Hirdetés
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Üdvözletem!
Volt korábban problémám a lassú "Üdvözöljük" felirattal.
Megtettem mindent amit lehet, reinstall és formázás is volt az ssd-n. Sok tesztet lefuttattam a sebességét illetően és bár elég gáz a 4k írási teljesítménye, úgy vélem a boothoz főleg olvasni kell így nem hittem el idáig hogy azzal van a probléma.Most kipróbáltam hogy létrehozok egy vendég fiókot és lám 1 mp alatt betölti kijelentkezés után az asztalt míg a saját rendszergazda fiókom 15 mp-t vesz igénybe.
Van ilyen hogy otthoni kapcsolatok amit telepítéskor kell beállítani , talán az okozza?
Sokat olvastam hogy ha hálózatot keres az lassíthatja vagy valami ilyesmi de ezt a lassúságot már akkor is csinálta amikor teljesen új volt a gép és csak drivereket tettem fel.
Kijelentkezéskor is egy ideig fekete a képernyő ha ez számít.Tud valaki segíteni hogy mi az ami ennyire lelassítja?
Előre is köszönöm, Üdv.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest