Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
én meg azt mondom hogy jó lesz majd ez a win7 de egyenlőre nekem is inkább defektesnek tűnik. nálam nem megy a java, csomó progi nincs érdemben (64 bit) megírva, mintha nem 5 éve magyaráznák hogy jön a 64 bit. a monitoromat random hol kikapcsolja ahogy be van állítva az energiagazdálkodásban hol meg nem. szal én annyira nem szartam be ettől sem. igaz az xp még szarabb de ez sem az igazi még........ hangsúlyoznám hogy ez az én saját egyéni véleményem viszont nem csak 2 gb ramot kezel normálisan, és valóban van benne pár fincsi funkció (nem az aero faszságra gondolok)
remélhetőleg hamarosan összekapják magukat, akkor nem lesz kérdés hogy xp vagy 7.
ha kijön az sp1 és nem váltasz akkor küldök neked borogatást
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest