Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Hali!
Most már a legkisebb gondom az hogy nem látoma D: meghajtómat.
Telepítettem egy softtonic programot amiről azt gondoltam egy partícionáló prg. Erre rátelepült a mozzilámra mindenféle ikonokat létrehozva.Gondoltam ez nem kell és leszedtem. A gép újraindult és azóta nem indulnak a programjaim. A mozzillát látszólag leszedte, de azon kívül nem indul semmi, csak a windows de az simán.
Amúgy egy Lenovo T500-ról van szó és a lenovo-s okosságok sem indulnak.
A Run.dll-t hiányolja ha jól értelmezem.Tudna vki segíteni?
Biztonsági mentésem nem volt, mert épp 1 órája töltöttem le a rescue and recovery-t és telepítettem.
Win rendszermentésem se volt sajna.Nem egészen értem hogy mi történt.
Köszönöm
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest