Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem tudom milyen appra gondolsz, de ami a legjobb szerintem az a warframe.market
Arra, hogy megkapod-e a kiírt áron egyáltalán nincs garancia, de erre van a repu rendszer, ha ilyen van meg tudod írni értékelésben.
Cuccok eladásakor szoktak olyat trükközni, hogy hirdeted a cuccot adott áron is amikor rádír ingame a vevő a market által generált alap szövegben átírja az árat. Mindig csekkolni kell, hogy tényleg azon az áron raktad ki mint amit ingame ír a vevő.
Vevőkén esetleg az lehet, hogy az eladó trade-kor nem megfelelő partot rak be, de ez a ritkább.
Sokat írtunk már a trade-ről, érdemes odafigyelni, de nem jellemző a scam.
Ha nem drága/ritka/új cucc kell érdemes az ali/klán chatre írni hátha kapsz valakitől.#8446Beretvás Tradechaten érdemes az árakat összenézni az oldallal. Tradechaten is sokat tradeltem már, de ált. csak 10-50 platos apróságokat amit gyorsan el akartam passzolni, de marketen meg nem akartam vele kínlódni. Figyeltem a WTB-ket aztán ha volt olyan partom és a vevő is jó áron kereste akkor rárepültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Arc Raiders
- Hyundai, Kia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- wharfedale wh-2 surround szett illetve egy par SAL2200F hangfal
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest