Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
"alig tudsz pakolni modokat a hajóra"
Ahogy láttam a Plexus lett a hajó modolása, és ezt a modolást tudod vinni a random csapatba, szóval ez hozzád tartozik és nem a hajóhoz, ez lett az Avionics helyett. Ahogy láttam a Plexus szint növkedésével nő a capacity is, és a slotokat lehet formázni is."ez megint egy "pénznyelő" lesz"
Ezt nem egy hét alatt kifarmolható tartalomnak szánták, szóval jah ez a jó és egyben a rossz is benne. Szerintem érdemes várni a modolásokkal."a driacot átnyomták endoba-deminek"
hogy az új modokat ki tudd maxolni és szerintem endoból mindig kevesebb van mint creditből."a hajó flux energy-je saját energiából táplálkozik"
Ezt eddig csak videón láttam, én nem próbálgattam, ez szerintem is fail és gyorsan változtatni fogknak rajta."fullosak voltak az instrictjeim, de most azt is megnövelték"
Ez nem igaz. Nálam az újraelosztás után mind a négy (Tactical, Piloting, Gunnery, Engineering) ugyan úgy maxos lett (szóval ugyan annyi lett, mint volt), a most érkezett Commandot meg 0-ról kezdtem el húzni. Kb 1-2 órát tudtam játszani és már 6-os.
Ha nálad nem így volt akkor valszeg bugos és jelentsd."küldetéseken meg mit sem változtattak,"
Mivel eddig csak egy bolygót nyitottam ki, erre nem tudok választ adni, de pl nálam volt meches küldi is, néztem is is wtf?
Summa summarum, kár pörögni ezen így az elején. Ahogy eddig minden nagy frissítésnél itt is vannak bakik meg bugok, de majd szépen kikupálják. Ha jól láttam este már két hotfix is jött.
Egyébként én külön örülök hogy zsugorítottak a railjack belsején, sokkal jobb ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest