Hirdetés
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Hisense csúcstévét teszteltünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nincs ezeknek annyi, hogy rájöjjenek, hogy mivel lehetne érdekessé tenni a dolgokat. Pedig biztos ezer meg ezer ötlet van a játékosoktól. Csináld csak a jól bevált dolgokat százezerszer, szépen ki is égetik a népet. Én is beléptem "Event" napon telefonról(Geforce NOW) aztán megvettem mindent, még a Glyph-eket is lol. Vettem 2 Ignis Wraith BP-t ha valakit majd ki kell segíteni. Egyébként lassan kell fogyasztani a játékot, ahogy mindig is mondta mindenki, mivel most nem sok időm van így teljesen jó, ha van kedvem játszogatok kicsit azt csinálva amihez kedvem van, kicsit haladok is előre vagy lehet nem. Ha nincs kedvem játszani meg belépek a napi reward-ért és annyi. Pár évig még biztos menni fog a Warframe szóval ha majd változnak a dolgok és lesz több időm akkor nekifutok jobban és majd haladok a kimaxolás felé. Értem ezalatt, hogy megcsinálok, kiszedek, összerakok minden fegyvert, állatot, MOA-t stb. Aztán már csak Build-elek meg Event ha lesz és kész.
Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D Studio Max
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP Victus 16 Gamer Ryzen 5 (Zen4) 32GB RAM! RTX 4050 Garancia: 2027-ig!
- MEE MX Pro clean, professzionális zenész fülmonitor
- Dell Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 1TB Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Reméljük azért jó kis tartalom is lesz idén. Bár... Na mindegy reméljük.