Hirdetés
Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
(#44865) wwenigma
na azt hogy lehet frissíteni? a samsung oldalán az van, hogy a samu winyóknak nem kell firmwareszerk. : közben megtaláltam. lehet, meg is csinálom még ma. köszi

(#44866) Sub-ZeRo
amíg az AHCI bios felismeri a winyókat annak kell idő, és az hosszabb két AHCI bios esetén, mint ha nativ ideként az elején csak végigfut a bios mint ide channelek felismerése. eddig AHCI-t használtam, csak tényleg az a gondom vele, hogy most megnőtt a boot idő, mire felismeri egymás után a két bios. ráadásul a JMicron AHCIje csak akkor enged tovább, ha megnyomok egy gombot. nem értem
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest