Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
Ujjujujjj Huszárok
Tegnap beizzítottam végre, egyszerűen istenkirály, az intro-t elnéztem volna egész este
. Azt kell mondjam istenkirályul van optimalizálva, a kis konfigocskámmal minden gond nélkül elfut 1280*1024-ben, 16AA High beállításokkal
. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható
. Frankó, tuti, istenkirály, nagyon eltálálták. Egyedül az a fránya töltés amikoor ki-bemegyek a házakba az ne lenne, az kissé sokáig tart, de elviselhető, szerintem itt lesz az ideje, hogy felkerekítsem a memót 2Gb-ra, hátha elég lesz neki
No egyszóval, végre erre a játékra azt mondhatom, hogy érdemes volt várni
Ja ha már itt vagyok, van egy küldi amiben akocsmába küldenek 5 fehérvirágsziromért, de senkitől sem tudok venni, állítólag valami kereskedőnél kéne legyen, melyiknél is?

Aktív témák
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap beizzítottam végre, egyszerűen istenkirály, az intro-t elnéztem volna egész este
. Azt kell mondjam istenkirályul van optimalizálva, a kis konfigocskámmal minden gond nélkül elfut 1280*1024-ben, 16AA High beállításokkal
. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható
. Frankó, tuti, istenkirály, nagyon eltálálták. Egyedül az a fránya töltés amikoor ki-bemegyek a házakba az ne lenne, az kissé sokáig tart, de elviselhető, szerintem itt lesz az ideje, hogy felkerekítsem a memót 2Gb-ra, hátha elég lesz neki