Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Ha valaki PC-n játszik COD-ot controller-el, annak nem "rántja fejre" a célkeresztet?
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.Én konzolon nyomom, konzolos topikokat olvasok, ott arra van állandóan panasz, hogy a kompetitív crossplay-es játékok tele vannak csalókkal, csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket. PubG-vel életemben egyszer játszottam, de mikor láttam egy PC usert autóval repülni, az úgy elég is volt.
Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon.
Szerencsére Warframe oldalról a fentiek nem sokat számítanak, engem biztos nem fog zavarni, ha egy PC user elveszi tőlem az összes headshotot.
Sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.
Sőt!