Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen processzort vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Sógornőm gépét kéne egy kicsit helyrepofozni, berakni egy két cuccot, meg újrahúzni egy komplett OS-t. Én Win7-et akarok neki feltolni, mert én is azt használom és minden tekintetben jobbnak tartom mint az Xp-t. Ő viszont parázik, hogy az általa használt programok, biztosan nem kompatibilisak a 7-el, mert valakitől ezt hallotta. Én pedig meg akarom nyugtatni, mert szerintem mindegyik kompatibilis, sőt ma már elég kevés (folyamatos fejlesztéssel, supporttal ellátott) program van ami nem kompatibilis az új MS OS-el konkrétan szerintem semennyi...
De nem akarok pontatlan infokat mondani, ezért ha valakinek van valami tapasztalata vagy info-ja ami szerint problémák akadhatnak az alább említett progik és a Win7 között az kérem ossza meg velem
Adobe programok CS2(PS, InDesign, Illustrator)
3DsMax
Autocad
InventorElőre is köszi

R
Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest