Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
bélanéni
üzenetére
Irigyellek azért Bélanéni :/. Én is nagyon vártam a játékot, de ezt nekem nagyon nem veszi be a gyomrom. Még a hátulnézetes WASD+egér kombó az csak-csak. De azért (így nem kezdünk mondatot) mikor felfogtam, hogy gyakorlatilag itt az egér elmozdítása nélkül (az ellenfél visszatér a poziciójába) a bal klikk időszakos megnyomása is elég, hogy a szörnyverő szuperhiró diadalmaskodjon... szóval először megijedtem. Aztán átcsapott haragba.
Ha valaha előveszem, akkor tuti WASD+egér. Egyelőre besokalltam.
Amit láttam belőle, az full lineáris, a hős szinte sérthetetlen (legalábbis én a egy-egy balklikk között jót beszélgettem), semmi rpg feeling. (Morrowind jut eszembe... ahol ugye kiestél az utcára, megjelent a kis ablak, hogy "na innen má té vagy, té sénki té, hajrá vaze". Aztán a kis senki, a nagy semmivel a zsebében nekivágott meghódítani az egész galaxist.
Namost itt én azt érzem, hogy az intróból a kőkemény szörnnyel cicázó erőemberkirálycsávó a bal mutatóujjával halált oszt, és nagyon-nagyon brutális. Hát nekem semmi bajom nincs az önbizalmammal, hogy ezt kelljen játszanom, hogy rendbejöjjek. Ez nem kritika azoknak, akik játszák, biztosan jó okuk van rá... belőlem ezt váltja ki.
Valaki írta a Diablót. Valóban hatalmas gamma volt abban az időben. Ha béna voltál darabokra szaggattak az első szinten. Random dungeonok, random dropok, akartál fejleszteni akakteren, hogy erősebb legyen. Itt azt éreztem, hogy ölembehullott egy kétszemű küklopsz.Egy vélemény a sok közül, de az a fura érzésem van, hogy nem vagyok egyedül.
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest