Hirdetés
Aktív témák
-
popp
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem igazán értem miért veszne az összes adatom kékhalál miatt. Mert esetleg a win7 partíció ok, de ahol csak adatok vannak az miért sérülne a win7 esetleges pusztulása miatt.

Amúgy 30GB-os a rendszer partícióm, telepítés után kb. 16-18GB szabad hely marad rajta, pár hónap alatt pedig valamiért ez nullára redukálódik. Annak ellenére, hogy a programokat mindig a másik partícióra szoktam telepíteni, clean up-ot is futtatok időnként. Szóval számomra teljesen rejtélyes a dolog. 32bites win7 ultimate, 2GB ram van a gépemben.
Ez már a második alkalom, először újraraktam a 7-et, mert valami más gondja is volt, de én balga a meghajtót nem méreteztem át. Mondjuk amikor még anno először tettem fel, direkt megkérdeztem, hogy 30GB elég lesz-e és kb. az volt a válasz, hogy még sok is.
Aktív témák
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest