Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
polonic
üzenetére
Ha hibás a modul, akkor már valszeg 2-3szor végigmegy, akkor szinte biztos, hogy hibát fog dobni.. De amúgy nyilvánvaló, ez így elég időigényes, max ha van lehetőség, akkor estére érdemes elindítani..
Hát így számomra annak tűnik, viszont ha másik foglalatokban meg nem lesz hiba, akkor viszont memóriafoglalat (tehát alaplap) is lehet.
(#48539) Sub-ZeRo : Ezt tudom, ezért kérdeztem, hogy ahci-nál miért kéne ctrl+a-t nyomni? Lestem a lapjához bios-t, egyik sem hoz ehhez kapcsolódó frissítést, de egy próbát megérhet..[link]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest