Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Aktív témák
-
Dot
őstag
Pár napja próbálom működésre bírni a w7 melletti xp-met. A gond a boot menü: nincs.
Amit eddig csináltam, próbáltam:1. Rakjuk be a meghajtóba a Windows 7 telepítőlemezét, vagy csatolják be a virtuális meghajtóba a képfájlját.
2. Indítsunk a régebbi operációs rendszeren alatt egy parancsssort: Winjel + R majd cmd szó beütése után OK gomb
3. Írjuk be a parancssorba az alábbi szöveget:
X:\boot\ bootsect.exe /nt60 all
ahol X a Windows 7 telepítő lemezét tartalmazó meghajtó betűjele
4. Miután újraindítottad a gépet, látnod kell a Windows 7 boot menüjét. Hogy visszaállítsd a boot menübe a régebbi operációs rendszer indítási opcióját, nyiss meg egy rendszergazdai szintű parancssori ablakot, és írd be az alábbi szöveget:
bcdedit /create {ntldr} /d “Menü elnevezése jön ide pl. Windows XP Professional”ez kiírta hogy success, de nem lett jó. Csak a W7 bootol.
Próbáltam EasyBCD progival ezzel a leírással de a 13.pont után a következő képet kapom:

Infók: W7 pro 64bit msdna ez volt fent, majd mellé ugyan arra a winyóra és particióra telepítettem XP pro 64bit /lehet hogy SP1/ msdna.
Boot menüm még mindig nincs. W7 bootol automatikusan.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs