Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Damien. #7660 üzenetére

Egyrészt mindent maxolj ki, amid még nem volt. Érdemes bolygónként haladni, mindent kinyitni. Taxizás van, szal. előtted még lezárt mapra be tud vinni más játékos.
    Figyelni kell a relic küldiket, sok mapot ott csapattal pikk-pakk kinyitsz, mellé még valami prime cucc is esik.

Dept bondot is ticker árul, azokhoz horgászni kell, ahhoz kell standing, h vegyél cuccokat. De nekem van egy zsák halam, azt tudok adni, szétszeded, eladod. Fontos, h egy-egy alapanyagon ne akadj fent, recruit chatre beírod, h LF help nano spore farm és akkor visz valaki. Fél óra alatt csapattal többet szedsz, mint solo egy délután.

Fortuna fontos, én is sokáig hanyagoltam a kitgunokat, de baCCott erősek, szal érdemes azt csapatni. Később meg a lich-ek, ott van pár cucc, ami "must have": kuva nukor, a kuva íjj mindenképp. Közben Index, oda is bevisznek, creditet farmolni. Később majd Fortuna profit taker jobb, érdekesebb. Endo farm macerás eleinte, ezzel lesz a legtöbb gond.

Titania-t érdemes kiszedni, vele Maroo heti ayatan vadászata könnyű. Ha minden node megvan, akkor tudsz jönni arbitration-ra, ott meg dől az endo, csak odáig ki kell bírni. Ezért is kellene node-okat nyitni, legyen reliced, menj be csapattal új mapokra, legyen minden nyitva.

Új hozzászólás Aktív témák