Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Androidos fejegységek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szégyelld magad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lemaradt egy "er" a végéről. Infrarecorder -
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A számítógépemben egy ASus EN7300 GT Silent 256 Mb videókártya. Az lenne a kérdésem, hogy ez a kártya mennyire alkalmas a Win 7 Areo módjának megjelenítésére. Előre is köszönöm a választ. Üdv
-
pzstm
titán
...writing news about the new build Microsoft Windows 7 / Server 2008 R2 Build 7700.0.100122-1900...
Even before the final release of Microsoft Windows 7 / Server 2008 R2, in the summer of 2009, we informed you that Microsoft has begun to develop the first service pack for Windows 7, even showed some builds of Windows 7 with integrated Service Pack 1 pre-Beta:
7138.0.090523-2200.winmain_win7ids_sp1
7141.0.090528-2045.winmain_win7ids_sp1
7200.0.090529-2355.winmain_win7ids_sp1
7225.0.090529-2022.winmain_sp
Now the work is going in two directions, is to develop a code for the first service pack Service Pack 1 and continued development of post-RTM builds of Windows 7 for the work on the new operating system.
About Service Pack 1 Beta, we will notify you as soon as we know about the sign code, but the screenshots of post-RTM builds 7700.0.100122-1900 server version of Server 2008 R2, we show now.
Note that this assembly we have been successfully activated.
Screenshots client version of Windows 7, we show a little later.
In advance we apologize but we can not give you the very assembly, although its technical details, we publish, here they are:
MICROSOFT.SERVER.2008.R2.POST-RTM.7700.X64.VOLUME.ENGLISH.DVD-WZT
FILE: 7700.0.100122-1900_x64fre_server_en-us_VL-GRMSXVOL_EN_DVD.iso
SIZE: 3,064,651,776 byte
SHA1: 587076ADBA10F47DB5E59597CBEBB10AB0236741
MD5: 6E9EBB5615CA0E80B1199A12F929178D
CRC: 319B2D13SCREENSHOTS: SERVER 2008 R2 POST-RTM BUILD 7700.0.100122-1900 x64 ENGLISH
És itt van egy kép a sok közül, mivel nincs kedvem mindet megosztani most veletek

A lényeg, hogy dolgoznak a fiúk ezerrel!

-
Morden24
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
kashuk
üzenetére
Mert 32 biteset tettél fel. . .
Egyébként meg el vagy tájolódva, csak leírni nem tudom miért.
A front side busnak semmi köze nincs a proceszzor architektúrájához, tehát hogy 32 vagy 64 bites-e. Az egy adatsín. Tehát ez lehetne 512 bites is, ez tökmindegy.
Alaplapra meg nem mondjuk, hogy x bites. Ezek a cpu jellemzői. -
Morden24
nagyúr
válasz
kashuk
üzenetére
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
A processzorod nem ismer 64 bites utasításkészletet, tehát te semmiképpen nem rakhatnál fel 64 bites operációs rendszert.
Megjegyzem, SEMMILYEN előnyöd nem is származna belőle, ha 64-es OS-t használnál ezzel a konfiggal.Az OS egyébként attól 32 bites, hogy azt raktál fel. Azt nem a gép dönti el, hogy milyen lesz, hanem te, amikor telepíted. Itt jegyzem meg, hogy a 64-es és 32-es Windows-oknak külön telepítőkészlete van - magyarán külön dvd-n vannak.
-
kashuk
csendes tag
hogy lehet a tálca es az ablak szinét megváltoztatni pl:feketére
Sehogy sem megy. -
kashuk
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója 06/08/2004-SiS648/SiS963/W697-P4S800
Alaplap neve Asus P4S800Front Side Bus tulajdonságai
Busz típusa Intel NetBurst
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4267 MB/mpLapkakészlet busz tulajdonságai
Busz típusa SiS MuTIOL
Busz szélessége 16 bitAlaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1
Bővítőhelyek 5 PCI, 1 AGP
RAM foglalatok 3 DIMM
Integrált eszközök LAN
Fizikai formátum ATX
Alaplap mérete 240 mm x 300 mm
Alaplapi lapkakészlet SiS648FX
Egyebek JumperFree, Stepless Freq SelectionAlaplap gyártó
Cégnév ASUSTeK Computer Inc.
Termék információ http://www.asus.com/products/mb/mbindex.htm
BIOS letöltés http://www.asus.com/support/download/download.aspxbocs de 64 van ide írva
de 32 bites az op rendszer.Megnéztem -
<NewL>
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
nem,vagyis én nem látok ilyet
[link]
[link]
ezek vannak a téma mappájában. már mindent másoltam mindenhova,de amikor kétszer rákattintok a resources-theme mappában erre a bemásolt filera semmi nem történik. belép a személyre szabás menübe,a témákhoz és ott akárhogy bökök a tetves új témámra semmit sem csinálinnen a macosx-es témát töltöttem le
valaki próbálja már ki,2 perc az egészigen,rábökök kétszer erre az ikonra,és belép a személyre szabáshoz,mutatja a nevét a témának és semmit sem csinál

-
<NewL>
addikt
innen is letöltöttem egy témát. de hova kell másoljak mit,meg ,hogy állíthatom be.
már kb 2 órája ezen görcsölök és nem megy
-
Morden24
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Én se pucoltam le csak un installt nyomtam ami pl ne melég mert ha rakod fel ujra még a serialt is megörzi igy valszeg azt is tudja mi votl fent előzőleg, pucold le teljesen és jó lesz szerintem, én nem foglalkoztam vele kipróbáltam az ashampoo free progiját, kicsi irni tud nekem másra nem kell bőven jó.
-
Ceree
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
A vicc az, hogy igen, a legújabbat is próbáltam a Nero honlapjáról letöltve. Free-t is Trial-t is. Bár teljesen nem kapartam le, csak puszta uninstall. Ez úgy néz ki egy teszt Windows7 telepítés lesz, mert annyi driverrel programmal szívok, hogy tele lehet már mocskolva az egész registry. :|
Most remélhetőleg kiforr minden (driverek már ok), és a következő tiszta lap lesz.
Megpróbálom ccleaner-rel is, hátha.
Köszi, közben...
-
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
<NewL>
addikt
egy kis segítség kellene
[link] leszedtem ezt a témát. (snow leopard win7-re)megcsináltam ezt a leírást : [link]
universal theme patchert lefuttattamde a letöltött téma pakkból mit másoljak be resources-theme mappába?
mert beraktam kettőt is belőle,meg is jelenik a személyre szabás-témáknál de hiába kattintok rá semmi
-
polonic
félisten
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
-
válasz
kashuk
üzenetére
A proci az alapkövetelménynek megfelel. Ha újat akarsz venni, akkor új gép, mert 478-as tokozásba már nem bagyon kapsz procit. A memó meg hát annyit vehetsz bele amennyit akarsz, csak az alapod papírját nézd meg, hogy mennyit támogat. Ha 32 bites win 7 van fent, akkor 2 giga ram elég bele.
A vga ha megveszed akkor jó lesz, lesz aerod. -
kbalazsa
senior tag
9-esnél régebbi Nero verzióknál, ha jól tudom már a telepítéskor is hibaüzenet jön, hogy nem kompatibilis a telepítendő alkalmazás az oprendszerrel. Szóval Win7-nél maradj a 9-es Nero-nál.
Egyébként a fordítás hibája, hogy párhuzamos konfigurációra panaszkodik, amikor igazából nem paralell, hanem "side by side config error" van, de ez mindegy is; lényeg a lényegben, hogy valószínűleg a "Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package x64" hiányzik, azt telepítsd fel és elvileg jó lesz...
-
pet238
csendes tag
Üdv!
Tegnap írtam, de most is beírom, hátha valaki tud segíteni:Az lenne a problémám, hogy pár napja nem mindig tudok belépni a felhasználói fiókomba. A win beépített rendszergazda fiókját használom. Miután a bejelentkező képernyőn beírom a jelszót, és be akarok lépni, a bejelentkezési képernyőn sokáig tölt, de a winyó nem dolgozik, aztán bedob egy fekete hátteret, és az eget, de semmi mást. bill. kombinációk nem mennek (win+L, ctrl+alt+del), csak a restart segít. Csökkentett módban gond nélkül beenged. Más fiókokba is gond nélkül beenged. De pár restart után be szokott engedni az enyémbe is. Rendszer visszaálítás se segít. Hogy tudnám megoldani?
Azóta futtattam több vírusírtót is, de semmit se találtak.
Aki tud az segítsen pls!
-
Ceree
senior tag
Helló!
Érdekes problémám lenne. Win 7 Prof 64bit alá egyszerűen sehogy sem akar felmenni a Nero. Először a 9-es verziót próbáltam (4 különböző ver), aztán 8-at, végül a 6-ot. Sikertelenül. Az alábbi hibaüzenetet kaptam kivétel nélkül. Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám megoldani, hogy felmenjen?
Előre is köszönöm!
-
kashuk
csendes tag
tálca es ablak szint hol változtathatok? pl:fekete...stb
-
kashuk
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Számítógép
Operációs rendszer Windows 7 Home Premium Home Edition
Opr. javítócsomag Nincs
Internet Explorer 8.0.7600.16385
Számítógép név
Felhasználó neve
Beléptető tartományAlaplap
CPU típusa Intel Celeron 4A, 3200 MHz (6 x 533)
Alaplap neve Asus P4S800 (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, LAN)
Alaplapi lapkakészlet SiS 648FX
Rendszer memória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa Award Modular (06/08/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)Megjelenítés
Videokártya NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
Képernyő Általános PnP képernyő [NoDB] (LBP0C0424045)Multimédia
Hangkártya ESS Technology ES1938/ES1941/ES1946 Solo-1(E) AudioDrive
Hangkártya SiS 7012 Audio DeviceHáttértár
Lemezes meghajtó FUJITSU MPF3204AT ATA Device
Lemezes meghajtó MAXTOR STM3320820A ATA Device
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N ATA Device
Optikai meghajtó SAMSUNG DVD-ROM SD-608 ATA Device (8x/40x DVD-ROM)Kötetek
C: (NTFS) 305142 MB (265019 MB szabad)
D: (NTFS) 19532 MB (14649 MB szabad)Bevitel
Billentyűzet Szabványos PS/2 billentyűzet
Egér PS/2-kompatibilis egérHálózat
Elsődleges IP-cím
Elsődleges MAC-cím
Hálózati kártya OvisLink LFE-8139ATX Fast Ethernet adapter
Hálózati kártya SiS 900-Based PCI Fast Ethernet AdapterPerifériák
USB eszköz A4 TECH PC Camera V -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Ehh ez szép, de eszembe se jutott hoyg nem szoktad néha újra inditani, ha sokáig megy non stop tud olyat hoyg wifin csatlakozni se lehet hozzá aztán egy restart megoldja, legalább is nálunk a cégnél szokott ilyen lenni most nem emlékszem milyen márka de nem gagyi. A lényeg hoyg megoldodott a problémád.
-
Nokia-lányka
tag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Megoldottam a problémámat!

Gondoltam, hogy megosztom a tapasztalataimat...
...kínomban újraindítottam a routert... és minden oké, már nem csak parancssorból látom a hálózat további gépeit, hanem indítás után a hálózatfelderítés azonnal mutatja azokat!
Áhhh... irtó jó!

Köszi mindenkinek, akik próbáltak segíteni. Sokat tanultam belőlük a Windowsos hálózatokról. Szóval tényleg köszike!

-
pincehely
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
Akkor neked erre lenne szükséged

Itt vannak a témák
Ami nálam van az a win 7 blend.
Kell még a themepatcher, link, és leírás az oldal alján. -
Cola111
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
-
Picturemaker
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv!
A WindowBlinds-ról nincsenek jó tapasztalataim. Először win98, majd XP alatt is kipróbáltam. Mindkét esetben nagyon lelassította a gépet, de a baj az volt, hogy rendszeresen le is fagyott a rendszer tőle.
-
BeerBier
senior tag
Sziasztok
Win 7 32 bit el lenne picike problémám. (nem virágbolti verzió)
Mivel nem üres partícióra tettem,a régi Win-t is megtartotta egy Windows.old nevü mappában.
Úgy olvastam hogy elvileg ez törölhető nyugodtan,csakhogy nálam nem hagyja magát.
Próbálkoztam már mindenféle biztonsági beállitással,irásvédettség megszüntetésével,mégse engedi.
Tudna valaki ebben a problémában valami információval segíteni?Köszönöm előre is
-
Morden24
nagyúr
válasz
kashuk
üzenetére
de amit letöltötem hozzá abban van olyan hogy az ablakot átlátszová lehet tenni
Mivan?
Mit töltöttél le, és mihez? És úgy egyébként is, miről beszélsz?Az, amit futtatsz, az biztos nem az Aero, akár átlátszó, akár nem. Előbb már el lett mondva, hogy miért.
Egyébként milyen 3D dologról beszélsz? Gondolom a Flip3D-ről, de az meg szintén az Aero része, ergo az sem lesz.(#10516) kashuk: Mi miért olyan jó?
Az Aero azért jó, mert a GUI megjelenítése nem a processzort terheli le, hanem a vga-t, ami egyébként nem sokat csinál pl. egy Windows XP-nél. Ott a GUI-t a CPU számolja neked.
Erőforrásmegosztás.
Képet meg te is találsz, ha beírod a keresőbe. -
Picturemaker
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Erről van szó.
-
pincehely
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem az ablakkerettel volt a baj hanem programon belüli ablak kerete marad azt hiszem kék hiába cserél témát. Nem próbáltam ki amit linkeltél de sztem az is csak a keretet cseréli.
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Marathon (2025)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- BestBuy ruhás topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Más ötlet?