Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem tudom ti, hogy találkoztok ilyen emberekkel. Vagy lehet csak engem nem érdekel. Egy mezei küldetésen amit egyedül lehoz bárki nem nagyon érdekel ha valaki afk. Főleg, hogy mindent újra játszhatsz nincs olyan, hogy bukó. Eidolon-okat meg a Pókokat hagyjuk ki ebből, mert ott még azért tudni is kell ezt meg azt. Akik csinálták őket tudják, hogy milyen szenvedés kezdőként illetve kezdőkkel. Igaz azokat is le lehet hozni egyedül. Szóval miről beszélünk. Szerintem nem véletlen, hogy egyre többen inkább egyedül játszanak netes játékokkal. Pont az ilyenek miatt.
A másik ahogy már írtam régebben, hogy nem tudod, hogy miért afk. Szívrohamot kapott valaki mellette, betörtek hozzá stb. Tudom ezek nagyon extrémek, de inkább ne írj be semmit, mert azt az 1 perc számlálót a végén azért ki lehet bírni. Nekem is ott van a 2 gyerek. Ha mennem kellett mentem, van, hogy beírom bocs de gyerek. Van hogy nem. Rányomsz egy küldetésre aztán lehet el kell menned és elfelejted. Nyilván aki 8+ órát ül a játék előtt annak ezek idegen dolgok. Lehet írni nekik tegyenek be Vote Kick opciót. Bár ahogy írtam minden megcsinálható egyedül. 1 afk nem fogja tönkretenni a játékod.
Nem ellened akarok beszélni, de ezek a dolgok odáig jutottak, hogy már nem válogatnak. Sőt lehet a többi a csapatban a haverjai voltak aztán kaptál egyből 3 report-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest