Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Źşë'-vel nagyon egyetértek. Fórumokban is ezt emlegetik, h a saját energia kuka. A moddolás jó lesz majd szerintem, pár hotfix után. Most mondjuk mindent ki kell farmolni.

Sokan arra panaszkodtak, h bementek valakivel és szar hajóra kerültek. Most "viszed" magaddal. szerintem ez szarabb. Már kérték, h dojo-ból vagy a hajódból RJ-n a navin indítva a saját hajódat vidd és legyen az a host, szerintem ezt meglépik, nem maradhat ilyen kényszer-squadban a dolog.

Crew-re is írták, h szívás így, mert ugye nem ugyan azt kellene csinálni végig. Tehát kellene prio nekik, pl. engineering, defend,. gunnery. És a forge kimaradt, engineer csak javít. Tehát kimész a mapra, akkor mi kell? 3 lövész, utána kell engineer, ahogy sérülsz és kell forge, meg alkalom adtán defense. Ágyút sem kezelik, pedig ha oda lehetne rakni és utasítani, h mit lőjön, akkor solo paradicsom lenne ez. Jelenleg ez nem így működik, kb. hasztalanok. Normális hajóra lövész nemnagyon kell, a pilóta leszed mindent is.

OK, lesz orphix, meg mech... de ott is bugtenger volt, nem várok sokat ettől. Hajó kialakítása jobb lett, legalább a beragadó ajtóktól megszabadultunk. A host és energia dolgokon sürgősen változtatniuk kell, mert jövő hétre nem lesz itt megint senki. :U

Új hozzászólás Aktív témák