Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Ráeresztettem a "hibaelhárítást-hálózat és internet" azt hozta ki, hogy "A hozzáférési pont, az útválasztó vagy kábelmodem és az internet közötti kapcsolat megszakadt"
Mit tudok vele csinálni, hogy menjen a megosztott net a laptopon? -
Kroni1
veterán
Na fura mert most kivettem egy modult és igy nem von le a 2GB-ból 128MB-ot.. lehet h rossz az egyik. mindjárt kipróbálom h csak az van bent..
-
Pubszon
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Próbáltam, az első kettő jó, de a második kettőre nekem is ugyan azt írja mint amit a neten a többieknek is.

Megnézem, hogy meg vannak e a gépen ezek a DLL-ek.MOD: Megnéztem, a 3. nincs is a gépen. Ez tudnád küldeni mail-ben?
A többi 3, mind ugyan abba a 4 mappába van. -
Morden24
nagyúr
válasz
Salvador20
üzenetére
Áh, rohadt jó ez az új dobozdizájn.
És ráadásul folyékony adathordozó... mondtam már régen, hogy leáldozott az optikai lemezeknek

-
-
Salvador20
őstag
Nagy hírek! A Windows és az Apple tegnap megállapodást kötöttek és egyesültek, majd nem sokkal később bejelentették új közös védelmi rendszerüket, a Nano Protect-et!
Részletesen: [link]
-
-
figyusz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért van az, hogy mióta a win7 ultimate-t feltettem, az adat partíción mindenféle könyvtárak jönnek létre "1bf6eca3f259b33ab2fa0f5a" típusú könyvtárnevekkel. Nem lehet őket törölni. A könyvtárak tartalma amd64, és i386 könyvtár, ezekbe pedig a következő fájlok vannak: xpssvcs.dll, mxdwdrv.dll, msxpsinc.ppd, msxpsinc.gpd, msxpsdrv.inf, msxpsdrv.cat, filterpipelineprintproc.dll. Nem nagy könyvtárak, de azért érdekelne hogy miért jönnek létre.
-
OccsE
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
a vinyo zsir uj. Most vettem. Csinaltam egy 50GB particiot a win7-nek. Formazva is lett alapbol is meg a win7 installjanal is.
Sajna nincs ekkora pendrive-om
De van 2 dvd meghajtom is... egyikkel se jo
Bar ha mar proci huzasnal tartunk... a bootolas elejen ir vmi olyasmit hogy nem 80 kabellel van csatlakoztatva az IDE eszkozom. Ez lehet gond??? -
-
jaja1981
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Igen 4xxx kártyám van.
De xp alatt meg csak dx9.
Win7 mellett legalább Dx10.1 van most.Az XP móddal megpróbálkozom, mert csak néha kéne a digitalizálás.
Köszi.
Ja!
Merre keressem a virtual XP-t?Próbáltam kézzel betolni az XP driver file-t, de azt mondja nem tud vele mit kezdeni.
Csere lesz ebből, már látom. -
Morden24
nagyúr
válasz
jaja1981
üzenetére
Miért nem lehet XP alatt DX11?
Csak e miatt váltanék win7-re, mert az kéne.Mihez, a 4xxx-es Radeonodhoz? Sokat nem érsz vele.
Sok száz millió embernek van bt878-as kártyája.
Ezt nem a Microsofttal vagy a W7-el kell lebeszélned, hanem a PixelView gyártóval.
Az még lehet, hogy XP emulátorral működik?
Ha Ultimate vagy Professional W7-ed van, akkor próbálkozhatsz XP mode üzemlésével.
(#10978) jaja1981: Úgy érti, hogy kézzel betallózód az inf file-t, pl. az XP-s driverből.
-
jaja1981
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Xp alatt tökéletesen működött.
De az XP-s driverrel nem tud mit kezdeni a win 7.
Ezt nem hiszem el.
Sok száz millió embernek van bt878-as kártyája.Amit linkeltél már XP alatt sem működött.
Azért köszi.Miért nem lehet XP alatt DX11?
Csak e miatt váltanék win7-re, mert az kéne.
Minden más tökéletes volt XP-vel.
Az még lehet, hogy XP emulátorral működik?
Csak néha kéne digitalizálni.
Erre valami ötlet? -
-
jaja1981
addikt
Erre valaki?
Elég fontos lenne.Köszönöm.
-
Kroni1
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
sfdrakex: Nincs, i3as prociban van int vga, a H55 alaplapokon csak a hozzá való hdmi dvi stb kivezetések vannak, de ez nálam sose volt bekapcsolva..
Psychonaut: Azt tudom miért volt ennyi.. nem is erre irányult a kérdés.

amugy cpu: 7.1 ram és hdd: 5.9 vga:7.4
polonic: Köszi, nem tudom van-e ilyen funkció de megnézegetem mindjárt a biost..

-
Pubszon
veterán
Hi.
A windows installert hogy tudom frissíteni a legujjabbra Win7 x64 alatt? -
Kroni1
veterán
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Win 7 64bit tulaj lettem.
Meg is akadtam 2 problémánál.
1. Audigy 4-em van (olvastam az első hsz.-t), de most melyik driverrel működik?
Vagyis működik, de a surround mixer egy része inaktív, az EAX konzol meg nem talál megfelelő hardvert így nem indul.
2. Van egy régebbi PixelWiev BT878 chip-es tuner karim, amihez meg semmi nincs.Tudtok megoldást ezekre a problémákra?
Köszi.
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Kellene néhány jó tanács mégpedig azzal kapcsolatban, hogy nem tudom kitenni a képet a Tv-re win7 alatt.
mikor nincs rádugva a Tv- akkor is úgy észleli mintha rá lenne dugva.
Viszont ha rádugom akkor sem megy ki a kép a tv-re még csak nem is vibrál a kép.
nem csinál semmit.
valami ötlet?
HD3850- em van és a legújabb driver van fent.
előre is köszi -
Morden24
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
RTM = release to manufacturing
Pontosan ez jelent meg október 22-én (ne felejtsük el, hogy kell idő, míg legyártják a dvd-ket, kiszállítják, reklámoznak, az oem-eknek leszállítanak, azok összerakják a gépeket és kiszállítják, reklámoznak stb.).
És most mi is a kérdésed?
A te Windows-od, gondolom tisztában vagy vele, hogy aktiváltad-e vagy nem. -
Tosee
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
RTM = "release to manufacturing" = kiadásra szánt verzió
ami windows 7 esetén a .7600-as build! -
polonic
félisten
válasz
Barett 50cal
üzenetére
De az RTM a végleges változat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Cimbooora
üzenetére
Ez gáz, de mikor átváltott a monitor, nem kellett volna újra inditani ha 15mp ig nem nyomsz semmit viissza áll előzőre, szerintem. Egyébként mit próbálgattál a monitoron? Miért nem olvastad el a leírását? Tudom már jó kor mondom. Szóval integrált vga van e a gépedben ?
-
Balambeer
csendes tag
válasz
forestia
üzenetére
Üdv!
Vezérlőpult - felügyeleti eszközök - feladat ütemező - alapfeladat létrehozása - elnevezed (pl:kikapcs) - rendszerességet megadot (talán napi a helyes
) - megadod az időpontot mikortól induljon - program indítása - program/parancsfájl ablakba ezt beírod (fontos a kötőjelek előtti szünet megtartása)
shutdown -s -f- t0 - utánna leokézod és már működik is a megadott időpontban minden nap.
Fontos megjegyezni hogy semmilyen postot nem küld futás előtt,tehát hard módban mindent becsuk és csókolom...
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Elkezdtem állítgatni, hogy mit bír a monitor. Miután a felbontást, átállítottam egy másikra, egyből elment a kép, és elő jött a monitoron "input not supported".
Újra indítottam, akkor már az volt a gond, hogy mind végig volt kép, amíg elő nem jött volna a windows szép kék ablaka, és az üdvözlő szöveg.Megint elő jött ez a szöveg.
Most jelenleg csökkentett módba írogatok ide.
Jelenleg olyan megoldásom volt, hogy letörlöm az Ati drivert.
Jó is lenne, DE NEM TUDOM sajnos, mert elő jött ez a szöveg "Nem lehetett hozzáférni a windows installer szolgáltatáshoz...."
Most mit tegyek?

Válaszaitokat előre köszönöm!!

-
lala42
őstag
Win7 x64 alatt működik a driver tisztitó ( DriverCleaner, vagy valami hasonló)?
-
Gyúrma
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
lomtár üres
pagefile az 1 érdekes történet, mert átrakattam a windowsan egy másik nagyobb partícióra (automatikusan kezeli a méretét), és azt állítottam be, h a rendszer partíción ne legyen pagefile, de furcsa mód egy kb. 200 mb-os pagefile ott van....de ez még mindig nem 13 gb...
-
Gyúrma
tag
Háj!
x64-es win7-em van, egy 30 gb-os partíción, de a windows szerint elfogyott rajta a hely.
Megnéztem, hogy az összes mappa mennyit foglal, és kb. 17 gb a tényleges foglalás!
Hibernálási fájlt nemrég kikapcsoltam, de az akkor nyert 3 gb kb. 1 hét alatt elfogyott, fogalmam sincs miért, mert a visszaálítás is ki van kapcsolva.Vki nem tudja, hogy hova tünt ez a 13 gb?

Előre is kösz a segíséget
-
Füge007
senior tag
válasz
tisszekreny
üzenetére
Az energiabeállítás funkció finomhangolásával akár 50 percet is nyerhetsz, most raktam fel nővérem Thosiba laptopjára alapban adott + 30 perc üzemidőt!
-
polonic
félisten
válasz
tisszekreny
üzenetére
Nekem is jobban bírja egy picivel.
-
kris75
aktív tag
Hi! Az ikonokról hogyan lehet eltüntetni a kis pajzs jelet ? Ha rendszergazda ként indítom akkor sem tűnik el

Kris -
negyedes
addikt
válasz
tisszekreny
üzenetére
Power sever mod, meg par beallitas es tovabb birja mint barmelyik win.
-
pzstm
titán
válasz
tisszekreny
üzenetére
épp ellenkezőleg...kb. 20 perc pluszt kapott a notim

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tisszekreny
üzenetére
Nekem nem. Ja lehet azért mert asztalim van? Egyébként ha energia ellátás jól van beállítva úgy tudom még kevésbé is meriti a win7 mint elődei.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tisszekreny
üzenetére
Nem...

-
tisszekreny
tag
Nektek nem meríti jobban az akksit a Win7?
-
válasz
tisszekreny
üzenetére
az exe-t vista kompatibilis módba indítod el
-
tisszekreny
tag
Hogyan tudom eltüntetni az MSN-t a tálcáról?
-
pincehely
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi a linket!
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi, de ez csak példa volt.
De azért köszi, jól fog jönni ez is néha! 
(#10913) negyedes, (#10920) hackeeeee: Köszi, de ezt még nem akarom egyelőre.
(#10921) pincehely: Megnézem, köszi!
Lehet, hogy lesz két winamp, és két TC ikon; egyik admin, másik nem. Hirtelen ez tűnik legjobb megoldásnak.
(#10923) Psychonaut: Köszi!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Hát ez attól függ.
Az is lehet, hogy csak ki van szedve.Egyszerűbb, ha beírod a start menu futtatósávjába, hogy "winver", és megnézed, mit ad ki. A 7600-as build a végleges.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Akkor le fog járni, tehát nincs aktiválva.
@negyedes: Akkor passz, ő csak annyit kérdezett, hogy futtathatná, hogy tudná rendszergazdaként futtatni állandóan. Nekem is ki van kapcsolva...
-
Barett 50cal
senior tag
hali
ha a jobb alsó sarokba nincs beirva 'Windows 7 Evaluation Copy,Build **** ' akkor az véglegesváltozat??
ÜDv,és bocsi ha h.lye kérdés -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tisszekreny
üzenetére
Itt hátha találsz valami magyarázatot a kérdésedre.
-
Hali!
Létezik oylan fícsör, ami által az UAC nem kérdez rá bizonyos dolgokra? Szeretném a total commandert, és a winamp-ot admiként inítani mindig, és nem szeretnék mindig rányomni az UAC üzire.
Köszi!
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Sunsetjoy
üzenetére
Plusz a ráadott válaszra...
Találtam megoldást a taskbar finomhangolására. Egy kattintás, és máris nincsen thumbnail a tálca ikonjain.
7 taskbar tweaker -
tisszekreny
tag
A Windows 7 mi alapján mondj azt hogy javasolt a telepcsere?
Másnak is írja ezt? -
Tosee
őstag
válasz
negyedes
üzenetére
Amit linkeltél képen azon egy USB A-B kábel látható! Hálózatmegosztásra nem használható!
Kábelmodemet lehet vele összekötni a PC USB portjával, és így elérhető az internet azokon a gépeken is amikben nincs hálózati kártya (szerencsére ez ma már ritka), vagy másra használják! -
lala42
őstag
Két gép között közvetlen kommunikációt csak x kábellel lehet létrehozni. Tehát a szabványos TCP kábel nem jó. Vegyél x kábelt és akkor fog a két gép csatlakozni egymáshoz. Vagy vegyél 5000 rúpiáért egy WiFi-s routert és meg van oldva a problémád.
mc-4 Mi van ráírva? mi a modem neve? milyen NET-ed van?
A KOAX valszeg WiFi csatlakozó.
olyan csatlakozó amit nem tudok: valszeg telefoncsatlakozó, amibe a telefon dugója megy. Ha ahhoz hasonló, mint a NET dugó.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kris75
üzenetére
Ezt találtam rá:
If you are still having this proble I found a solution that has worked for several restarts for me.
The problem is with a process called aaCenter. It is located C:\Program Files (x86)\ASUS if you have a 64bit OS.
I had to stop the process aaCenter before I could delete the folder.
After you stop the process you go to the folder listed above, the Delete the most recent folder in there (mine was 1.00.54)
This has worked for me on several restarts
és ezt:
You probably have these 3 program installed, PC probe II / AI Suite / EPU-6 Engine. Try to uninstall them all and re-install them. That may be quick way for a try, at least no harm. Make sure you have the driver CD before then uninstallation. Or you can download those software from ASUS support web site.
My case was the trouble from EPU-6 (I only installed that.) after uninstall/reinstall the EPU-6, the problem was solved.
Az a lényeg hogy az asus lapod programját uninstaláld majd tedd fel újra a win7es változatot.
-
kris75
aktív tag
Hello! A Vista Ult.64 bit fissítettem Windows 7 ult.64 re, sikerült is csak annyi probléma van,hogy egy ilyen hibát jelez ki: Can't open AsIO.sys(2) . Ez milyen hibára utalhat?
Kris
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) - megadod az időpontot mikortól induljon - program indítása - program/parancsfájl ablakba ezt beírod (fontos a kötőjelek előtti szünet megtartása)

De azért köszi, jól fog jönni ez is néha!