- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
Aktív témák
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
A windows7 32bites változatának a normális futtatásoshoz elég a 2GB memória? A játékok lassulnának vagy gyorsulnának az xp-hez képest?
Előre is köszi a válaszokat -
brd
nagyúr
A file-hozzárendelések szerkesztésére van valami beépített részletesebb lehetőség, vagy tényleg ezt is az átlaguser képességeihez igazították végleg, és csak külső programmal (no' meg registry-szerkesztéssel) lehet megoldani?
-
Buko01
tag
Sziasztok, nem volt időm átnyálazni az egész topikot, lenne egy kérdésem,
a Win7 támogatja automatán a beépített hálókártyákat?(nvidia nforce mcp networking controller) tehát, ha feltelepíteném a win7-et automatán lenne-e internet, fontos lenne mert most XP sp2 van a gépen de volt már SP3 is és egyszerűen nincs net..
ha hozzáadtam a hálókártyát, akkor azt írja hogy nem indítható el.. az érdekessége az hogy telepítés után az eszközkezelőben semmi nyomát nem látom, hogy ott lenne, utólag kell hozzáadnom, és utána meg ugye ott figyel a Sárga felkiáltójel..esetleg valami ötlet?
köszi üdv 
-
Sziasztok.
Tudnátok nekem segiteni?az lenne ha gondom hogy nem tudom teleipteni az Adobe flash player-t a gépemre win7 van 64 bites.Elvileg van most is rajta de még csak a youtube-os videokat se tudom megnézni,,,Tudnátok adni egy linket ami biztos jo hozzá?Mert már minden megprobáltam de csak nem akar jo lenni,,,Köszönöm.
-
Morden24
nagyúr
Ha muszáj ilyen nyavalyákat használnod, akkor abból a CCleaner a legveszélytelenebb talán. Azzal a legritkább esetekben szoktak gondok lenni elég tág felhasználói kör alapján.
Egyébként (szerintem még mindig az) a legegyszerűbb, ha az ember csak akkor és csak célirányosab piszkálja a registry-t, amikor valami miatt kell, mert semmivel nem lesz gyorsabb vagy lassabb egy-két bejegyzéstől.
-
Sziasztok! Tudtok ajánlani bátran valami rendszer pucoló progit (CCleaner mellé) amivel ki lehet takaritani rendesen a régi telepitéseket, szemeteket?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én simán F3-al olvasok TC-ben NFO fileokat, nincs velük semmi gond.

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atesss
üzenetére
Miért nem jó simán társítani? Miért baj ha társítás után az ikonja már a notepados lesz? Azt lehet egyébként változtatni. Gondolom töltötök le cuccokat amiknek van NFO fájlja és azt akarjátok megnyitni. Mondjuk azt én total commanderben F3 al szoktam így mind1 mihez van társítva.
-
atesss
addikt
Én turkálnék csak a registryben, ismerősök csak lefuttatnák a kész reg fájlt.
De elvileg nem lenne olyan nehéz kézzel hozzáadni, ez igaz.
És úgy, hogy az ikonja megmaradjon az alap XP-s "kis monitor-szerű" ikon (gondolom Win7-en is hasonlóan néz ki), de mégis a notepaddal nyissa meg alapból ?Megtaláltam egyébként XP alatt a registryben, hogy hogyan is tárolja ezt:
.NFO:
[HKEY_CLASSES_ROOT\.nfo]
@="MSInfo.Document".RAR:
[HKEY_CLASSES_ROOT\.rar]
@="WinRAR"
[HKEY_CLASSES_ROOT\.rar\ShellNew]
"FileName"="C:\\Program Files\\WinRAR\\rarnew.dat" -
Tosee
őstag
válasz
M4123057
üzenetére
Szia!
Nézd meg a Windows 7 upgrade advisor -al! Hirtelen nem találtam a kártyádhoz megfelelő vista, win7 drivert, de lehet, hogy az OS felismeri a telepítés után! A program jelezni fogja ha valamelyik hardvered nem kompatibilis win7 -el!
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy olyan megoldás kellene nekem Win7-re (és ha tudtok abban is segíteni, még XP-re is jól jönne, azért sok ismerős még azt használ), amivel az NFO fájlokat hozzá lehetne társítani a notepad-hoz, egyszerűen egy kattintással, tehát pl. egy .reg fájl megnyitásával (gondolom így lehet megvalósítani ezt, legalábbis még pár éve XP alatt lehetett ilyeneket csinálni).
Hol van ez tárolva a registryben ?
(Most épp az XP alól vagyok, úgyhogy most csak ott tudnám megnézni) -
Laslow
senior tag
Pár napja az asztal bal felső sarkában egy fehér képpont jelent meg. Nem monitor pixelhiba, mert ha átrakom bal oldalra vagy fentre a tálcát, akkor a fehér pixel is odébb ugrik kicsit, szóval szoftveres. ATI videokártyám van (HD4670), a Win7 alá semmi drivert nem telepítettem hozzá, úgy megy ahogy alapból felismerte. És mondom, csak pár napja jött elő ez a probléma, hónapokig semmi. Van valakinek tippje, hogy mit lehet ellene tenni? Másnál is előjött ez a hiba? Az én egyetlen ötletem az ati driver feltelepítése, de még nem próbáltam.
A jó része a dolognak az, hogy most kiderült: képtelen lennék elviselni egy pixelhibás monitort.
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A gépemben egy Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 hálókártya van. Ha felrakom a gépemre az Win 7 Pro 64 bit operációs rendszert, akkor ez a kártya működni fog, vagy be kell ruháznom egy új kártyára? Win 7 driver esetleg van hozzá? Előre is köszönöm a választ. Üdv
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy Játékban túlhúztam a Felbontást és most azt írja ki a Windows hogy nem támogatott üzemmód...

Nincs kép..

Próbáltam csökkentett módba visszarakni ott jó volt, de mikor normál indítás akkor ugyanaz a helyzet nem menti el amit csökkentett módba állítottam!
Ilyenkor mi a teendő?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm szépen!

-
-
Tosee
őstag
válasz
dJ Peer
üzenetére
Ahogy már a többiek is írták, csak kicsit bővebben...
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
intézőből csak msnmsgr -t fogsz látni!
Jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás fül, pipáld be hogy kompatibilitási módban futtassa, és állítsd vista-ra majd alkalmazd! -
metaldog
senior tag
Hi az lenne a kérdésem hogy felraktam a win7-et telepítettem minden driver-t és amikor betölt a rendszer nincs egyből internet kapcsolat hanem azt a szöveget látom a jobb alsó sarokban a hákózati kapcsolatnál hogy nincs internet kapcsolat ráklikkelek ott a frissítésre elkezdi vizsgálni a hálózatot kijavítja és van net. Csak az a baj hogy minden elindításnál ezt végig kell játszani, nem tud valaki valami megoldást erre?
-
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem van, h h lehet azt megcsinálni, h az MSN, csak az óra mellett jelenjen meg..?!
Marha idegesítő tud lenni..:S
Nekem az kellene, h csak az jelenjen meg a tálcán akivel beszélgetek...
Előre is köszi..
-
törölt tag
Helo!
Van egy PC m és van benne 3 vinyó! az egyiket el szerném adni de azon van az oprendszer meg arra lettek telepítve a driverek!
hogy lehet megcsinálni hogy minden cucc egy másik meghajtón legyen úgy ohgy ne kelljen újratelepíteni?
(már átmásoltam az összes cuccot egy másikra, biztonsági mentést csináltam a másikra stb.)
de ha kiszedem azt írja hogy " reboot the boot...." mert nem tud miről elindulni!
HOGY TUDOM MEGCSINÁLNI?
ha lehet akkor privátba írjon aki ír mert nem nagyon nézem a prohardvert

-
hoby36
senior tag
Hellotok!Kellene egy kis segítség.Az elmult 2 napban sokszor lefagyott a gépem.Ezelőtt sosem.Ez mit jelent?Vagy hogyan nézhetem meg,hogy mi a gond?
Kritikus 2010.02.06. 20:12:08 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2010.02.06. 19:01:28 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2010.02.06. 16:02:59 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2010.02.06. 13:44:32 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2010.02.05. 18:50:44 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2010.02.04. 14:42:53 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2009.11.16. 23:48:32 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2009.11.15. 20:29:11 Kernel-Power 41 (63) -
Goatman
aktív tag
Üdv!
A végleges Win 7-ben normális, hogy eltűnt az energiagazdálkodási beállítások közül pl. a Processor state %-ban megadható beállítás? RC-ről váltottam, abban még benne volt..
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája lenne, megtaláltam a megoldást.
-
elnofx
tag
válasz
elnofx
üzenetére
Valaki segítsen please!

Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy a laptopomon 2 különböző partícióra is Win 7 home premium oprendszert raktam, eddig 1 xp, 1 win 7 felosztásban volt, és a gép bekapcsolásánál tudtam választani hogy melyik oprendszert akarom indítani... és most ez a lehetőség eltűnt és automatikusan az új win 7-et indítja el
Tehát nem tudok a régi Win 7-be bejelentkezni
Tudtok erre valami megoldást? Köszi ha igen!+ rendszertulajdonságoknál az indítás és helyreállítás részben is csak egy win7-et lát...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ilyen ikon-mizéria már nem egyszer volt, igazn nem kifejezetten a Programs menüvel, de egyébbel igen.
Ha nem használsz valamilyen cleaner progit, ami be tud verni ezeknek a dolgoknak, akkor valszeg bug. Ha csak a Programs menüt érinti, akkor szerintem nem olyan zavaró, hogy állandóan repair-olj

-
Sziasztok! Ma sikerült reggel (kíváncsi voltam
) dinamikus lemezzé konvertlnom minden particiómat... 2 órát szenvedtem és kotortam mire visszaállítottam mindent ( <3 hexa-turi). Viszont most lenne kérdésem: Mi a különbség a Dinamikus és a Basic - Alap lemez között? -
Morden24
nagyúr
válasz
pepe1970
üzenetére
Effektíve nincsen.
Ha mindenhez van driver, és nem futtatsz 16bites programokat (ezutóbbiakat nem futtatja a 64-es rendszer), akkor nem lesz baj.
Arra figyelj, hogy rendszervédelmi és egyéb, a rendszerben turkáló programokból mindig 64 bites változatot telepíts (illetve olyat, ami egyértelműen támogatja a 64 bites rendszert), tehát vírusirtó, tűzfal, stb. mindenképpen 64-es legyen!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ööö, nem egészen.
Ha dobozos (retail) verziót veszel, akkor mindkettő telepítőmédia benne van minden kiadás esetén.
OEM-nél ha jól tudom, viszont csak az van, amit vettél, kiadástól függetlenül.
-
Morden24
nagyúr
válasz
pepe1970
üzenetére
Röviden:
4 Gb-nál több memória (nem ram) kezelése.
64-es applikációk futtatása.
Egy applikációnak 2Gb-nél több memória is kiosztásra kerülhet.ha jól látom, a te gépedben (gyárilag) 1Gb ram van. A T7300-as proci ugyan képes 64 bites utasításkészlettel dolgozni, de ha a noti az alapfelszereltéssgel rendelkezik, akkor teljesen értelmetlen 64-es rendszert feltenned, hacsak nem célod a 64 bites programok futtatása.
-
pepe1970
tag
Üdv! Egy acer 5720 notira szerenék windows7-et venni, most 32 bites vista van rajta gyárilag. Mi a különbség a 64 és a 32 bites windows között, illetve erre a gépre érdemes 64 bites oprendszert rakni? Köszönöm.
-
Mika1227
őstag
Felraktam a Win 7-et, klassz kis op. rendszer. Feltettem mellé az Avastot meg a Win 7 tűzfala van bekapcsolva. Elég ez így vagy tegyek fel inkább valamilyen tűzfalat még?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon találtam választ a kérdésemre így felteszem most itt : Van a kollegámnak egy Packard Bell laptopja amin Win7 Home Premium van, és azt szeretnénk tudni, hogyan lehet lementeni a gépről a Win7 telepítőt ha le lehet egyáltalán ?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszer próbáltam meg analóggal, aztán rájöttem, hogy nem kell nekem ennyi kábel, 1 is elég. 
köszi üdv

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát nem tudok a régi Win 7-be bejelentkezni