Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #7883 üzenetére

lol... ha a nukor riven nem kell, akkor szólj, alacsony a diszpója, de sztem hasznos. Cserélek Veled másra. :K Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...

Mrdevil: alajén lassan megy, olyan 8-9 körül -sok farmolással- beindul a dolog.

Még egy fontos dolog! Ha legyártottatok vmit, akkor mielőtt kukáznátok, meg kell nézni wikin, h abból nem lesz-e esetleg másik fegyó. A proboscis cernosért végig kell szopkodni egy halom mindent pl. De mások is vannak. Én kinyomtattam magamnak és nézegettem, jelölgettem, h mit ne adjak el.

Más: tegnap meglestem, van egy rakás octavia relicem, kiszedtem végre. Tenora nincs meg, nem is tudom, h hol dobja a reliceket. kb. 1200 MR pont még az MR 30-ig... Venka prime-hoz is csak 1 gauntlet hiányzik, meg egy kuva fegyó is mindjárt 40 lesz, szal. a napokban blessingel fogunk ünnepelni :)

Új hozzászólás Aktív témák