Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
galervin93 #217097 üzenetére
Szerintem azok a leghamarabb letudható küldetések, mert csak fél kézzel kell kattintani, sokszor mozogni sem muszáj, mert úgysem anti-artyznak ki. Ha meg meglátnak az többnyire halált jelent.
Ahhoz szerintem túl sok van belőlük, hogy kiváltsd öket parancsból.
De kinek a papné... -
Bad Pritt
félisten
válasz
peterson79 #217096 üzenetére
A páncélvédelem és az ehhez kapcsolódó játékmechanikák (side scrape, hull down) teljesen kiszámíthatatlanok high tierben. Lehet, hogy jól beállsz egy AP, APCR ellen, de a HEAT be fog ütni. Vannak persze kivételek az ilyen szörnyek személyében, mint az Obj 268 4, T95, meg még néhány szovjet abomináció.
Amúgy érdekes módon követi le a játék a valóságot, mert a 2. világháború után több nemzet megfogalmazta azt, hogy a páncélvédelem az egyre fejlődő páncélátütéssel (az ingame HEAT 350-400 mm közti átütése a WG részéről egy alábecsült érték) nem tudja felvenni a versenyt, ezért a mobilitás és a tűzerő lesz az elsődleges fontosságú a fejlesztéseknél, így lett az AMX 30B, Leopard, így fejlődtek a Centurion meg a Patton variánsok is. Más kérdés, hogy jelenleg milyen a meta a játékban, de így lassan 500 csata után az egyértelmű számomra, hogy gyors tankokkal érdemes menni, amik időben tudnak reagálni a pár másodperc alatt változó helyzetekre.
Ezért is bánom kicsit, hogy a T26E5-re cseréltem az FV4202-t, mert egyértelműen az a bajom a tankkal, hogy nehezen veszem fel a csaták ritmusát, páncélja nincs elég, sebessége sem túl jó, az alfasebzés is kicsi, szóval nehéz vele jól sebző köröket futni, cserébe sok az assist a majd' 500 méter az elméleti látótávval, szóval sokszor a támogató td-k rémálma tudok lenni.
-
galervin93
addikt
válasz
e-newsee #217095 üzenetére
"ehhez engedni kell az egóból"
Ez egy jó mondat!
Ugye ismerjük a random generátor áldásos hatását, meg azt is, hogy miért van egyáltalán a képletben. No most ez bizony a játéktudást farigcsálja. Hiába van meg a tudás, illetve hozzá az ego is (itt most jó értelemben vegyük az egót), ezt bizony rajtunk kívül álló dolgok farigcsálják.No ha mindennek fényében ezt az egót össze tudja hajtani az ember és zsebre tenni, akkor kinyílik a világ.
Ha nem, akkor lesz köcsögMM meg buziRNG.
Én bevallom néha átkuksizok a sötét oldalra, szétb*sz az ideg, ha éles helyzetben sz*pat az RNG, de azért nagyrészt el tudom fogadni.
Pont a minap néztem egy statisztikai oldalon, hogy majdnem minden tierben hasonló relatív sebzésátlagot (WN8) hozok. Ezen meglepődtem, szentül meg voltam győződve, hogy T10-ben full bot vagyok, de még T9-ben is inkább gyengébb, mint jobb. Ehhez képest annyira nem is rossz a helyzet, sőt T9 után T10-ben van a legmagasabb efütyim (aztán T8, T7 a sorrend). Szóval így utólag visszanézve az elmúlt közel 7 évet amit a pályán töltöttem, és hogy mit szerettem volna elérni (stabil zöld/1500 WN8), azt simán megléptem, sőt már a "következő" szintet is (2000) karcolgatom (igaz a kihagyásom után csökkent vagy 10 pontot az overall érték), de T7-T10-ben így is simán felette vagyok ennek is, márpedig ez alatt a legritkább esetben játszom, szóval ezzel is elégedett vagyok.#szerénység
(Persze összességében 2k véjennyóc nem nagy dolog, ezzel is tisztában vagyok.)
A következő nagy kihívás végre markolni egy 10-es tankot, alatta van már, de a "királyi tierben" még nem jött össze, a Centi AX-szel vagyok kb. lőtávolban, de gyúrnom kell még kicsit.
Mindig kell valami kihívás az embernek, és akkor nem unja meg. Ezért bánom a második személyes küldetéssorozatot, mert én kumma isten hogy nem fogok artyzni, pedig valszeg már a 279e-ért menetelnék, de nyasgem WG. -
peterson79
őstag
válasz
e-newsee #217095 üzenetére
Engem az tud bosszantani,hogy nem tudok rájönni a nyitjára. Mármint hiába mutatják, hogy kell sidescrape-elni, meg tornyozni, sokszor nem működik Nálam és ugyanúgy belőnek, premiummal meg főleg. Szóval próbálná az ember, hogy jobb legyen, de valamiért nem megy. Pedig gyakorlok eleget...
Most azon vagyok, hogy egyszerre egyféle dolgot csináljak vagy max kettőt, értem ezalatt, hogy heavy és med csaták. Nem vegyítek bele TD és light tankot, mert az aztán tényleg tök mást kíván. Majd áttérek valamikor arra is. -
e-newsee
addikt
válasz
peterson79 #217094 üzenetére
Nem kell hozzá Xanax. Egyszerűen hozzáállás (és vérmérséklet) kérdése. Engem is felhúz néha, de annyira nem, hogy csapkodjak és az egész csapat anyukáját kínkeserves csuklásnak tegyem ki. Úgy állok hozzá, hogy ez egy játék. Ha nem sikerül jól teljesítenem (pl, mint múltkor, mert hiába lett 62% a WR, ha a saját átlagomnak kb a felét hoztam, egyrészt miattam, másrészt nem értem oda a csatába), akkor kicsit bosszankodom, de nem éri meg idegbetegnek lenni. Én szeretek vele játszani minden hibája ellenére is, mert szórakoztat. Ha megunom, akkor pár napig/hétig nem játszom, de olyan, hogy hirtelen felindulásból uninstall, vagy ALT+F4 (aztán két nap múlva megint install), meg sem fordult a fejemben soha.
De azokat sem igazán értem, akik napi szinten leülnek elé, már előre "felkészítik" magukat lélekben, hogy szopni fognak a "debil csapattársak és a mocskos csalógaming miatt", és aztán csodálkoznak, ha bejön azönbeteljesítőjóslatuk, és a nap végére szét b@ssza őket az ideg, mint a halakat a gömbakváriumban. És ezt minden egyes nap eljátszák, és mégsem hagyják a francba. Ha egy JÁTÉK nem szórakoztat, akkor mi értelme elindítani?Én amikor pár éve megcsömörlöttem tőle kicsit, akkor elővettem a Splinter Cell: Conviction-t, végignyomtam (megint), játszottam egy kis Witchert, aztán amikor újra kedvem támadt puffogtatni, akkor visszatértem. Ennyi. De ehhez engedni kell az egóból.
-
peterson79
őstag
Amúgy az hogy van, hogy mások órákat tudnak játszani egy ilyen fostalicska játékkal minden különösebb idegeskedés nélkül?
Xanax-al minden jobb?? -
po1son
addikt
Aki megcsinálta sandbox szerveren a küldetéseket, annak eu szerveren már lehet beváltani a jutalmakat.
-
Ez a 122 TM tényleg rossz vagy csak én nem látok valamit?
-
EQMontoya
veterán
Ez a nap az a szintű katasztrófa volt, amikor a meccsek fele +2 tier, a masik fele pedig használhatatlan csapatok, es nosza, gyűjts xp-t, ha tudsz.
Probaltam fejleszteni szegeny Pershinget. Nem lenne rossz tank, de a folyamatos low tier és 6-ból 5 bukott meccs mellett rohadt nehéz kifejleszteni a következő tankot. -
adrian360
őstag
válasz
Barcelona95 #217084 üzenetére
én is kaptam emailt. de csak 30-napos bérletbe jön a progetto, nem örökbe
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Ha sok éves évfordulót ünnepeltek esetleg a játékban, akkor nézzetek be az email-fiókotokba.
Pár napja, hogy 8 éve elkezdtem a játékot, ennek alkalmából a WG-től kaptam egy e-mailt, amiben az évek alatt elért eredményeimet összesítették.
A legtöbbet játszott tankkal (E 25) kellett "végigmenni" az eredmények között, aminek a végén egy Progetto 46 és 3 nap prém várt, bár a tank régóta megvan, így kompenzációt kaptam, de ez igen jó gesztus a WG részéről. -
jano_77
nagyúr
Ez a mai nap vmi über-mega botrányosan szar! Volt már pár szar napom, de ez talán tetézi az eddigieket! 5/13, de nem is ez a lényeg, mert mondjuk lehetnének olyan vereségek, amin leizzadok olyan izgalmas, de ezek mind kivétel nélkül olyan csaták voltak, hol a csapatunk 95% elment egy oldalra a map feléig, ott mintha vmi láthatatlan fal feljött volna és egy métert sem tovább, mert mindenki felrobban és várták a gyors halált! Mert az viszont jött és nagyon gyorsan le is amortizálta a csapatot! Ilyet nem láttam még. Ha ezt itt olvasom, biztos felmerülne bennem, hogy túlzás, de basszus NEM az, ez tényleg megtörtént!
És ez már annyira durván sokkolt, hogy még csak nem is bosszankodom rajta, már csak legyintek, hogy rohadjon meg az összes retkes debil, aki elindítja ezt a játékot, de esze az annyi sincs, hogy egy vas golyóval eljátsszon! -
Bad Pritt
félisten
válasz
joergie #217070 üzenetére
Lekopogom, nekem most tetszik. Sok dolgot javítottak az elmúlt években, részben jobb az MM, a legtöbb új tank érdekes, jó változás az equipment 2.0, rengeteg a quailty of life fejlődés, de van azért pár dolog, amit vagy nem tudok megérteni, vagy elég negatív szerintem, de majd meglátjuk, mennyire lesz türelmem a játékhoz.
Két dolgot tudok kiemelni, pár meccs alapján egyértelműen broken a T10, a rengeteg light megöli a játékot, valamint a menüdzsungel a garázsban szörnyen idejétmúlt és labirintusszerű, amíg meg nem szokja az ember, nagyon nem felhasználóbarát.Az biztos, hogy PC-t a Valheim és a Hell Let Loose miatt fejlesztettem, a régi ARMA-s ismerősök elkezdtek ezekkel játszani, szóval amint lesz értelmes VGA a gépben nem tudom, maradnék-e tankozni.
-
Geller72
veterán
13 killes IS7 csata. Sry ha volt már. Nem mai darab (~2 éves). Ebben is azért volt mák bőven, mert a legtöbb enemy-nek nem sok HP-ja volt, amikor összefutottak.
. De mindettől függetlenül is ügyes volt.
#217078 Balcsix> A weboldalon és a progiban is benne van, hogy mi mennyibe kerül.
. Amúgy a hírekből én azt vettem le, hogy ugyanannyi, csak a Toldi ingyen (aji) hozzá.
-
Geller72
veterán
válasz
Balcsix #217069 üzenetére
Itt egy yt vidi is róla. A cím sokat mond.
-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod #217072 üzenetére
Látom, elvoltál a kis T6-os P43.bis-el, pár sallert levert neked.
. Pedig azzal az ágyúval ő sem tölt gyorsan. De ha a kövire is eltalált, akkor neked gatter volt. Mert nálad azért gyorsabban tölt. Az Isten keze medál neki is ott lesz a csata végén, ha túlélte azzal a 3 HP-val.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Balcsix #217069 üzenetére
Nagyjából full kuka. A kommenteket is olvasd el. T3-ban sokkal jobb free tankok vannak, a prémek meg főleg. Erre mondják azt, hogy kizárólag gyűjtőknek.
. Szerintem.
-
jano_77
nagyúr
Obj.279e+S.Conq vs AMX 50B+Obj.277 = ki a nyerő?!? - Karélia mapon
-
joergie
őstag
válasz
Bad Pritt #217065 üzenetére
Ilyenkor úgy tudom sajnálni őket. Múltkor egy hellcatet úgy lőttem ki bokorból, hogy egész meccsen nem volt spottolva. Újabban olyanokat csinálok, hogy idegesítő mód spottol valaki, de nem lő rám senki, visszatolatok, araszolok előre 3mp-enként, nézem a spotkört meg a takarást, és spotlámpa alapján tudom melyik bokorban lesz a szerencsétlen. Többször haltak már így el lightok.
Én novemberben kezdtem újra 1.5 év kihagyás után, de most megint abbahagyom, mert ennyit nem ér. Olyan szinten nem élvezem, hogy így nincs értelme.
-
Hali!
Nemrégiben megint elkezdtem WoT-ozni, és "szomorúan" láttam, hogy a garázsból kivették a moduloknak a menüjét, ahol ilyen legördülőből lehetett választani, hogy mit akarok felrakni.
Ezzel kapcsolatosan nincs valami mod, ami ezt visszavarázsolja? (gyors keresgélve nem találtam)
Köszi előre is.
-
Swinegod
őstag
Kb 1500 csata óta nem mentem kis tiert, most elvittem egy körre a Pz 4H-t de elfelejtettem, hogy minden rohadt lövés ami az alsólemezbe megy elviszi a motort és leramolt max hp-ról egy hetzer
A modified configuration egy isten áldása lesz ezen a tankon
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #217061 üzenetére
Gratulálok :)
-
peterson79
őstag
válasz
hulp01 #217060 üzenetére
Úúú, bammeg. Ez a méreg nem a cián...
Nekem is hasonló amúgy. Ezek a csinálj egymás után dolgokat szerintem sírba fognak tenni. Az egy dolog, hogy nem vagyok unikum játékos, de amikor végre kapok esélyt és 500 sebzésen múlik az utolsónál, hogy meglegyen és ráadásul még el is találom, csak lepattan...na, hát ez ugyanaz,mint Neked, lehet kezdeni az egészet elölről
Annak örülök, hogy legalább a 10 meccses szívatások elfogytak, ha jól emlékszem. Az sem leányálom...senkinek sem kívánom.
Mondjuk senki sem mondta, hogy könnyű lesz megszerezni -
hulp01
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #217061 üzenetére
Gratulálok. Én ezt feladtam már a T55A-nál is. O-I-val többször is megvolt a pattintás, de sajnos a dmg nem. Sőt, a pattintást túl is teljesítettem, mert valami 4,5k blocked dmg volt, és a HE pattintást még nem is számolta a rendszer. De a goldcunami idején nem könnyűek ezek a küldetések. A wg-nek máshogy kéne rávennie az embereket a pénzköltésre. A prémium lőszert én teljes egészében kivenném a játékból. Pl. ezzel is csökkenteni lehetne a 3 perces meccsek számát. Nem a dpm csökkentés a megoldás.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79 #217045 üzenetére
Én most az egyik obj260 td küldetéssel szívok. 3 heavy kill és 4k dmg. Nagyon utálom ezeket az összevont küldetéseket. Nem egyszer nincs is 3 heavy a csatában. De azért a tegnapi mindenen túltett. Highway-en T30-cal bementem a városba, hogy akkor öljünk heavy-t. Meg is lett a három kill, az ellenfélnél még volt egy fél hp-s Progetto, egy fullos ISU és Tortoise meg egy low hp tvp vtu. A Progettora leadtam egy kapáslövést, amint megláttam a látókör határán, ezzel 3695-re felment a sebzésem. Na, mondom ez meglesz. Keresztül a mezőn, tvp egyet rámlő, nem gond. ISU is eltalált, maradt 200hp-m de az ISU-t spottoltam is. Ráfordulok, teljesen becélzom és bumm, földbelőttem. ISU meghalt. Tvp 400 valahány hp-ról meghalt, szóval egyetlen reményem a Tortoise. Spottolódik, kupola fullra becélozva, nem talált, pattant. Még egyet rálövök, de pattant az is, és elfogyott a hp-ja. Szóval nincs meg a küldetés. Következő csata 5700 sebzés, és az utolsó 200hp-s heavy-t kilőtték előlem.
-
3
senior tag
A reggel közeledtével szeretnék hallani egy esti mesét arról, hogy az 500 WN8-as játékosok hogyan gazdálkodják ki a full gold spamet, amit folyamatosan tolnak.
Ha már azt sosem tudom meg, hogyan csinálta a WG a hálózati kapcsolat nélkül végigjátszott csatát...
-
3
senior tag
válasz
galervin93 #217057 üzenetére
Szerintem inkább a faszszopó játékosokat bassza meg, és azt, hogy stunolva nem tudtam a térképen jelzést leadni.
-
galervin93
addikt
Az isten b...a már meg ezt a k...a fizikát, hogy minden retkes kavicson felborulok, ha ráesek megdöglök, de bezzeg ha egy gumikereket eltalálok egy 150 millis lövedékkel, az kap egy defektet, a bdsrsnt már...
Nem elég megküzdeni a sok kriplivel, még arra is figyeljek, nehogy le merjek gurulni egy szikáról, mert a fél hp-m tuti elmegy. Kumma nagy fizika, ezosztigen. -
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #217046 üzenetére
Hónapok óta.
Képtelenség hogy pluszos wr-em legyen.
Tier X tankokkal, reggel 5/4 győzelem, délután javarészt bukó de úgy hogy zsinórban 8 és estére 7/2
GG wg, minden fasza."Két csokiért" eladóm a fiókot azt jónapot.
-
thx all
-
Bár a legtöbb szerintem itt a többségnek evidens, de nem árt átismételni, meg az utolsó tipp a legérdekesebb, ahol arról beszél, hogy ha heat-tel lő az ellenfél, bizonyos tankoknál nem fogja tudni beütni az oldalsó páncélzatot akkor sem, ha túlforgatjuk a tankot.
-
adrian360
őstag
-
Megvenném az ST-II-re és az Obj 277-re előre az equipment-eket amíg félárasak.
Mit vegyek rájuk? -
BÁ Nutrition
addikt
ma a wg egy hanyinger gg
-
peterson79
őstag
válasz
Bad Pritt #217044 üzenetére
Nekem elég vegyesek az élményeim, de biztos user error ez is.
Arról beszélek, hogy engem biztos, hogy többször ütnek át hasonló szituban, mint Én másokat. Természetesen mindig akkor sikerül kevésbé, mikor akarom. Mondjuk éppen sebzésre megyek, mert most ahhoz van kedvem, akkor tuti összeszedek 3-4000 blokkot, ha meg beállítom, mert ez a küldi még nincs meg, akkor tuti 1000 alatt maradok, az meg semmire nem elég....RNG, oké, de hogy ennyire és pont akkor nem jó amikor kellene? Ez már tényleg furcsa -
Bad Pritt
félisten
válasz
ollie #217043 üzenetére
Ez az equipment 2.0 valóban tök jól diverzifikálta a lehetőségeket, pl. a high tier heavy-knél a régen szokásos töltésgyorsító, stabilizátor, célzásgyorsító/távcső helyett több lehetőség van, az egész érdekes, hogy a turbótöltő nem százalékos bónuszt nyújt, hanem egyszeri 4 és 2km/h sebességet.
Most még azért elég oldschool módon szereltem fel mindent, de a turbót például team clash-ben kipróbáltam a tizeseimen és elég pozitív élmény volt a 41-gyel száguldozó T110E5 még úgy is, hogy az összes szovjet heavy felmossa vele a padlót sajna manapság.
Egyedül a Conquerort akarnám minél magasabb dpm-re beállítani, mert ezzel már többször megesett, hogy a töltésidő volt a potenciális sebzés gátja, sok a jó hulldown pozicíó a városi pályákon is, úgyhogy ki merek állni nagyobb tömegek elé, aztán hadd szóljon, amíg egyben marad a tank.
-
válasz
Bad Pritt #217039 üzenetére
A DPM manapság sokkal kevesebbet ér, mint gondolod. Mindenki campel valahol, nagyon ritkán alakul ki klasszikus brawling helyzet, ezért sokkal többet számít az alfa (ezen nyilván nem lehet egy tanknál változtatni), illetve az, hogy ha lősz, akkor el is találd a célpontot. Még közelharcnál is többnyire fedezék mögött dekkolnak a tankok, és csak addig bújnak ki, amíg lőnek. Én pl már ritkán használok töltésgyorsítót e miatt, sokkal fontosabb a gyorsan célzó, pontos löveg. Bár az is igaz, hogy kerülöm a heavy tankokat, inkább medekkel vagy lightokkal játszok.
Ezzel nem állítom, hogy hiba lenne DPM-re gyúrni a heavyknél, sőt. De vannak más szempontok is, melyek bizonyos helyzetekben több előnyt hozhatnak.
-
3
senior tag
válasz
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket, a stat megnézése nélkül főképp nem. Lehet, hogy a másik pl. úgy érezte, a DPM helyett a tank mobilitásának fejlesztésével hatékonyabb/élvezhetőbb számára a játék. De az is lehet, hogy alig van kreditje fenntartani egy tier 10-es tankot, és azt tett rá, ami raktáron volt, vagy levette az SC-ről a jó cuccokat, mert kellett egy másik tankra. Vagy az is lehet, hogy valamit változtatott a tank felszerelésein, és azt tesztelte abban a csatában, amelyikben te találkoztál vele. Azt is el tudom képzelni, hogy gyorsan felrohant tier 10-be, és a legénységen még csak az első skill 100%-os. Stb., szinte végtelenek a lehetőségek, főleg, ha többet összekombinálunk. Persze a legvalószínűbb az, hogy a másik hülye.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
phoenix1989 #217040 üzenetére
Most én is összeméregettem. Az a durva, hogy az enyém még nem is egy túl jól felszerelt tank, mert nincsenek különleges felszereléseim és még így is jobbnak érzem a dpm-et, mint sokszor az ellenségeknél.
-
phoenix1989
őstag
válasz
balról jobbra haladva.
1: alap felszerelés ,100% legények, bia
2:alap felszerelés ,100% legények, bia, tea és puding
3: alap felszerelés ,100% legények, bia, tea és puding, direktíva töltésgyorsitohoz
4: fejlesztett felszerelés, ,100% legények, bia, tea és puding ,direktíva töltésgyorsitohoz
5: kötvényes felszerelés ,100% legények, bia, tea és puding,direktiva töltésgyorsitohoz -
Bad Pritt
félisten
válasz
phoenix1989 #217038 üzenetére
Jaja, a mentort véletlen hagytam bent, az eredeti kérdés a plusz xp-ről szólt volna.
Na ezt lecsekkolom, köszi. Feltűnően nagy eltérések vannak, kiütközik az, hogy valaki már a garázsban sem érti (vagy csak nem érdekli) a játékot: Super Conquerorral most 3500 a dpm, 7,2 alatt tölt valamivel és összefutottam egy másik S. Conquerorral, érzésre majdnem két másodperccel gyorsabban lőttem, mint ő...
-
-
Bad Pritt
félisten
Ezekkel a BB tankokkal nekem kell csinálni valamit, hogy eltűnjenek? Vagy majd a kövi frissítés szedi ki őket a garázsból?
-
BÁ Nutrition
addikt
[link] cerna ace
nem szamitottam ra, gondoltam kell vagy 5k sebzes, de nem -
Balcsix
senior tag
A szakasz bónuszokat akkor is megkapom, ha meccs közben invelek embereket, vagy csak ha szakaszban lépek be a játékba?
#217027 peterson79
Tegnap éjfél körül ránéztem iyouxin streamjére, láttam hogy már a 9. szinten jár, hát mondom ez egy őrült.Ha lennék is olyan jó játékos mint ő, akkor se bírnám idegileg az fix.
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #217026 üzenetére
Team clash utolsó pár napjában javították a kiírást és kiemelték, hogy kell az egyéni 10-es szint hozzá. Egyébként ez már szokásos, semmi meglepő nincs benne.
Ezek a maratonok ne is legyenek könnyűek vagy esetleg max.5-ig, hogy féláron - és még akkor is 10ezer-ért - vegye meg a sok okos. Nem kell boldog-boldogtalannak premiummal rohangálnia, már most is sok prém van szerintem...és felét sem látod rendszeresen a csatákban.
Kukit nem néztem, de Tankelit szerint kell a napi 5-6 óra.
Ilyousix baszod 1 nap alatt elért a 9-esre...az egy isten -
BÁ Nutrition
addikt
nem olvastam vissza tobb100 hsz-t, gondolom volt szo rola, a wgnek tenyleg sikerult retardaltkent kiirni a teamclasht, es kellett az egyeni 10es szint is a parancsnokhoz. ezzel nincs is semmi baj, es esszeru h megkovetelik, de ilyen bena tajekoztatast adni rola mint ami volt hat eszem megall.. en megcsinaltam a tizes szintet, szal nem sirok. csak b+
ez a mostani event szimplan a szokasos, t25 pilota ota egyet se csinaltam meg, nem erek ra erre a bohockodasra.. persze most mar skill is azt hangoztatta cc-kent h a wgnek meg csak veletlen se celja h "konnyen" teljesitheto legyen. gondolom kukibebi kiszamolta h kell hozza napi hat ora jatek. remelem egy 3as szint meglesz aztan kapok par tuzoltot meg nagy javitot, az is jobb mintha nem lenne semmi
-
Bad Pritt
félisten
STA-t még pont meg tudtam venni olcsóbban pár hete, skipeltem a második ágyút (rifled gun), az alapot teleraktam arannyal és napi dublákkal kihúztam a top ágyút egyből.
1200 volt az átlag dmg az alap ágyú+gold lőszerrel, 2200 az utóbbi pár meccsben a top ágyúval, teljesen más világ. Tipikus esete annak, hogy jó lenne, ha a soft statokat is el lehetne érni ingame, látszana az ordító különbség köztük (pl. mozgás közbeni pontosság). -
PaJa1
őstag
Sziasztok!
A barátlistám és a klán sem túl aktív. Így hátha innen: van valakinek kedve tier 9-ben szakaszozni velem? AMX 13 90-el gyűjtöm az assistot a fa tetejénHa gyorsan meghalnék akkor tier 8 kerditszerzés. Van prém fiókom, így a 10% plusz kreditbevételt tudok nyújtani, ha neked nem lenne. Sajnos a fejlesztett szakaszozás nem hozott sikert.
-
hulp01
senior tag
válasz
Djuree #217011 üzenetére
Ja, nekem is azzal van a max. sebzésem, de csak szerény 8,2k. De az nagyon nem ma volt, hanem amikor bejött a játékba és op volt, mint az állat. Szerintem manapság már nem muzsikálna olyan jól. Biztos lehet most is kivételes kört menni vele, de átlagban nehéz vele jól teljesíteni. Régen az obj268 is brutál jó td volt szinte átlőhetetlen fronttal. Most már nagyon papír és nem jó vele játszani. Meg ugye a páncélt el is felejtheted a creditért vásárolható prémium lőszer idejében. Egyet rád lő, pattan és már tölti is a goldot. Tegnap néztem Mr. Scheff videóját a 122TM-ről. Ő már meg se várta, hogy pattanjon, egyből töltötte a goldot. És úgy, hogy az alap penje is nagyon jó t8-ban.
-
nomic
aktív tag
Hetekig nem játszottam, gondoltam megnézem mi a helyzet... újabb hetekig nem fogok játszani. 7/7 lose, maraton+hétvége, te jó ég, ez a szar játszhatatlan.
-
po1son
addikt
válasz
Poultier #217016 üzenetére
Mindenképpen wz-111a, hybrid tanknak mondható (med|heavy), mert rendkívül gyorsan fellehet venni vele jó pozíciókat a pályán, tehát sokszor lövések tekintetében trade előnybe vagy. Tűzerőben is kellemes 490 alfa\~10 sec és az agyú nem "oroszos", mint egy is7en, hogy a lövések egy része miss. Páncél - also lemezt nagyon könnyen belovik, mint a legtöbb fajtársát, toronyba kicsivel gyengébb az is7nel (kupola hitpoint, közelről könnyen belövik).
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Több, mint egy év után indítottam egy játékot és sikerült is letudni a Type 58-at, a 121 vagy a WZ-111 a használhatóbb 10-es? Elbohóckodom meddel és heavyvel is.
-
3
senior tag
válasz
phoenix1989 #216984 üzenetére
Megmutattam a legjobbat: a vergődésed.
Honnan lenne 279-em? Nem is játszom WoT-ot.
Az - ismételt - végleges figyelmen kívül hagyás miatt tettél be egy órán belül két 5k sebzéses csatáról képet?
Nem böfögök, hanem hányok. Talán már mondtam. De lehet, hogy rosszul artikuláltam, mert marta a savas trutymó a torkom.
Várom a 279-es köröddel "egyenértékű" 50B-s kört. Mostantól a szokásosnál jobban ápolom a kezeim, hogy a bőr finom puha legyen a tenyeremen, amikor tapsolok neked.
-
peterson79
őstag
Ilyouxin alszik és 256-an nézik...
Egy stream alatt akarta megcsinálni a maratont, de elfáradt pöppet...és most alszik és ezt nézik
-
Djuree
félisten
válasz
hulp01 #217002 üzenetére
foch155-el van a rekordom, 12k dmg asszem.
5k korul nagyon sokszor volt vele.
most nehezebb kicsit, akkor mentem sokat vele mikor behoztak. de ezzel az 5k most se nehez. sok nincs belole mivel nem lehet mar megszerezni es mikor bejott se sokan huztak ki. valahogy nem nepszeruek, foch b-t se latni szinte soha. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #217008 üzenetére
Igen. Felhívtam a Hibabejelentő vonalat, ahol közölték, hogy az országos központi problémát megoldották - Elvileg - ez ami nálam okoz gondot területi probléma 14. és 17. kerületeket érinti és már dolgoznak rajta a kollégák! És még Ő kapja fel a vizet, mikor közöltem, hogy vegye csak fel a bejelentésemet, hogy legyen nyoma - mert szerinte felesleges, mert dolgoznak rajta és rövid időn belül megoldják és úgy is csak azt válaszolnák, hogy már dolgozunk rajta. Az eszem megáll ezeken az ügyfélszolgálatosokon basszus! Ez a munkája, azért van bent, hogy ha panasz van, akkor azt felvegye.
EU2: -
Balcsix
senior tag
Meglepetésként ért belépve a játékba, hogy kíváncsi a játékosok véleményére a WG. Egy nagyon hosszú, és részletes kérdőívet dobott elém a januári CW kampányról. Kitöltöttem, bár lehet csak a látszat miatt csinálják, és egyből megy a kukába.
#216939 e-newsee
Már az alapjáték is jelzi a játékosok utolsó pozícióját a minimapen. Nem szükséges hozzá semmiféle mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Trollok komolyan
- Elden Ring
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- PS Plus előfizetések
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest