Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
#7589parasutyo Ezek mind bent vannak a játékban, akár ki is farmolhatod őket. Ha nem szeretnél vele vesződni, akkor ahogy Vizion is írta klánban próbáld meg a csereberét. Én ált az ilyesmit dukát árba oda szoktam adni (a másik ad helyette olyan prime itemet amiből van neki és ugyan annyi dukátot ér) A platot inkább költsd slotokra, mert az mindig kell.
#7590ViZion K-Drive: Affi bosster, Primo Flair, Inertia Dampeners, + ami neked a trükközéshez kell - jump high növelés stb. Fortunán Balra kimész az épület melletti nagy csőre, felugrasz, trükközöl ráugrasz a csőre és csúszol majd ezt ismétled 6000 pontig mert az a cap és leugrasz a földre, hogy megkapd a pontot. Kicseszettül grindos és unalmas. Ha megunod az épület mögött vezet fel szerpentin szalagkorláttal ott is lehet szórakozni.
Eventre én is bevittem 2 klántársat de mindkettőt kidobta (bár az egyik rámírt közben privátra h kimegy wc-re...
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
Érdekes randomoknál sose dob ki senkit...
Amúgy ahogy írtam neked is, érdekes ez a klán meg ali. Shifu is írta ma, h neki se szoktak reagálni ha beír valamit. Cianid tartott nagytakarítást a klánban az inaktív játékosok között karácsonykor, a klán kb 1/3-a el is tűnt. Nem tudom hogy a többi klán is ennyire passzív-e mint a miénk meg az alinkban lévők...
Szívesen nyomnám az eventet de hát nincs kivel, maradnak a randomok, de nagyon sok a láma...
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.
Nem is értem, pedig nagyon sokáig volt event affi bosster, aki akarta most nagyon könnyen felhúzhatta a mechet 40-re az eventen csak ugye kellenének a mech modok is hogy jó legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.