Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
25$ elvileg, én arra lennék kíváncsi h mi nincs meg, de még megnézni se lehet a listát.. am kifelejtettek a listából ezt azt, aztán meg szóltak érte és belekerült utólag

egyik része a rendezvénynek nekem dögunalom volt, crossplay engem nem mozgat, mobil meg pláne, az elmúlt 1 évben alig jött valami tartalom, most is ezek a corpus sister fegyverek... az 5 formájukkal elmehetnek pont oda ismét

sok volt megint a rizsa, amit sztem már ezerszer elmondtak a tech oldaláról (tavalyi hangkészítés érdekesebb volt deimos lények után), és ami felqrt még hogy ott vannak a community managerek stb. és egy szar headsettel megy egy a konferenciabeszélgetésre, recseg, ropog, torzít, még egy warframe streamen is gáz, nemhogy egy ilyen rendezvényen
a loki drop meg sztem a játékosok 80% már megvolt, de nagy f*szok, mert ezek szerint pont ezért nem rakták vissza játékba - és ha azt nézzük aki meg veteránnak számít annak meg nem volt semmi extra tennocon loot azon az egy majd még megszerezhető fegyveren kívül
a relayeken való tartózkodásért járó loot és tartalom is gázos volt, mert behaltak a szerverek, nem bírták el a sok ninját, emlékszem Deimos-t mikor beharangozták, az is talán a tavalyi tennoconon lehetett, semmi gáz nem volt, benn néztem élőbe végig az új karakterek animációját, menő volt, most meg besülés - semmit nem láttam, mert egyedül maradtam a relayen - csak a streamjükben - gázgázgáz, csetet nézve meg szörnyülködtem ahogy sokan mint valami agyatlan droidok irkálták a számukra "áll-leejtős" szövegeiket
mint mikor meglát ugyan ez a tömeg a pink rhino-t és bepisil a gyönyörtől 
a másik része, amikor jött a gameplay - a felvezetése a játék sztori utolsó szakaszának tetszett, kifejezetten ez a több-szemszöges dolog, és pont ez az amit hiányolok a játékból, a normálisan megírt questeket, amit ha letolsz akkor megmarad benned, mert amúgy meg az van hogy nekiesel és valamilyen repetitív módon kipörgeted őket - ilyen összecsapott valami ami jellemző a legtöbbre - a komplexitáson azért dolgozhatnának, azon is besírtam h 1-2 wf creator zakó meg szépruhába ott feszített a kamerája előtt, umm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mint mikor meglát ugyan ez a tömeg a pink rhino-t és bepisil a gyönyörtől ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)