Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

Nem tudom ti, hogy találkoztok ilyen emberekkel. Vagy lehet csak engem nem érdekel. Egy mezei küldetésen amit egyedül lehoz bárki nem nagyon érdekel ha valaki afk. Főleg, hogy mindent újra játszhatsz nincs olyan, hogy bukó. Eidolon-okat meg a Pókokat hagyjuk ki ebből, mert ott még azért tudni is kell ezt meg azt. Akik csinálták őket tudják, hogy milyen szenvedés kezdőként illetve kezdőkkel. Igaz azokat is le lehet hozni egyedül. Szóval miről beszélünk. Szerintem nem véletlen, hogy egyre többen inkább egyedül játszanak netes játékokkal. Pont az ilyenek miatt.

A másik ahogy már írtam régebben, hogy nem tudod, hogy miért afk. Szívrohamot kapott valaki mellette, betörtek hozzá stb. Tudom ezek nagyon extrémek, de inkább ne írj be semmit, mert azt az 1 perc számlálót a végén azért ki lehet bírni. Nekem is ott van a 2 gyerek. Ha mennem kellett mentem, van, hogy beírom bocs de gyerek. Van hogy nem. Rányomsz egy küldetésre aztán lehet el kell menned és elfelejted. Nyilván aki 8+ órát ül a játék előtt annak ezek idegen dolgok. Lehet írni nekik tegyenek be Vote Kick opciót. Bár ahogy írtam minden megcsinálható egyedül. 1 afk nem fogja tönkretenni a játékod.

Nem ellened akarok beszélni, de ezek a dolgok odáig jutottak, hogy már nem válogatnak. Sőt lehet a többi a csapatban a haverjai voltak aztán kaptál egyből 3 report-ot.

Új hozzászólás Aktív témák