Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- TCL LCD és LED TV-k
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beretvás
üzenetére
Orthos jó, sokat ne költs rá, mert van prime belőle...
Bezony, tolni kell felfelé, mert a fegyókhoz kell majd. De ha lesz credit és tudsz csapattal farmolni, akkor nem olyan vészes.
Pl. jómagam a mutagen sample-val szenvedtem sokat, solo, randomok, stb...
Majd "megtaláltam" a recruitot. Ott lesznek hozzád hasonlók, meg magasabb szintúek, akik unatkoznak, vagy csak jófejségből segítenek. És akkor összeáll a csapat: Speedva a kulcs, Nekros, Hidroid vagy Khora a loot booster, Te meg csendben szeded össze a motyókat.Párszor Nekros (jómagam ezzel, mert imádom), speedva + octavia kombóval is mentünk, kellemes. 2-3× 40-60 perc (tovább maradni szvsz nem érdemes, sok ancient jön, elkapnak, lassabban öl nekros már azokon a szinteken így kevesebb a loot/perc). Ezzel fedezed a heti igényt... Majd azt veszed észre pár hét múlva, h mindenből van sz@rásig, nincs miért farmolni...
Voltam Khora-val Gabii-n, igazán semmit nem kell csinálni, csak kibírni egy órát. Kezdőket vittem, roppantul boldogok voltak a halom cucc miatt. Se speedva, se nekros nem volt. Ejj, mi lett volna, ha van? Nem fértek volna el orbiteren a sok bizbasztól

Szerintem ez a játék a "csalásról" szól... van egy feladat, ezer megoldás, de van köztük akár több is, amire ha rájössz, akkor olyan, mintha cheat-tel játszanál... Nem akarok spoilerezni, de majd MR teszteknél meglátod, vagy riven nyitásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest