Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
peterm711
aktív tag
Sziasztok!
Srácok olyan gondom van, hogy amikor bebootol a 7es ezt a hibaüzenetet kapom:[link]. Nincs is kinyitva semmilyen oldal szóval nem tudom honnan veszi ezt a hülyeséget
. Ha jól emlékszem az internet explorerbe szokott ez előjönni, de én azt egyáltalán nem is használom, jó ha havonta 1x előhúzom. találkozott már valaki ilyennel? Rohadt idegesitő 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha jól emlékszem az internet explorerbe szokott ez előjönni, de én azt egyáltalán nem is használom, jó ha havonta 1x előhúzom. találkozott már valaki ilyennel? Rohadt idegesitő