Hirdetés
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
"Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi."
Leborulok. Egy hős vagy. De tényleg. Nem irónia. Baszki, nekem ehhez nincs idegrendszerem. Tegnap és ma is bebuktam küldiket. Mai epic: bemennék a hajóra. Írja, h nincs ott mindenki (egyik klántársam jött velem). Egyrészt gáz, h 4-nek kell majd bemennie, minek? De OK, akkor jött Ő is. Erre neki nem nyílt az ajtó. OK, akkor megoldom egyedül. De berakott egy ajtót, amihez ketten kellünk. KUKA, abort.Újabb próba, talán 3 küldi ment baj nélkül, utána failed to connect, login újra, 3 kör mind kuka. Ehhez nem megfelelőek az idegeim, sztem semmit nem szedtem ki, mentem olyan 20-25 kört, abból sztem a fele kuka. Vagy minden küldi után dock és újra? Fene tudja. Elkerülöm, ennyi. Szomorú, h ilyen szar lett, a reaktoros küldi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest