- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Nem írtad, hogy SSD mellett lesz-e HDD. Nekem most SSD-n 17,1GB a foglalt a 111(?=elvileg 120-as)-ből. Win7+Office2010 van rajta. Igaz a levelezés levélfájlait, Office dokumentumokat, meg amit még tudtam, áttettem a HDD-re. Ki van kapcsolva a hibernálás (sok giga), rendszer visszaállítás, virtuális memória (igaz van 12GB RAM). Ja és a cserélődő programokat, mint pl. játékok, codec pack, stb. is a HDD-re telepítettem.
Illik az SSD-n 20-30% szabad helyet hagyni, így 22,4GB-al garázdálkodhatsz.
Szóval necces, de elfér. Ha rám hallgatsz, egyel nagyobbat veszel.
Ne dőlj be az SSD sebességmániának, TRIM-es legyen, valamint jó sok gari legyen rá és kész! X és Y MB/sec különbségeket úgy sem fogod észrevenni a hétköznapi használat alatt, de azt igen, hogy SSD-d van!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged