemesebbek a figyelemre. Azt kérdeztem, miért érzed szükségét, hogy az előző után egy újabb WG-bérenc csoportosulás olvassa a gondolataid.
Azért járok ide, mert azzal kísérletezem, hogy megpróbálom elhitetni másokkal, hogy játszom a WoT-tal. Pedig soha életemben nem játszottam vele, a csattogós lepke jobban leköt. Kíváncsi vagyok, mennyire hiszékenyek az emberek.
-
3
senior tag
válasz
Kolter #217656 üzenetére
A részletek felett gondosan elsiklottál. Gondolok itt pl. arra, hogy a WG az előre letöltött csata eredményét hogyan szinkronizálta egyformává az egyes játékosok között. Szerintem annyira a WG sem hülye, hogy a valósággal és egymással fedésbe nem hozható visszajátszásokat eredményező csatát bekockáztasson.
-
Thrawn
félisten
A "physics abuse"-t komolyan veszi a support, eddig akit emiatt nyomtam fel, azt mind elküldték pihenőre. Tudod, ha már ő is nyomkod meccs alatt, akkor én is, csak én megvárom a meccs végét amíg lesz róla replayem meg pár screenshotom.
Kolter: tök feleslegesen húzod fel magad az ilyeneken, mindig lesz olyan a többi 29 ember közül akivel csatában vagy aki új/fogalmatlan/idegből játszik/direkt rádáll mert csak stb. Ezekre nem vagy ráhatással akkor sem ha telesírod a chatet vagy a fórumot. Szóval stop cry kid!
-
Geller72
veterán
Ahhoz képest, hogy nem szeretek (nem is szoktam sűrűn) és nem is tudok artyval játszani, "ez a jószág nagyon beteg".
.
Az első meccsem volt vele, még nem volt meg, most meg fillérekért megvehető, megvettem kritikus sebzéses napi küldiket megcsinálni. Működik.. T5-7-es csata volt, T5-ös, lfsz átütésű (csak normál lőszert használtam végig) artyval ez nem olyan rossz. Azt csak a végén néztem, hogy full topként jöttem ki a csatából.
.
-
Kolter
junior tag
Azért nem árultam el , mert előtte tízszer leírtam. Minek írogassak még neked külön tizenegyedszer. Ha nem érted a te dolgod. Amit írtam úgy történt. azért osztottam meg mert én is érdekesnek találtam. Nem igazán érdekel hogy mit gondolsz.Nem tudom én se megmagyarázni.ki tudja a WG miket kísérletezik.És te soraid miért érdemesebbek ., az itteni nagy érdemű figyelmére, mint az enyémek?Te minek irsz ide?
-
Kolter
junior tag
Múltkor én is kaptam három nap bant. Mert az idióta egyetemista(ARTY!). Innentől egyetemista. A sztori . Live Oaks én medel mentem az északi oldalon a vasút mellett. Szembe bejöt egy ebr spoter a hid mellé a völgybe. Egyedül volt elszigetelve , hát rá mentem. És persze a saját egyetemista mit tesz be lő. Én ott álltam 30 sec bódulat . Az enemy ebr sértetlenül elhúz. Közbe belőt az enemy egyetemista. Még 30 sec . És belő az ebr ami kiröhögött.Én is belepantitotam egyet mire mindezt ki hevertem. A társak segítségével az ebr garázs . Én szépen visszamentem a gyökér team killer artyhoz , akinek a fél életem elvesztését köszönhetem. Hisz ha nem lö be simán leramaolom az EBRt, és belelövök. Elkerülöm az enemy egyetemista lövését.A meccs végig lökdöstem a geci tem killer arty egyetemistát.Ö se játszon ha már arra nem képes hogy nem lő rá a saját tankjaira. Én már nem tudok játszani , hisz a fél életem lement a meccs 1 min-ben . Plusz elment a javító és az elsősegély .Eredmény 3 nap ban , a debil meg mehet és lőheti tovább a saját tankjait. A másik este ugyan ez , az egyetemista magyar. Én egyedül játszok szemben öt enemy med . A map GHOSTH TWON . Támadnak ugyan tényleg nem volt esélyem de próbáltam minél többet lőni. Megint a saját egyetemista belém lő. Persze úgy hogy csak én kábultam , a körülöttem lévő enemyn meg se látszik. 5 sec deth . Írok neki hogy kösz a team killer shot. Erre játék után rám ír. Hogy ez egy ilyen játék , ö nem fog bocsánatot kérni.El kell fogadnom hogy még sebezhetem volna hármat négyet, és mivel a debil félkézel a segében úgy gondolta hogy engem lő ,semmit. Ezeket miért nem bannolja a WG. Leszarják a másik játékost , csak magukkal foglalkoznak . Úgy hogy nem is játszanak.És még hány ilyet mesélhetnék. Az arty egy parasita gerinctelen osztály . (Saját tank STB-1)
-
Bad Pritt
félisten
Biztos vagyok benne, hogy a másik is elküldte a replayt és ezért kaptál bant. Minden normális support így jár el az önbíráskodó játékosokkal.
-
zodo
nagyúr
válasz
Bad Pritt #217649 üzenetére
Lényegen nem változtat, wg support megint leszerepelt.
Hiszen ezzel a "szabályszegéssel" nem ártottam vagy csak min. szintűt (ha megnézték volna a replayt) mintha A5 dombtetőn ráállók hogy ne tudjon visszatolatni és garázsmenet.Lehet ez kellett volna tennem a gyökérrel aztán beírni chatbe hogy sorry lag.
-
Bad Pritt
félisten
A két megoldás egymástól független, ha ő a foglalásban látta a biztosabb győzelmet, akkor nem gátolhatod. Az ilyesmit egyetlen normális játék supportja sem tolerálja.
Meg amúgy is, lehet neki épp foglalós küldije volt. Meg én is volt, hogy beálltam foglalni 14:5-nél, mert nem akartam kergetőzni, aztán végül ezzel nyertünk, mert 4 perc alatt sem találták meg a többiek az utolsó tankot. -
zodo
nagyúr
válasz
Bad Pritt #217642 üzenetére
Elejével egyetértek de 8:2-nél mikor a map 2/3-a mienk és foglalunk akkor semmilyen szemszögből nézve sem nevezném a győzelem veszélyeztetésének.
Cél mellett pedig vannak a saját érdekek amik így vagy úgy de szintén a játék alapját képezik pl. xp szerzés, küldetések teljesítése.
12:6-nál halt meg a nyomi.
15:7 lett a vége. -
Bad Pritt
félisten
Most nem azért, de jogos a ban.
Objective based játékkal játszol, ahol minden meccs elején világosan leírja, mi a cél: lődd ki az összes ellenséges tankot vagy foglald el az ellenséges bázist ahhoz, hogy nyerj. A cél szempontjából érdektelen a kiosztott sebzés, individuális xp mennyisége, csak a győzelem számít a fenti két lehetőség közül egyet elérve.
Semleges oldalról nézve azzal, hogy kitoltad a foglalókörből, hátráltattad a csapatod és veszélybe sodortad a győzelmet. -
Swinegod
őstag
-
zodo
nagyúr
Support el megy a pi....ba.
Tegnap a Lengyel pályán A5-ben végig kempelte/élősködött mögöttem egy HWK 30, ritkán felnézett de csak a sebzésre ment.
Áttoltuk a heavy-s bunkert és a dombot míg ő csak a dombtetőről lövöldözött de hogy a sarokban lévő td-t felspotolja vagy segítsen kinyírni az smafu.
Bezzeg a kisdombon megbújó light--ot jó volt lőni akit felspotoltunk neki csak hát közben 322 hp-ra csökkent az életereje.
8:2-re ment a csata és beállt foglalni.
Előszőr elmentem mellette de csak beugrott mekkora köcsög és visszamentem, kitoltam a körből hogy ne foglalással nyerjünk.
Ohh egyből jött a sírás hogy mekkora gyökér vagyok és élvezzem a 3 nap ban-t.
Miközben nekem irkált az ellen ELC kiszedte.
Nyilván ezért is én voltam a felelős.
Csatán kívül is megerősítette a mondandóját.
Mentem még egy csatát aztán alvás.
Ma nem tudtam belépni mert hát mit kaptam, persze hogy 3 nap bant.
Indoklás: tolás
Válaszoltam a supportnak hogy ezt mégis hogy a pö..be gondolták.
Hiszen nem ártottam neki csak több xp-t akartam a csapatnak.
Percről percre leírtam az csata eseményeit, csatoltam a replay-t is ill. hogy kellett volna egy top tier lightnak játszania. Szerintem.Válasz:
Nagyon sajnáljuk de mivel elfogadtam a játékszabályzat feltételeit amiben a tolás büntetést von maga után, így jártam.Reakció:
Fordítva látjátok a játékot.
Tele a játék botokkal, retard idiótákkal de ti ezeket véditek a kikapcsolódni vágyó fizetős játékosokkal szemben.
Míg én ha egy sokkal súlyosabb esetért nyitók jegyet akkor jön az automata válasz hogy biztosan véletlen volt, valami problémája lehetett és kb. ne is törődjek vele.
Valamint használjam a játékban lévő report lehetőséget mert a szűrő rendszerük kiváló és mindenki megkapja a magáét.Válasz: kb.
Sajna így jártál, szép napot! -
Kolter
junior tag
válasz
Bad Pritt #217632 üzenetére
Egyébként a chaten valo negatív kritika , ezel járó chatban nem méltányos. Hisz a barom kitől tudja meg hogy idióta. Anno én is amikor elkezdtem játszani pont így voltam. Is7-tel kempetem hátul. Majd mikor kaptam sora a savat, elkezdtem gondolkodni mi a probléma.Utánajártam néztem más játékosokat, rájöttem miért basztatnak.. De WG nek nem érdeke hogy a játékosok fejlődjenek . De senki ne sértegess a noob prém ötévest.
-
Geller72
veterán
válasz
Thrawn #217623 üzenetére
Nem tudom, mennyire lenne kivitelezhetetlen, hogy mondjuk legalább azt el tudd, vagy eldönthesd választás alapján, hogy mondjuk egy adott tankkal, adott setuppal milyen pályatípussal mehetnél. Azaz ha lehet, TD-vel - mondjuk egy STRV-vel - ne dobjon már be egy pcsányi városi pályára. Sokat dobna a dolgon, ha már csak ennyit lehetne választani. Bár, ha jobban belegondolok, ennél sokkal egyszerűbb dolgokban sem kapunk választási lehetőséget.
A gold skuló árát, vagyis az árának a tierhez mért arányosságát sem tartom reálisnak, ne kelljen már T4-ben 3.2k-t fizetnem egy 85-110-es sebzésű gold lőszerért, miközben T8-ban meg "csak" 4.8k egy olyan, ami 750-et sebez. Pl.
-
3
senior tag
Tegnapelőtt SB-n vettem egy tankot. Képeztem rá legénységet, jól fel is boostoltam. Amikor játszani akartam vele, másfél perc csatakeresés után disconnect. Utána már karbantartás miatt nem tudtam bejelentkezni. Most volt egy kis időm, gondoltam, játszom.
Eltűnt a tank, és a fában sincs kifejlesztve. De a tankfejlesztésre/legénységre elbaszott kredit, arany, szabad XP és könyvek nem jöttek vissza. Más nem tűnt el.Most már teszteli nekik a faszom azt, ami ránézésre is szar volt.
Szar a koncepció, a megvalósítás és a részletek.Egyetlen értelmes dolognak azt tartom, hogy megcsinálták, hogy a skilleknél látni lehet, mire és mennyi bónuszt adnak, mielőtt véglegesen kiválasztom őket.
-
Kolter
junior tag
Reméljük hgy a kinzo kamrákat nem vezetikbe. Hissz Lukasenko kedvenc megoldása.Tank individual , vagy tank másként gondolkodó. Majd a fegyenctelepen végzi. Lesz akki beír valamit a chaten a tank gulágon vézi. Persze pénzért majd ki lehet váltani . Csak így tovább.
És egyébként a WG és a NER ugyanazon doktrinákat használja. Igy vagy az Orbi wotozik. Vagy a wg Obizik. -
Kolter
junior tag
És azért értek egyet Judgedel mert nagyon ironikus módon leírja, mindazt , a WG stílusából eredő fejlesztési rendszert. Ami a pénz. Minden fejlesztésel csak hazugság és pénz hajhász mod került be . A fehéroroszok úgy tűnik , hogy csak a Lukessenko modot ismerik. Csalás ,átverés , manipulálás. A várható következő mod neve Lukasenko.
-
Kolter
junior tag
válasz
Swinegod #217626 üzenetére
Nem láttad hogy mikor céloztam a T30-at , sniper modban még pont háttal volt nekem . És Mire lőttem volna csiribá csiribu kilőtt . Semmi átmenet nélkül . Céloztam a T30-at , sniper modban még pont háttal volt nekem . És mire lőttem volna csiribá csiribu kilőtt , semmi átmenet nélkül .Nincs fordulás (és lehet hogy kretén vagyok célzás). Neked mi nem furcsa ebben.
-
Kolter
junior tag
És csak ehhez még két csoda mérközés . A nem manipulatív és faire játékból . Az első neve csiribí csiribu T30. A második meg a nem manipulált mm. http://wotreplays.eu/site/5790306#empire_s_border-mikolion74-122_tm
http://wotreplays.eu/site/5790313#highway-mikolion74-122_tm -
Thrawn
félisten
válasz
Kolter #217622 üzenetére
1. A legénység átképzése megoldható kredittel, de hogy újra elérd 80-ról a 100%-ot sok csatát kell ám menni. Amíg ezt nem éred el a skilljeid sem fognak továbbfejlődni.
2. 2-3 skill? Na ne már, ennél azért jóval több van ami hasznos, némelyik tanknál 3-4 is van ami kötelező. Az RNG-re fogni meg teljesen felesleges ahogy skill4ltu-val példálózni is. A múltkori kérdőívben én is megírtam, hogy HE helyett több goldot kell vinni, annak legalább lesz értelme és nem szituációfüggő. Néha lusta vagyok előre gondolkodni és lőszert cserélni, így meg már nem is kell ezen matekolni. Gondolom ezt a WG lájkolta
3. A lónak azt a bizonyos részét öltek bele fejlesztési időt, ezt fél délután össze lehetett dobni (lenyúlni másik játékból). Kábé ez is látszik rajta, túl van bonyolítva és teljes lehúzás. Soha nem fogja a jelenlegi képességeit elérni a tankod ha ezt így ebben a formában bevezetik. Tudom-tudom, ha mindenkinek szar lesz az végülis mindenkinek jó nem? Hát nem! Ettől függetlenül azt én is adom, hogy ha akarják akkor úgyis lenyomják a változtatásokat az emberek torkán, függetlenül a visszajelzésektől.
4. Ha mindig előre tudnám melyik map-re kerülök, hány EBR meg arty lesz, én is előre feltenném az ahhoz map-hez való felszerelést. Persze ha öreganyámnak kereke lenne ő lenne a villamos. Totál felesleges komment, nem is értem miről szól vagy mit akart belőle kihozni.
+1: újra nekiálltam és sikeresen kitöltöttem a kérdőívet. Lesz mit olvasniuk
-
Kolter
junior tag
válasz
Thrawn #217621 üzenetére
Itt egy idézet a WG hivatalos promoter magyar fórum oldaláról (elárulom WOT INFO). Más írta , de maradéktalanul egyetértek vele.
"Judged
Kár ezen ennyit rugózni emberek!
1),Az utóbbi években megszokott történik itt is, és a HE változtatások esetében is:Kizárólag üzleti szempontokat vettek figyelembe.Jelenleg a legénység átképzése kredittel megoldva is néhány csatába kerül csak , a 2.0-ban meg lényegében csak arannyal fogod tudni ezt megtenni.Az ocsóért HE ammonak vége, tőcsd a goldot, ha meg letornyoz a chiften, akkor így jártál te buta nob.!
2),
Továbbra is tartom, hogy az egész legénység-skillezés egy nagy büdös bullshit.Jelenleg is csak 2-3 skill-nek van értelme, a többi abszolút useless.A 2.0-ban ez továbbra is fennáll majd, sőt csak feleslegesen bonyolítják, hiába is hazudozza a meginterjúvolt bornyú az ellenkezőjét.
Meg kell nézni skill4lt videóit, 1-2 skilles legényéggel is ugyanolyan teljesítményre képes, mint ha 6-7 skilles arcok lennének a tankban.Ha olyan RNG-t kapsz, akkor mindent eltalálsz és kiemelkedőt mész, ha meg nem, akkor lényegtelen hány skilles figurák ülnek a tankban, bounce-miss-didnt penetrate their armor- 3-15, azér mert buta nob vagy!
3),
Ezeket a változtatásokat mindenképpen bevezetik, ha már ennyi fejlesztést öltek bele.A sandboxnak az a szerepe, hogy a paraszt elhiggye, hogy valamilyen szinten ő is beleszólhat a dolgok menetébe, ennek fejében engedik, hadd homokozzon kicsit.A végeredményt meg behazudják, hogy nagy százalékban tetszik az embereknek az új feature, és hallgatva a nép akaratára, bekerül a játékba, lásd a kerekesretek-ágat. Mostmár hiába van cry, nem vesszük ki a kerekest, mert te akartad, hogy berakjuk, te buta nob!
(Ez a trükk nem kicsit hasonlít az IRL, mostanság is körbeküldött bizonyos kérdőívre...)
4),Amúgy meg pontleszarom mit okoskodnak a Cipruson adótcsalók, én továbbra is ráteszem a Mausra az álcaskillt, az álcadirektívát, az álcafestést,az álcahálót, meg a zajcsökkentő kipufogót, oszt prokhorovkán beállok a td-k mögé(de még az artik elé mert nem vagyok tomat-bot-noob!), betöltöm a mostmár csak 0-20 hp között sebző balanced HE ammót, oszt csecccccs, mer nekem így tecik baszod!!Te buta nob, te!!" -
Thrawn
félisten
válasz
Bad Pritt #217618 üzenetére
Azért lett 70%-ban pozitív, mert úgy volt feltéve a kérdések 70%-a, hogy a bepipálható válaszok nekik adtak igazat. Például volt olyan kérdés, hogy úgy működik-e a HE mint ahogyan ezt előtte leírták. Hát igen, úgy működik, mert magával az az implementációval nincs baj, az más kérdés, hogy ez mennyire fog tetszeni a játékosoknak. Persze volt a végén lehetőséged kifejtősen leírni a véleményedet, de szerintem az nem olvasta senki. Az előregyártott válaszos kérdéseket meg kielemezte egy program és kiköpte a végén, hogy 70%-ban pozitív.
-
hulp01
senior tag
Azért ez a játék olykor meglehetősen érdekes dolgokat tud produkálni. Küldetés: okozz 5 belső modul sérülést vagy nyírj ki legénységi tagot. Na, mondom ezt arty-val nagyjából bármelyik meccse simán lehet hozni. Aha, az rng ezt másképp gondolja. Obj212a: leo pta oldalába penes lövés, 940 dmg, és az egyetlen critical hit az egy sárga lánc volt. WTF? Mikor engem lő az arty, ha mellémfosik is meghal a fél legénység, és tönkremegy a fél tank. Következő meccsen crusader arty-ba direkt hit, pen, meghalt, NULLA critical dmg. Anyátokat.
Ja, és majdnem meglett az obj260 15-ös arty küldetése. 3200 stun dmg kell és elsőnek lenni xp alapján. M53/55: 3050 stun dmg és top xp. Hát örültem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
peterson79 #217617 üzenetére
Kb. Bár gondolom ahogy a HE is 70% pozitív lett, gondolom ez is hasonló lesz. Volt egy vicces komment a hivatalos fórumon ezzel kapcsolatban.
- 70% of the people said the changes are good.
- No, 70% of the people were told to say the changes are good. -
Bad Pritt
félisten
Sandbox visszajelző kérdőív hogy szokott működni? Ha véget ér a tesztelés, akkor lehet majd valahol kitölteni, vagy már most is elérhető valahol, csak én nem találom?
-
po1son
addikt
Pletyka: Lehet rá számítani, hogy a T22 ( tier10 med) bekerül újra valamilyen módon a beszerezhető járgányok közé, pár nemzetközi fórumon erről beszélnek.
Black Market vagy bondshop, nem régiben több CC játékos kipróbálhata + most a jövő heti fríssitéseben kap egy csinos buffot, szóval erős a gyanú hogy igazuk lesz. -
Swinegod
őstag
Pontosan ugyan azt csináltam, mint előtte 100x, alt f4 amint bejött a csata vége de most először kilépésnek érzékelte, zseniális
-
Djuree
félisten
holnap várható a fekete piac ugye?
-
Warton
őstag
Vajon a speckó hangokkal (Skill, Circon, Chuck stb.) mi lesz?
-
popey37
addikt
csőváz. van egy 30%-os kuponom ami két és fél óra mulva lejár. ha valakit érdekel keressen.
prémnapokra, tankokra jó. -
3
senior tag
válasz
peterson79 #217603 üzenetére
Ebben a videóban is ugyanazt mondja az ipse, amit RR.
A jelenlegi felállás szerint az "átlagos" játékost kétszer lopná meg a WG:
* először a legénység effektív értékét figyelmen kívül hagyó átkonvertálással (természetesen ez minden játékosnak egyformán kárt okozna)
* másodszor azzal, hogy a "végtelen" erőforrások felett rendelkező játékosoknak "végtelen" sok bónuszt adna (még iyouxin is sokallja, pedig ő alapvetően nincs a kihegyezett setupok ellen) -
3
senior tag
RagingRaptor tesztelés alatt álló dolgokról készült videói egész jók. Rendes tőle, hogy a szimpla játékosokkal és a játék egyensúlyával is próbál foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest