Hirdetés
Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Átlagos user-nek (hölgynek, tehát bizonos veszélyforrások kizárva
) keresek win7 32bit-hez kis erőforrás igényű vírusírtót, esetleg tűzfalat, vagy ezek keverékét, ami adott esteben a háttérben néha/vagy állandó jelleggel ellnőríz.Nyílván kereséssel kezdtem, olvastam, hogy a Microsoft féle essentials vírusírtónak nagyon jó alternatíva lehet.
A hölgynél kicsi a fetőzések esélye, és olyat keresek ami a fent leírtakon felül kevés gondot/problémát okoz.
A beépített dolgokat érdemes használni adott esetben vagy felejtős?Bocs a sok hülye kérdésért, csak én telepítem a rendszerét, de ezen téren sajnos kuka vagyok, mert mac miatt keveset használok windows-os gépet, így le vagyok maradva picit.

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) keresek win7 32bit-hez kis erőforrás igényű vírusírtót, esetleg tűzfalat, vagy ezek keverékét, ami adott esteben a háttérben néha/vagy állandó jelleggel ellnőríz.