Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha beesik egy jó riven -mint nekem sikerült meewan-hoz nyitni-, az napokra átrendezi nálam a sorrendet. Nukor-om stat-ra maxolva, meg mellé a crites meewan+condition overload.
Most építgetem Khorát a steel farmra, Baruuk arbira nagyon jó lett. Egy-egy ilyen feladat engem napokra leköt, moddolok, variálok, stb. Helminthez még kell pár frame, de hamarosan kész. Mesa meg Hildrin lesz macera kiszedni újra.Deimos dögök nagyon erősek, sok új mod is jött nekik. Vulpik halhatatlanok, fertőznek, gyógyítanak és egymásnak ugrasztják őket. Mi kell még?
Steel path nem nehéz, a legtöbb mapra ash több, mint elég. Csak pár helyen akadtam meg, a rescue és a másik, csapatos szabadítós egyedül nem megy, bár baruuk-al nem próbáltam még.
Railjack-re is rávettem magam, sikerült jó csapatba kerülni, kiszedtünk pár jó cuccot, csak titaniumot kell farmolnom az építéshez. RJ-t remélem feltuningolják valamivel, mert jó lenne néha űrharcolni, csak most alig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Segítségkérés PC konfigurációhoz
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest