Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Falatka
tag
válasz
Viewsonic
üzenetére
Nem tudom ennyi alapján eldönteni, hol tarthatsz. 2 lehetőség van:
1. Össze kell szedned az összetevőket Triss főzetéhez. Ehhez fel kell menned az emeletre, legyakni az ellent és utána vissza a fsz.-re asszem Vesemirhez.
2. Már megvannak a hozzávalók, kitakarítottad az emeletet. Ekkor a tűzhelynél (Fireplace) kell pihenned, közben elkészül a Triss-t gyógyító főzet. Felviszed neki, ő meg ... (18+) :-D
De nekem is vannak kérdéseim:
Még az elején járok Vizimia külvárosában. Mennyi jelentősége van az idő múlásának a játékban? És milyen gyakran kell pihenni? Csak a gyógyulást/lötyikészítést befolyásolja a pihenés, vagy mint BG-ben, elfárad a csávó, aztán pihenni kell?
Vizimia külvárosi kocsmájában ha leitatom a részeges csókát, kapok vmi infót, vagy ne fáradjak vele (-lóvé)? És ha én berúgok, annak milyen következményei vannak? Toxicity az egekben, meg alvás 2 napig mint a való életben? :-D
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest