Hirdetés
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Nem az. Viszont egész sok mindent megtaláltam már a windowsban. Ha lehúzom jobb alulra az egeret és ott tartom, akkor megjelenik az asztal.

Kezd alakulni a kicsike. Megtaláltam a felügyeleti eszközöket is (services.msc itt nem működött), a szolgáltatásokat, msconfig-ot...de:
- A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása-menüben nekem semmi nem jelenik meg. IE-t szeretném kikapcsolni, valami olyasmit olvastam hogy itt lehetne megtenni.
- Clear Type szöveget már sikerrel kikapcsoltam, a képernyőn lévő betűtípusok simításának kikapcsolását is meglehet oldani valahogy?
- Állítólag nem is olyan rossz a win7 beépített tűzfala, ha tényleg ilyen jó akkor maradhat is, viszont nekem úgy át enged mindent mint a huzat, nem sipákol semmiért. Belehet állítani valahogy full manuálisra?
(Toshibákon nincsen osd képernyő kalibráció mint asztali tft társain? Végeznék egy szín kalibrációt de jobb örülnék ha "hadware"-ből menne és nem a win/ati softwarével.)
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest