- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- iPad topik
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Ha valaki PC-n játszik COD-ot controller-el, annak nem "rántja fejre" a célkeresztet?
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.Én konzolon nyomom, konzolos topikokat olvasok, ott arra van állandóan panasz, hogy a kompetitív crossplay-es játékok tele vannak csalókkal, csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket. PubG-vel életemben egyszer játszottam, de mikor láttam egy PC usert autóval repülni, az úgy elég is volt.
Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon.
Szerencsére Warframe oldalról a fentiek nem sokat számítanak, engem biztos nem fog zavarni, ha egy PC user elveszi tőlem az összes headshotot.
Sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha tényleg nem, akkor ezt elég bénán csinálták meg. Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni.
Sőt!