Hirdetés

Aktív témák

• adam_

senior tag

Nos sajnos újra fenáll a hiba, amiről régebben írtam, és amelyről azt hittem, hogy megjavult!
    Egy kis előzmény:

Miért kell mindig újraindítanom a notebookom ahhoz, hogy normális felbontásba hozza be egyből a Windows 7 32bit-es operációs rendszert a gépen? Alapból amikor bekapcsolom csak 1280x720-at enged, a tálca is átvált "egyszerűbb sémára", majd újraindítom és jó lesz a rendszer, újra 1366x768-as felbontásba indul az op rendszerem, valamint az asztal is normális sémájú... Ezt miért csinálja?

Miután VGA drivert töröltem, majd feltelepítettem a legújabbat safe mode-ban, szintén ezt csinálta, Aero élményidexe 4,7-es, ott nem lehet gond. Viszont feltünt egy érdekes jelenség, ami talán valakinek mond valamit a hiba kiderítése szempontjából. Méghozzá az, hogy ilyenkor amikor átvált a gép így gyengébb felbontásra, egyszerű asztali sémára, megfigyeltem, hogy az a meghajtó amin a Windows 7 található kb 5GB-os szabad tárhelyről (ami eredetileg is szokott lenni) visszaugrik kb 1GB-ra, majd újraindítom, és woálá visszaáll 5GB-ra... Elég érdekes, tényleg nem tudom mi okozhatja ezt, de már jó lenne kideríteni! :W

Szerk: Bár mondjuk hozzátenném, hogy valamikor újraindítás után is marad ez az 1GB-os szabad táhely, valami mindig megtölti azt a cirka 4GB-t, de mi, vagy milyen program, alkalmazás műveli ezt, meg hogy ennek a velejáró az asztali sémá átváltása, arról sajnos foglamam sincs. Hibernáció, valamint rendszer visszaállítás is ki van kapcsolva! :W

Előre is köszönöm a javaslatokat, tippeket!

Aktív témák