Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közepes fokozaton így működik:
Ha rámutatsz a kurzorral egy ellenfélre, akkor megváltozik a mutató. Ilyenkor egy bal klikk hatására üt egyet a karakterünk. A kurzort rajta kell tartani az ellenfélen, hogy lássuk mikor lehet bevinni a következő ütést. Amíg (1-2 mp) áthúzott kard a jel, addig nem szabad nyomkodni az egeret, mert az aktuális mozdulat megaszakad, illetve újabbat sem csinál. Egy kis idő múlva (1-2 mp) átváltozik a kurzor egy lángoló karddá, de kb csak 1 mp erejéig, ha ilyenkor támadunk, akkor spécibb mozdulatokkal, erősebbet sebzünk. Ha ezt elhalasztjuk, akkor kezdődik előröl a fenti menet.
Ezen kívül lehet 2 féle harcstílus (gyors, erős) és 3 féle ellenfél-formáció szerint harcolni. Ez utóbbiakat még nem igazán néztem. Mindegyiknek van gyorsbillentyűje, de PAUSE (Space) állásban ikonnal is ki lehet őket jelölni.
Továbbá jobb klikkel lehet ún. SIGN-okat (jeleket) használni, amik rásegítenek a fizikai harcra. Ezek gyakorlatilag varázslatok, de önmagukban nem túl hatékonyak, de jól kiegészítik a kardforgatást.

Nagyjából ennyi, de még nagyon az elején jártam tegnap este, a tanítópályát sem fejeztem be.
Szerintem valóban nem túl nagy szám a harc, de számomra nincs is vele nagy gond.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest