Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Kérnék egy kis segítséget!
Win7 64 HUN Home Premiumot telepítettem pár hónapja, a BIOS-t raidre állítottam, mert volt egy raid tömb is a rendszerben. Most a raid0 tömböt egyetlen vinyóval váltottam ki, ezért a biosban átraktam a SATA meghajtókat ACHI-ra (az SSD miatt), de induláskor kékhalál. Ugyanezt csinálja IDE módban is, csak RAID-ben indul el (pedig az már nincs). A win7-ben a registry-ben átállítottam, amit kell achi módra (a HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\msahci-ban a Start bejegyzést 0-ra tettem.)
Mi a megoldás az újratelepítésen kívűl?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- xBox One x 1Tb lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest