Hirdetés

Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Laraxior #41836 üzenetére

Ki van zárva, hogy az SP1-től nem indulnak el a játékaid.
    Azt azért fogadd meg szerintem, mint tanácsot, hogy ahol füst van, ott valami ég. Te nem először írsz be ide ilyen anomáliákat. Ha neked könnyebb a lelked attól, hogy azt mondod, mindez a te gépeden kívüli, Microsoftos hiba, akkor lelked rajta, nem nekem kell szopnom egy félmilliós géppel, hogy nem megy rajta egy OS, ami egy olyan notebookon is hibátlanul, x-akták nélkül futkorászik, ami kijön a GTX580-asod árából.

Szóval hidd el, nekem nem lesz rosszabb az életem attól, hogy te nem hiszel a "tudományban", mivel nem én fogok majd ide beírni falba fejet verős szmájlival kifestett kommenteket ;)

Egyébként FYI: 25K körül kapni már Windows 7 HP-t, tehát a processzorod egyik lábának árából kijön. Csak tájékoztató jellegű információ egy olyan jövőre nézve, amiben kicsit érettebben gondolkodsz majd.

FYI2: Az élelmesebbek már manapság nem krekkelgetnek meg aktivátoroznak. Rearmmal is nyomhatod ingyenesen, és akkor legalább biztos, hogy nem a Pistike edisünt meg a malware-csomagot rakod fel ;)

Aktív témák