- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Notebook hibák
Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok...
Elvagyok keseredve és nem tudom honnan induljak el...!win 7 alatt simán megvan osztva HD tartalmak ezt remekül kezeli a multimédiás lejátszóm!
Példa...Ha megy a gép és éppen van egy kis seed elindítom a multimédiás lejátszót szépen megy a film lejátszás hálózaton keresztül! Valami különös oknál fogva a router és a sz.gép között bontja a net kapcsolatot!
Lényegében a seed és a lejátszás ugyan arról a vinyórol megy!
Ha leállítom a seedet kijavítom a hálózati hibát utána újra csak bontja a router és a gép között a net kapcsolatot!
80/25 digis netem van...Vegyük sorba ami idáig tettem!Van másik hálókártyám azzal is ez volt
A router nem egy gagyi kimondottan a vezetékes sebességre van kiélezve! nevem alatt a típus
Cat 6 kábeleket használok!Mennyire hardver vagy softver hiba ez?
Merre induljak el a hiba keresésbe?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs