Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz Źşë' #7842 üzenetére

Ha biztos akarsz lenni, hogy a saját hajódat viszed küldetésre, akkor muszáj szólózni. Ezt így nem nagyon tudom hová tenni, ahogy azt sem, hogy elmegy a host, és ottmaradunk a map-en térkép railjack nélkül. Vagy ott van ugye a railjack, de a navigációhoz nem lehet hozzáférni, így csak az abort marad.

Meg bírom érteni a frusztrációt, azonban nekem alapvetően tetszene az összképen a változtatás. Igaz, korábban csak az Earth Proximáig jutottam, tovább nem. Azt nem szerettem benne, hogy sosem talált csapatot, vagy ha nagy nehezen igen, akkor sem mindig tudtam hozzá csatlakozni. Hosszú töltési időkkel és bug hegyekkel.
    A Skirmish mód is alapvetően hamar unalmassá vált, így kénytelen kelletlen otthagytam azt a részét. Dirac-om sem nagyon volt, az Endo viszont hegyekben áll.

Intrinsic az szerintem nem veszett 6-6-6-6-ról osztottam újra 6-6-6-6-4-re (volt még valamennyi korábbról). Most 6-7-7-6-6-ig húztam.

A játékmódoknak vannak még gyermekbetegségei rendesen, nem tudom, mennyi idő lesz, amíg kikalapálják. Ezt így konzolra biztos nem lehet, mert abból össznépi hörgés lesz, teljesen érthetően. Az eddig küldiknek (tegnap este és ma reggel játszottam kb. 2-2 órát vele) az egyharmad része bebugolt.

Azon én is elgondolkodtam már a legelején, amit itt elpanaszoltál, hogy a "régi" railjack-eseknek 6 repair drónnal meg egy legendary core-ral kiszúrták a szemét (ha jól vettem ki a klántagok panaszaiból), oszt annyi. Modosítva viszont nem sokáig tartott felhúzgálni mindent, így szinte majdnem ott vagyok, mintha végigtoltam volna a korábbit. Vagy nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák