Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

veterán

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez a bug (mert szerintem az) csak nálam jelentkezik-e vagy másnál is? A Jupitertől az Europa felé haladva, nem tudom elkezdeni az Europa Junction -t pedig minden előfeltételt teljesítettem és ott is vannak a pipák előttük. Mikor ráklikkelek az Europa Junctio -re, hogy akkor elkezdjem el is indul a bal felső sarokban a visszaszámlálás a szokás szerint és aztán utána be is zoomol oda a képernyő, de aztán nem jön a loading screen, hanem a képernyő nagy része fekete marad, a jobb felső sarokban ahol a questek meg fissure -ök és egyéb dolgok ikonjai vannak, azok aktívak maradnak és csak úgy tudok speciel kimenni ebből a fekete képernyőből, hogy ha az egyik fissure -re rá klikkelek, akkor betöltődik a relic választó képernyő, onnan már vissza tudok menni a star chart -ra. Na másnál is van ez a bug? Nem tudom, hogy ez most a mai frissítésnek köszönhető e, igazából a frissítés előtt pont nem próbáltam még soha az Europa Junctiont. A többi eddig simán működött, earth, mars, ceres, stb.

Új hozzászólás Aktív témák