Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
Ha már az urban legend (baromságoknál) tartunk: 64bit, 12GB Ram mellett a virtuális memóriával mi újság? Ilyeneket olvastam össze vissza:
* Mindég kell a win-nek
* Ennyi memóriával soha nem kell
* Szól a win ha majd kell
* Nem kell de lassul
* 12GBRam-ból csinálj pár giga Ramdrájvot, oda menjen
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)Másik kérdésem Win7 (prof) 64 bittel kapcsolatban:
* IE-64 alá adobe flash: vak vagyok és nem találom meg az igazit, vagy nincs? Amit letöltöttem nem igazából működik (van ahol kifagy vagy mi). Letöltési címmel tudnátok segíteni? Vagy van valami titok? Pl. először 32bites flash, utána a 64 bites?
* Fenti kérdésem a Javara is vonatkozik, bár ott nem tapasztaltam anomáliát (főleg azért nem mert a telepítgetések alatt nem kellett eddig Java)
* Adobe Readerből nincs 64 bites verzió?Bocsánatot kérek ha olyanokat kérdezek, amit tudnom kellene (most kezdem a win7-64 szakmát)
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)