Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
elég keveset játszottam megmondom őszintén, talán 4 kört, aztán jött a hányinger... volt egyszer amikor RJ nélkül voltunk, már így mentem be, mondom biztos a map sajátossága, lőttünk pár ellenséges hajót, meg farmoltunk, elment ezzel kb 15 perc, addig lelépett a host megint, és rám dobta át, aztán fura is volt mert semmi objektív, fogtam aztán alt+f4 -el kiléptem, am jó tudni most már hogy ha a host lelép akkor a railjack is?! WTF
akkor ezért voltunk 4en az űrben, ezek normálisak?maga az elgondolás az új matikkal sztem tök jó volt, meg az is hogy egy valag modot rá lehetett pakolni a hajóra, egyedül ami nem tetszett nekem az a hajó stamina speed bar-ja volt, magával a rj móddal meg sokan leírták itt is, hogy dög unalom az egész küldetés, na most ami jó volt ahhoz hozzányúltak, és sztem el is qrták, rendesen... amihez kellett volna nyúlni azt meg hagyták úgy ahogy volt... driac - > endo - most még a kis normál ládákból és szekrényekből is endo hullik... ez is akkora agyatlan egy dolog, emlékszem h még mikor átváltották a fusion coreokat endokká, most meg van vagy picivel több mint 2millio endom, meg vagy 1500+ aya szobraim ^^" én megértem hogy ezzel sokkal könnyebb gazdálkodni, de ez is arra ösztönzi az embert hogy a matikat ne RJ küldetésből szedje össze hanem normálakból és akkor így ki fogja még ezek után is pörgetni
(#7844) 5150head a command ág az most jött be igaz? előtte még nem rakhattunk rá pontokat?! mert ha így van akkor már értem h miért nem lett fullos mind
(#7852) s4hu|SyD^ ezt most így frissen elég nehéz megmondani, mert burítottak mindent és az összes ayatan a földre került a terepasztalról
amúgy talán gyűjts instricseket, régen is kellett és most is érdemesebb ennek nekifeküdni, mert ezekkel húzod a RJ "skilljeidet", sok hasznos tulajdonságot ad mindegyik ág, érdemes kimaxolni, és idő közben meg a hajót is modokkal (ugye most már mással nem is lehet, ez is fasság, hogy formát kell beletolni, aztán megint meg megint végigtolni azon a nyomorult húzáson az egész tetves hajót (ha jól értelmeztem), már a gondolattól is agyf*szt kapok komolyan, okádni tudnék ettől a sok 0ról 30ra húzástól, meg formázgatástól)
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor ezért voltunk 4en az űrben, ezek normálisak?
amúgy talán gyűjts instricseket, régen is kellett és most is érdemesebb ennek nekifeküdni, mert ezekkel húzod a RJ "skilljeidet", sok hasznos tulajdonságot ad mindegyik ág, érdemes kimaxolni, és idő közben meg a hajót is modokkal (ugye most már mással nem is lehet, ez is fasság, hogy formát kell beletolni, aztán megint meg megint végigtolni azon a nyomorult húzáson az egész tetves hajót (ha jól értelmeztem), már a gondolattól is agyf*szt kapok komolyan, okádni tudnék ettől a sok 0ról 30ra húzástól, meg formázgatástól)