Hirdetés

Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz bélanéni #121 üzenetére

Irigyellek azért Bélanéni :/. Én is nagyon vártam a játékot, de ezt nekem nagyon nem veszi be a gyomrom. Még a hátulnézetes WASD+egér kombó az csak-csak. De azért (így nem kezdünk mondatot) mikor felfogtam, hogy gyakorlatilag itt az egér elmozdítása nélkül (az ellenfél visszatér a poziciójába) a bal klikk időszakos megnyomása is elég, hogy a szörnyverő szuperhiró diadalmaskodjon... szóval először megijedtem. Aztán átcsapott haragba.
    Ha valaha előveszem, akkor tuti WASD+egér. Egyelőre besokalltam.
    Amit láttam belőle, az full lineáris, a hős szinte sérthetetlen (legalábbis én a egy-egy balklikk között jót beszélgettem), semmi rpg feeling. (Morrowind jut eszembe... ahol ugye kiestél az utcára, megjelent a kis ablak, hogy "na innen má té vagy, té sénki té, hajrá vaze". Aztán a kis senki, a nagy semmivel a zsebében nekivágott meghódítani az egész galaxist.
    Namost itt én azt érzem, hogy az intróból a kőkemény szörnnyel cicázó erőemberkirálycsávó a bal mutatóujjával halált oszt, és nagyon-nagyon brutális. Hát nekem semmi bajom nincs az önbizalmammal, hogy ezt kelljen játszanom, hogy rendbejöjjek. Ez nem kritika azoknak, akik játszák, biztosan jó okuk van rá... belőlem ezt váltja ki.
    Valaki írta a Diablót. Valóban hatalmas gamma volt abban az időben. Ha béna voltál darabokra szaggattak az első szinten. Random dungeonok, random dropok, akartál fejleszteni akakteren, hogy erősebb legyen. Itt azt éreztem, hogy ölembehullott egy kétszemű küklopsz.

Egy vélemény a sok közül, de az a fura érzésem van, hogy nem vagyok egyedül.

Aktív témák