- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
kalasz
tag
válasz
Steelmanus #41299 üzenetére
Néztem a telepített frissítéseket de még csak hasonlót sem láttam amit említettél
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Bocs, hogy ide írom a problémámat de ez tűnt kézenfekvőnek. A gondom a következő, valamiért belenéztem az eseménynaplóba és hibaként ez az üzenet jelenik meg (ami nekem abszolút kínai) "Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc80.mfc_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4053_none_cbf21254470d8752\MFC80U.DLL" esetében nem sikerült. A(z) Microsoft.VC80.MFCLOC,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" függő szerelvény nem található. Használja a sxstrace.exe fájlt a részletes diagnosztikához.".
Ha valaki érti ezt a szöveget és miért is ne értené akkor magyarázza el nekem amatőrnek is érthetően, hogy mit jelent és mit lehet vagy kell csinálni a hiba elhárítás érdekében. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv kalasz -
kalasz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #40800 üzenetére
Köszi a gyors választ. A bios verzióm 1011.003-as gondolom akkor ez így jó lesz.
-
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a meglévő 2,4-es celeronomat büntetlenül ki lehet cserélni 2,8-as p4-re, és ha igen kell-e valamit állítani valahol vagy újra kell telepíteni a rendszert (win7prof)?
Üdv kalasz -
kalasz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37757 üzenetére
Tied a piros pont és az örök hála
Millió köszönet mindenkinek a gyors segítség nyújtásért. Üdv kalasz -
kalasz
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #37753 üzenetére
"A CHM-et (ha az súgófájl) simán meg kell jelenítenie a W7-nek." Én csak a folyamatos letöltési lehetőséget kapom.
-
kalasz
tag
Sziasztok!
Bocs a zaklatásért, nem igazán ide tartozik a dolog de, win7-t használok (anno xp-n nem volt ilyen gond). Az után érdeklődnék, hogy *.chm kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni, vagy milyen progihoz kell társítani, hogy elinduljon. Most bármelyik böngészővel próbálom megnyitni, mindegyik csak a folyamatos letöltési lehetőséget ajánlja fel, mást nem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv kalasz -
kalasz
tag
Üdv mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen módon lehet a CoD4-et Win7-re telepíteni? Próbáltam mindenféle kompatibilitási módot de egyik sem jött be, remélem Ti tudtok valami megoldást.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv kalasz
Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- Fűnyíró topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged