Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Helló.

Egy picit Déjá Vu érzésem van. Pár hónappal ezelőtt még az OpenSUSE 11.2 esetében fordult elő velem, ráadásul akkor még ez a HDD a másik gépben volt, hogy ha az OpenSUSE 11.2 fent volt nem ment le a gép alvó állapotba Windows 7 alatt :)

OpenSUSE 11.2 ezért mellőzve lett . Érdekes volt, hogy ha más Linuxot tettem fel pl Ubuntut akkor ez a jelenség megszűnt létezni.

Az elmúlt két napban voltak gondjaim rendesen, fent volt a Time Machine , és 2 napja, amikor még fent volt, működött az alvó állapot. azóta történt egysmás, az MBR is meglett kínozva , újra van telepítve a Win és újra is lett particonálva, CTS nincs fent, de az alvó állapot nem működik, errel lefekvés előtt kellett rájönnöm hajnal háromkoor.

Fire-val kielemeztük tegnap a helyzetet, -akkor még az alvó állapot probléma ismételt megjelenéséről nem tudtam - igaz nagyon nem is lépett már meg ... Arra jutottunk, hogy ide már killdisk vagy disc editor használata kellene amit nem mertem meglépni, mert végülis a merevlemez így évekig is elmehet.

Most tehát csupán kíváncsiságból érdeklődőm. Ha romokban az MBR, de a rendszer látszólag hibátlan , tehát a Windows rendesen működik, és a partíciókat is mint a Windows 7 telepítője , mind más ingyenes particionáló alkalmazások rendben találják ...

Vajon milyen összefüggés lehet az MBR állapota, és a Windows 7 alvó állapot funkciója között ?

Ez már így marad ,csupán nagyon érdekelne a dolog miben léte :)

Aktív témák