Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz akva #8424 üzenetére

"Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni."
    Ezzel csak akkor értek egyet, ha nincs crossplay. Van olyan BF player akinek nem hitték el h ki van kapcsolva minden rásegítés annyira aimgod volt kontrollerrel. Szerintem egy közepes kontroller player + rásegítéssel előnyben van egy közepes PC playerrel szemben.

" ...csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket."
    Ez sajnos tényleg így van, és teljesen megértem a konzolosokat. Bár az egér+bill kombót konzolon így se lehet megkerülni, legalábbis régen így volt.

"Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon."
    Ha kompetitív game-ről van szó akkor, teljesen egyet értek veled... egyébként coopban felőlem mosógépen is játszhat a pajti, csak ne legyen sok a pingje ha ő a host :D

Alapjában örülök a crossplay/cross-save-nek. Ezt sokan várták már, aztán csak reméljük hogy jó is lesz.

#8422wjbhbdux Egészségükre :DD

#8425Źşë' Pont írtam fentebb, hogy a kuva ephemerával mennyit szoptam, szerintem ott kevesebb mint 10%-ra jött ki nekem a chance. Sistersnél most jobb az arány, de farmolni tuti nem fogom őket.
    Pfú a hostmigrationt meg ne is mond, ESO-n húztam a Tenet fegyókat és hostmigration után az esetek többségében nem számolta az xp-t. Persze 90%-ban a host leavelt először... (mondjuk nuke-volttal nyomtam szóval tuti az se tetszett a népeknek, ráadásul most van rá +range Invigoration-öm is :U )

Új hozzászólás Aktív témák