Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ki van zárva, hogy az SP1-től nem indulnak el a játékaid.
Azt azért fogadd meg szerintem, mint tanácsot, hogy ahol füst van, ott valami ég. Te nem először írsz be ide ilyen anomáliákat. Ha neked könnyebb a lelked attól, hogy azt mondod, mindez a te gépeden kívüli, Microsoftos hiba, akkor lelked rajta, nem nekem kell szopnom egy félmilliós géppel, hogy nem megy rajta egy OS, ami egy olyan notebookon is hibátlanul, x-akták nélkül futkorászik, ami kijön a GTX580-asod árából.Szóval hidd el, nekem nem lesz rosszabb az életem attól, hogy te nem hiszel a "tudományban", mivel nem én fogok majd ide beírni falba fejet verős szmájlival kifestett kommenteket

Egyébként FYI: 25K körül kapni már Windows 7 HP-t, tehát a processzorod egyik lábának árából kijön. Csak tájékoztató jellegű információ egy olyan jövőre nézve, amiben kicsit érettebben gondolkodsz majd.
FYI2: Az élelmesebbek már manapság nem krekkelgetnek meg aktivátoroznak. Rearmmal is nyomhatod ingyenesen, és akkor legalább biztos, hogy nem a Pistike edisünt meg a malware-csomagot rakod fel

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest