Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

#7589parasutyo Ezek mind bent vannak a játékban, akár ki is farmolhatod őket. Ha nem szeretnél vele vesződni, akkor ahogy Vizion is írta klánban próbáld meg a csereberét. Én ált az ilyesmit dukát árba oda szoktam adni (a másik ad helyette olyan prime itemet amiből van neki és ugyan annyi dukátot ér) A platot inkább költsd slotokra, mert az mindig kell.

#7590ViZion K-Drive: Affi bosster, Primo Flair, Inertia Dampeners, + ami neked a trükközéshez kell - jump high növelés stb. Fortunán Balra kimész az épület melletti nagy csőre, felugrasz, trükközöl ráugrasz a csőre és csúszol majd ezt ismétled 6000 pontig mert az a cap és leugrasz a földre, hogy megkapd a pontot. Kicseszettül grindos és unalmas. Ha megunod az épület mögött vezet fel szerpentin szalagkorláttal ott is lehet szórakozni.

Eventre én is bevittem 2 klántársat de mindkettőt kidobta (bár az egyik rámírt közben privátra h kimegy wc-re... :U szóval lehet h ez volt az oka hogy "kidobta" a játék.
    Érdekes randomoknál sose dob ki senkit... :U
    Amúgy ahogy írtam neked is, érdekes ez a klán meg ali. Shifu is írta ma, h neki se szoktak reagálni ha beír valamit. Cianid tartott nagytakarítást a klánban az inaktív játékosok között karácsonykor, a klán kb 1/3-a el is tűnt. Nem tudom hogy a többi klán is ennyire passzív-e mint a miénk meg az alinkban lévők...
    Szívesen nyomnám az eventet de hát nincs kivel, maradnak a randomok, de nagyon sok a láma... :( OVE-en egy aránylag normális csapattal sikerült 26k+ összehozni, de simán lehetett volna több is, ha az egyik srác ölni is tudott volna. Szerintem nagyon sokan szartak a mechekre és nem buildelték fel őket és ez látszik a random csapatokon is.
    Nem is értem, pedig nagyon sokáig volt event affi bosster, aki akarta most nagyon könnyen felhúzhatta a mechet 40-re az eventen csak ugye kellenének a mech modok is hogy jó legyen...

Új hozzászólás Aktív témák