- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Falatka
tag
válasz
Viewsonic
üzenetére
Nem tudom ennyi alapján eldönteni, hol tarthatsz. 2 lehetőség van:
1. Össze kell szedned az összetevőket Triss főzetéhez. Ehhez fel kell menned az emeletre, legyakni az ellent és utána vissza a fsz.-re asszem Vesemirhez.
2. Már megvannak a hozzávalók, kitakarítottad az emeletet. Ekkor a tűzhelynél (Fireplace) kell pihenned, közben elkészül a Triss-t gyógyító főzet. Felviszed neki, ő meg ... (18+) :-D
De nekem is vannak kérdéseim:
Még az elején járok Vizimia külvárosában. Mennyi jelentősége van az idő múlásának a játékban? És milyen gyakran kell pihenni? Csak a gyógyulást/lötyikészítést befolyásolja a pihenés, vagy mint BG-ben, elfárad a csávó, aztán pihenni kell?
Vizimia külvárosi kocsmájában ha leitatom a részeges csókát, kapok vmi infót, vagy ne fáradjak vele (-lóvé)? És ha én berúgok, annak milyen következményei vannak? Toxicity az egekben, meg alvás 2 napig mint a való életben? :-D
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest