Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Ujjujujjj Huszárok
Tegnap beizzítottam végre, egyszerűen istenkirály, az intro-t elnéztem volna egész este
. Azt kell mondjam istenkirályul van optimalizálva, a kis konfigocskámmal minden gond nélkül elfut 1280*1024-ben, 16AA High beállításokkal
. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható
. Frankó, tuti, istenkirály, nagyon eltálálták. Egyedül az a fránya töltés amikoor ki-bemegyek a házakba az ne lenne, az kissé sokáig tart, de elviselhető, szerintem itt lesz az ideje, hogy felkerekítsem a memót 2Gb-ra, hátha elég lesz neki
No egyszóval, végre erre a játékra azt mondhatom, hogy érdemes volt várni
Ja ha már itt vagyok, van egy küldi amiben akocsmába küldenek 5 fehérvirágsziromért, de senkitől sem tudok venni, állítólag valami kereskedőnél kéne legyen, melyiknél is?

Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tegnap beizzítottam végre, egyszerűen istenkirály, az intro-t elnéztem volna egész este
. Azt kell mondjam istenkirályul van optimalizálva, a kis konfigocskámmal minden gond nélkül elfut 1280*1024-ben, 16AA High beállításokkal
. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható
. Frankó, tuti, istenkirály, nagyon eltálálták. Egyedül az a fránya töltés amikoor ki-bemegyek a házakba az ne lenne, az kissé sokáig tart, de elviselhető, szerintem itt lesz az ideje, hogy felkerekítsem a memót 2Gb-ra, hátha elég lesz neki