Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- Jövedelem
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest