Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
56 sis?
nálad is van baj akkor bőven 
Amúgy nálam így alakult a matek:
Lich: 32 db, 4 emphemera 12,5%
Sis: 8 db, 3 emphemera, 37,5%Ennyit az RNG-ről

Tenetből nem is fogok többet nyomni, igazán csak az arca érdekelt az meg 50+%-os szóval jóvanazúgy

Viszont Kuva Zarrból csak 20% körülim van és szar a status is rajta, szóval az majd kap upgradet csak rá kell vennem magam
főleg úgy h ma, miközben nézegettem a rivenjeimet jöttem rá, hogy van hozzá rivenem is.Más: Nyitottam ma egy Ignis rivent. (még nem volt) 2-3 pörgetésre: +damage, +multishot -magazine
mondom akkor beletolom a 7. formát is
Átbuildeltem full statusra + Galvanized Aptitude és Chamber meg fullos Primary Merciless.
Csak simuban néztem, de a 100as Corrupted Heavy Gunnerek szépen olvadoztak
Riven nélkül is erősen ajánlott cucc.Amúgy ha már ennyien nyomjátok a kuva Lichezést összehozhatnánk egy közös vadászatot.
-
khalox
őstag
Tegnap csináltam egy Bramma-t, kb. 1,5 óra volt tokkal vonóval. Előtte meg egy Grattler-t, az kicsivel tovább tartott, de az sem volt 2 óra.
A bolygómászás kicsit uncsi így, de mindig volt csapat szinte minden node-on. A Sister-eket még nem kezdtem el. Még 3 kuva fegyver hiányzik, lehet, azokkal próbálkozom előbb, megvárnak a spinék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nálad is van baj akkor bőven 

főleg úgy h ma, miközben nézegettem a rivenjeimet jöttem rá, hogy van hozzá rivenem is.
Riven nélkül is erősen ajánlott cucc.