Hirdetés
Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Na, ez az én problémám, nem a frissítés:
Win7 64 bites oprendszer van a gépemen és a telepítés után kb. 2 hét múlva nem indul el a rendszer, vagy ha el is indul, akkor a bejelentkezés előtti fekete képernyő 2 percig látszódik mire bejön az asztal. Most pont olyan van, hogy el sem indul, bejön a kék kezdő oldal, majd jönne az asztal de a fekete képernyőnél leragad. Van tippetek? Köszi
-
-
scabi78
senior tag
A frissítéseket kikapcsoltam, mert nem akarom minden nap aktiválni...
A 2 hónapos, aktivált Win7 egy szép napon a frissítés telepítése után illegális szoftverré vált. Aktiváltam egy újabbal, majd a következő frissítés telepítésénél ismét aktiválni kellett volna...
-
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Nekem 30 gigás partíción van a rendszer, plusz még a programok, amiket használok, így is marad még 9-10 giga szabad hely.
-
scabi78
senior tag
Hali!
Win7 64 bites oprendszer van a gépemen és a telepítés után kb. 2 hét múlva nem indul el a rendszer, vagy ha el is indul, akkor a bejelentkezés előtti fekete képernyő 2 percig látszódik mire bejön az asztal. Most pont olyan van, hogy el sem indul, bejön a kék kezdő oldal, majd jönne az asztal de a fekete képernyőnél leragad. Van tippetek? Köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nekem 80-as vinyón van a 64bites rendszer. De érdemes sztem is adni neki min. 40GB-t, a 32bites lehet elvan 30GB-n, de érdemes azt is sztem 40GB-re rakni, a telepítendő programoktól mondjuk meg sokminden függ.
-
-
band1103
őstag
válasz
mclaren777
üzenetére
"Nem "bugos" még vagy ilyesmi?"
Nincs tökéletes MS oprendszer otthoni használatra. Ez sem tökéletes. A bugok inkább a még kiforratlan driverekből adódhatnak illetve a hw kezelésből
-
RootRulez
félisten
Na most már tényleg mondjátok meg mi ez a "D:\Users\felh.nevem\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts" mert mindig meghízik és alig győzöm törölgetni...
-
< CyberBob >
őstag
válasz
mclaren777
üzenetére
Nekem 60Gb van neki adva, de ide vannak telepítve a programok és játékok is. A partíció fele általában üres így kényelmesen megy a töredezésmentesítés.
-
RootRulez
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
x64-re én még 40GB-ot se sajnálnék...
-
Morden24
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
25-30 Gb teljesen elég, függően attól, hogy még mit akarsz rendszeren kívül oda telepítgetni.
-
válasz
mclaren777
üzenetére
Nálam egy 80-as vinyón van. Élvezi a nagy helyet.

-
válasz
mclaren777
üzenetére
Én rászánnék egy 40GB-ot azon már kényelmesen elfér
-
pzstm
titán
válasz
mclaren777
üzenetére
Win7 x64 esetében nálam csak a Windows mappa: 15,2GB jelenleg....

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ezt jó látni, hogy ez nem csak engem érdekel ennyire..

-
pzstm
titán
válasz
mclaren777
üzenetére
30Gb-nál kisebbre semmiképp sem raknám...
-
mclaren777
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Mekkora partíció kell a Win7-nek hogy kényelmesen elférjen?
-
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Most raktam össze egy új gépet (4 mag, 4 GB RAM) eleinte még nem játszom és nem használok különösebben semmilyen számításigényes programot, de szerintetek érdemes átállni win xp sp3-ról win 7-re? Nem rosszabb?
Nem "bugos" még vagy ilyesmi? -
-
Matamata
aktív tag
-
vante
aktív tag
Lenne egy problémám, megosztott meghajtó üzenetét nem szeretném mindig látni bekapcsoláskor:

Gondolom itt kellene állítani, hogy értesítések ne jelenjenek meg. Viszont beállítom, és utána már megint Megjelenítésen van

Win7-et használok, valami tipp?
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy eddig a gépben 1gb ram volt, de ma raktam bele 512mb-ot mellé. Na most, ha megnézem a rendszerinfónál a windows azt mondja, hogy 1.5gb van a gépben, de csak 1gb-ot tud használni. Ez miért lehet? Külön mennek rendesen a ramok. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pukkancska
üzenetére
Nah mer nekem 1200Mhz-re veszi vissza a noti órajelét, annak idején az E8400-at meg 2700-ra vette vissza, ez eléggé nem 5%.
-
-
Matamata
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha direkt be van állítva Firefoxnak, hogy memóriába cacheljen akkor nem értem miért írogat a Tempbe.
Sokakat zavar és ha jól tudom gyakorlatilag semmi haszna. Mindenki xp-hez van szokva.
hackeeeee :
Asszem aha nincs pl CnQ akkor ez határozza meg a proci energiagazdálkodását.[ Módosította: #65675776 ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Energiagazdálkodásban a minimális processzorteljesítmény mit takar?

-
SpZ
senior tag
Lenne egy kis problémám, ha lehet segítséget várok. 3. videókártya került be a gép 2 nap alatt és a win7 és az xp is megadta magát, win7 et újra telepítettem de most bootoláskor nem tudok választani xp és win7 között. Van arra valamilyen mód hogy a már telepített xp-t win7 alól tudjak futtatni? Fontos könyvelési programok miatt minnél hamarabb megoldás kéne.
-
Dot
őstag
Hali!
Hogy tudok eax-hot varázsolni SupremeFX-re win7 alatt?
Van egy SupremeFX hagkarim /asus striker extreme-hez adják/. Win7 x64 van a gépemen.
Call of Duty 2 nem szól 5.1-be.
Ugyan ez a problémám volt a Creative Audigy 2 zs-mel erre van 1 progi a: Creative ALchemy Audigy Edition.Ehhez nincs valami hasonló?
Írtam egy másik topicba is de ezt többen sűrűbben látogatják. -
Matamata
aktív tag
Tempel kapcsolatban felmerült bennem, hogy lehet a Firefox töltögeti meg, de a böngészési előzmények automatikus törlésre vannak állítva. Szóval nem tudom. Esetleg még annyi, hogy a készenléti állapotot sokszor használom, de az meg ha jól tudom nem írja ki meghajtóra a memória tartalmát.
-
Matamata
aktív tag
Nemrég már kérdezgettem itt, de igazi megoldást jelentő választ nem kaptam rá, hogy mitől fogy a szabad lemezterület a rendszermeghajtómon, látszólag minden ok nélkül. Kb. 5-6GB-t "túnt el". Ebből 2,5-3GB a temp ami ezt a méretet 3-4 nap alatt éri el.
A többinek nem akadtam még a nyomára, de igazándiból ötletem sincs, hogy mi lehet. Árnyékmásolat, rendszer visszaállítási pont, hibernáció mind ki van kapcsolva, törölve. CCleaner se talál a temp-en kívül szemetet. Vírus, kémprogram nincs a gépen. -
Milan86
tag
Valaki megtudna nekem mondani hogy az automatikus ablak méretezést hol lehet kikapcsolni a windows 7ben nem akarom kitenni full képernyőre de ahogy felhúzom fentre egyből átállítja. Több ablakot kellene széttennem kell minden hely de ahogy fent "kilógna" egyből visszateszi.
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Újra telepítettem a Win7-et, mert kicseréltem az alaplapom. Működik minden, csak az oldalsávot nem tudom visszavarázsolni. Az előzőn volt, most a gadget-ek megvannak, csak az oldalsáv hiányzik hozzá. Hogy kell ezt bekapcsolni? Win7 Ultimate rendszerem van.
-
Jégkokó
veterán
válasz
pukkancska
üzenetére
Folyamatosan nyomkodtam a bootolástól kezdődően és nem történt semmi se, ráadásúl még csak nincs is másik oprendszer a gépen.

-
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet parancssorból alvó állapotba küldeni a Win7-et? Ha egyáltalán lehet ilyet. Vagy valami billentyűkombináció is jó lenne. Nincs a billentyűzetemen alvás gomb, viszont valamelyik funkciógombot átprogramoznám, ha lehet.
Előre is köszönöm a segítséget.

-
krammerka
őstag
Üdv!
Kérdésem lenne,hogy win7 után,miért nem tudok xp-t visszarakni?
Kékhalál az xp telepítése közben,amikor megtalálja a merevlemezt. -
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki hogyan lehet előcsalni a csökkentet módot?Mert az F8 ra nem csinált semmit se csak simán betöltött a win.
-
ravgab
csendes tag
Ok sikerült megcsinálni
A vinyó betűjelét megváltoztattam, registryben pedig régi hely szerepelt. (mondjuk azt nem tudom, hogy ha máshova másoltam programot és onnan tallóztam be miért nem volt jó)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A többinek nem akadtam még a nyomára, de igazándiból ötletem sincs, hogy mi lehet. Árnyékmásolat, rendszer visszaállítási pont, hibernáció mind ki van kapcsolva, törölve. CCleaner se talál a temp-en kívül szemetet. Vírus, kémprogram nincs a gépen.