Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #7653 üzenetére

Nincs ezeknek annyi, hogy rájöjjenek, hogy mivel lehetne érdekessé tenni a dolgokat. Pedig biztos ezer meg ezer ötlet van a játékosoktól. Csináld csak a jól bevált dolgokat százezerszer, szépen ki is égetik a népet. Én is beléptem "Event" napon telefonról(Geforce NOW) aztán megvettem mindent, még a Glyph-eket is lol. Vettem 2 Ignis Wraith BP-t ha valakit majd ki kell segíteni. Egyébként lassan kell fogyasztani a játékot, ahogy mindig is mondta mindenki, mivel most nem sok időm van így teljesen jó, ha van kedvem játszogatok kicsit azt csinálva amihez kedvem van, kicsit haladok is előre vagy lehet nem. Ha nincs kedvem játszani meg belépek a napi reward-ért és annyi. Pár évig még biztos menni fog a Warframe szóval ha majd változnak a dolgok és lesz több időm akkor nekifutok jobban és majd haladok a kimaxolás felé. Értem ezalatt, hogy megcsinálok, kiszedek, összerakok minden fegyvert, állatot, MOA-t stb. Aztán már csak Build-elek meg Event ha lesz és kész. :) Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük. :D

Új hozzászólás Aktív témák