Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ne örülj, mert az magától nem változik csak úgy meg. Nem tiszta a géped, ezt veheted tutira.
Komolyan, már sokszor hallottam, hogy meg lehet ezt csinálni, de még sosem találkoztam senkivel, aki be is vállalta. Kicsit azért jót röhögtem magamban, hogy a 120 ezres videókártyád után a warezolt Windows visszaszivat azza, hogy nem max. pontot ad. Nem bántásból - komolyan nem -, de ha a pöcsöd is kicsi, akkor tényleg nem irigyellek

úgy gondoltam hogy a maxot érdemli,de a win úgy gondolta hogy nem
Te figyi, és ha még a Win8 előtt cserélsz egy még durvább procira, amire cheat nélkül is 7,9-et adna, akkor mit csinálsz?

szerk.: Jó tényleg bocs, csak ez a WEI-érték átírás annyira lol, hogy nagyon sok lehetőséget ad arra, hogy a károdra poénkodjunk

(#41832) pzstm: Komolyan, imádom a WEI-t. Olyanokat hoz ki az emberből, hogy na

Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest