- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ez nagyon LOL, ilyen a mesékben sincs, de komolyan..

Lefuttattam, amit talált kipucolta, majd restart. Ekkor megint 640x480, és telepített a win egy standard vga adaptert. Futtatom a 9.12 HF telepítőjét, a helyzet ugyan az mit korábban.. Na akkor eszközkezelő, betallózom neki a drivert, hogy legalább nagyobb felbontásban okoskodjak. Megint restart. Utána bejön rendes felbontásban, és ott figyel a ccc ikonja az értesítési területen, holott vagy 200x lepucoltam, és azóta egyszer sem tudtam újratenni. Hát mondom wtf

No mindegy, monitor szín profilt visszatöltöttem, restart, látszatra jó. Próbálok egy filmet, de most is "szürkehályogos"
Böngésző indít, olyanok a betűk mint egy játékban élsimítás nélkül, hát no komment.. ccc indít, a videó profiloknál kiveszem a pipát a use application settings elől, erre az összes videó konkrétan csont fekete, semmit nem látni, kézzel piszkálni nem tudom, a profilok(vivid, theatre...) semmit nem változtatnak 
Programok telepítése/törlése alatt ott van egy ATI cucc, rányomok, kiválasztom az uninstall-t, szarakodik egy kicsit, majd közli, hogy jelenleg nincs telepített alkalmazás

Kész

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest