Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
"Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni."
Ezzel csak akkor értek egyet, ha nincs crossplay. Van olyan BF player akinek nem hitték el h ki van kapcsolva minden rásegítés annyira aimgod volt kontrollerrel. Szerintem egy közepes kontroller player + rásegítéssel előnyben van egy közepes PC playerrel szemben." ...csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket."
Ez sajnos tényleg így van, és teljesen megértem a konzolosokat. Bár az egér+bill kombót konzolon így se lehet megkerülni, legalábbis régen így volt."Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon."
Ha kompetitív game-ről van szó akkor, teljesen egyet értek veled... egyébként coopban felőlem mosógépen is játszhat a pajti, csak ne legyen sok a pingje ha ő a host
Alapjában örülök a crossplay/cross-save-nek. Ezt sokan várták már, aztán csak reméljük hogy jó is lesz.
#8425Źşë' Pont írtam fentebb, hogy a kuva ephemerával mennyit szoptam, szerintem ott kevesebb mint 10%-ra jött ki nekem a chance. Sistersnél most jobb az arány, de farmolni tuti nem fogom őket.
Pfú a hostmigrationt meg ne is mond, ESO-n húztam a Tenet fegyókat és hostmigration után az esetek többségében nem számolta az xp-t. Persze 90%-ban a host leavelt először... (mondjuk nuke-volttal nyomtam szóval tuti az se tetszett a népeknek, ráadásul most van rá +range Invigoration-öm is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)